Hıc ıyı degılım yardım edın arkadaslar

zekiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
881
8
46
Diğer
Ben yurt disina gelin geldim.Esimi akrabasi getirmis halasi falan arkadaslar .Neyse 1 2 yil kalmislar ayni evde.Esim ayri eve cikmis sonra.Esim onlara karsi iyidir yani getirdiklerini katbe kat cikartmislar. Birde ustune yardim almislar yani ekstra cocuk parasi gibi... Meslegi iyidir esimin onlara hep parasiz yapmistir yani para almaz yaptigi islerden... Arkadaslar ben gelin geldim kimsem yoktu yanlarina gittik oturmaya. Halasi bir yerden kizi biryerden basladilar esim bir yere cikmisti daha ilk kez geldim yanlarina kalk surayi sil,kizi basladi surayida yap sok oldum........Ben yapamam misafirim dedim.Neyse esim geldi haydi gidek dedim esime. Halasi cayimizi getir dedi .Ben icmeyecegim dedim amaaa amaaaa diye bagirdiii...Gelinleri vardi iceri gittik anlattim durumu ne oldu dedi simdi tatsizlik cikartma dedi. Bunlarin muradi oooo dedi. Sen kocanla iyisin o yuzden dedi.....Neyse bunlari anlatmaya kalksam bitmez dertleri esimi onlar getirmisler...iki laflarinin basi buu...esimle bunlarin yuzunden cok seyler yasadik yaaa dusunun kadin hastanede yatiyor yanina gidiyoruz moral olsun diye guzel seyler söyluyordum oda her firsatta aramizi acacak birsey kesinlikle bulurduuu....Sonra ben artik gitmedim esim gitti derken aradan laflar ucuyor tabii gelin oglani evimden kesti falan anasi turkiyeden basliyorrr uyum saglayamadin yedigin tasa SI.....Affedersiniz oglum falan neler neler...cok bosanmaya geldik...Birde esim ben gitmiyom diye tepeme binerdi hooooop depresyon....Neyse sonra hatasini anladi ama arkadaslar kabus dolu gunler yasadim hayat meger ne kadar zormus kimsem yoktu bana hepsi böyle yaptiiii....hic sevgi görmedim hep laf soktular simdide gitmiyorum esim gider bayramda falan anasi telefonda yeter gitmiyormussun etmiyormussun devaaam ayni tas ayni hamam simdi son olaya gelecegim arkadaslar ...halasinin kizi ameliyat oldu dedim gunah Allah rizasi icin gidelim 1 2 saat oturur gelirim dedim...sinirlerim coook bozuk yaa esimlede tartistim lutfen arkadaslar moralim bozuk beni yargilayici seyler uzucu seyler yazmayin öyle arkadaslara cevap vermeyecegim ...dedimki facebooka uyeyim kizina adresin varsa kaydediyim dedim halasinin kizi basladii bak öyle yerlere girmeee seytana uyan kocamin adini söyluyor agzina si..direk bunu söyledi inanamiyorum ya .....

Son düzenleme:
bişey anlamadım :bbo:noktalama işaretlerine dikkat etseydin iyi olurdu,

Ben pek bir şey anlayamadım sanırım.
Keşke konuşma dili değil de düzgün yazı cümleleri kursaydın.
Daha anlaşılır olurdu.

hangi ülkede yaşıyorsunuz? halasıyla neden bu kadar içli dışlısınız? aileniz nerede?

söyle bir huylarida var senin sinirlndigini anladiklarinda daha kotu yapiyorlar ordan devam ediyorlar bu nasil bir ruh hali arkadaslar anlamiyorum yaa ne olursunuz bir fikir verin yaa artik dayanamiyorum bu ne yaa benim depresyonda oldugumu bile bile neler dediler lafta sinir yoktur arkadaslar yani kirarmiyim yok kesinlikle yokk.....bir tuhaf bir aile yaa ...evdeki gelinlerinide dovdutturmusler ayrildi zaten yani bunlar tartisiyor susalim yerine daha kotu eedelim bu ne ki ....kaynanama cok kinliyim bunlari bile bile bana laf söyluyor uyum saglamadin ....falan filan...inanin esim gidek demedi cocuklari sunnet ettirdim gecmis olsuna gelmedi biz onunkine gittik sim gitmisti buyuk altin takmisti hicbirin hediye takmadi getirdiler yaaaaa...uffff yaa bir suru isteyenim vardi ne yaa...esime iyilikle kalkalim isareti yaptim anlamadi oturdukca oturdu anlamamis öyle diyor rezillik cikmasin diye maca falan baktim bnde onlarla önemsmedigimi gorunce bak bak macami bakiyon diyor ne istiyor bilmiyorum kavgami ....sirf bu kadarda degil hasta diye yardim ettim iste sunu yap falan dedi yaptim ama abarttti ayrintiya girmeyecegim kizlari icerde bana söyluyor yemin ederim hasta diye tamam dedim ama abartti yani birde buyuk diye yoksa kimse bana emredemez ....pisman oldum hicbirseye kalkmasaydim yorgunum deseydim dahada iyimi olurdu biraz isi vardi gittigimde söyleyince yaptim ama sonradanda carptigi laflar zoruma gitti kizlara bagiriyor sofrayi toplayin hic kalkmadim cayimi ictim oturdum toplamadim zaten ben kurdum yaa esime dedim neden kalkmadin hep böyle yapiyorsunuz dedim agladim yeter tedavi gordum dedim arkadaslar bana ne diyor biliyormusunuz benmi gidek dedim diyor olmazki amaa bir yorum yapilmazmi canim uzulme falan tik yokkk ben daha kotu oldum en sonunda yapmayaydin dedi deim ama söyledi yorgunum deseydin dedi bende acikcasi pisman oldum cunku kullaniyorlar simdi disari cikti esimi cozemezsiniz bir kerede kalkmadiydim kalkda yardim et diyor kimde problem var cozun artik

Arkadaşım çok dolmuşsun belli,ama hiçbir noktalama işareti kullanmadığın için yazdıklarını anlamadık.İlk mesajından başlayarak bir düzenleme yapsan da biz de sana yardımcı olmaya çalışsak...

şöyle bi kısa özet geçsene canım, daha rahat anlarız o zaman :))

yaa halasinin kizi ameliyat oldu gecmis olsuna gittik yanina kizlari icerde oturuyor bana emrediyor herseyi eti kes yere dustu onu yika koy sirf hasta diye yaptim sonradanda laf sokusturdu tepem attii resmen kendimi kullanilmis hissediyorum:uhm:ukalalik yapti simdi gittigime bin pisman oldum yaaa zoruma gitti laflari birsey dedi eger facebookta yanlis yerelere girersen .......agzina sic....dedi resmen kocami söyleyerek dunden beri cok sinirliyim yaa bunu nasilsöylebilir bana

Pardon da dikkat ederek yazmak bu kadar zor mu?

Bizi bu kadar zahmete sokmaya hakkınız olduğunu düşünmüyorum

canim ben anladim! kafana takma be güzelim bende türkiyeden gelin geldim almanyaya... benimde burda kimsem yok ne annem ne babam! esimin ailesi burda ve birde eltim! sen sen ol güzelim kendini ezdirme kimseye karsi! haaa mademki ikide bir "sen buraya bizim sayemizde geldin" dediklerinde sende öyle bir laf sokki birdaha bunu söylemeye cesaret bile edemesinler! yani seninde baslibasina bir birey oldugunu kabul ettirmen lazim onlara konusmalarinla ve kararliliginla! iste ben bunu yapamadim güzelim onun icin sen benim düstügüm duruma düsmeni istemiyorum! pesin pesin cevabini ver oturttur! herkesle arana bir mesafe koy esinle bile! ki zaman gelir esinde laf sokmaya baslar ipleri ele verirsen! esinede kararliligini belli et! yani sözlerinle! mesela o akrabalarin sana sunu yapma dedimi , sende " HAYIR BU KIMSEYI ILGILENDIRMEZ, bu BENIM KARARIM; BÖYLE ISTIYORUM VE BÖYLE OLACAK" demeyi bilmelisin! yoksaaa cok ezilirsinn be güzelimmm cokkkk! ahhh bunlari sana söylüyorumm ama diyorum yaa bende türkiyeden geldigim icin ve seni cok iyi anladigim icin söylüyorum ben yapamadim ama sen yap be güzelim!

ayyyyyyy Allah razi olsun duygu nihayet bir anlayan cikti halasinin kizi diyen o laf otutturma olayi bendede yok canim maalesef...icime atarim hasta olurum bu kadar guzelim...

ne demek yaaaa halasinin kizi! nasil kullanabiliyor bu kelimeyi sana! yok canim kusura bakmasinda bu lafi bana diyecek ve ben suscam öylemi? güzelim sen baya baya ipleri eline vermissin bakiyorumda! e kocan bisi demedimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…