• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç iyi değilim :((

Allah en başta yardımcınız olsun. Zor bi süreç. Ama iyi yapmışsınız boşanmakta dicem. Anne sözü dinleyen bir adam görünümlü çocukla evliymişsiniz zaten. Bide ne demek ben onların babasıyım sende annesi ol demiş size. Peki asıl anne ne olucak. Asıl anne olması gereken kişi oğluşunun turşusunu kurma niyetinde. Bu zor zamanlarınızı atlattığınız zaman ne kadar doğru yaptığınızı daha iyi anlayıp daha güzel nefes alıcaksınız.
amin inşallah , doğru yapıyorum ama zor geliyor alışmıştım her isimi yapan , yanimda bulunan bir adama , onun dışında bir sıfatı olamazdı .
İlk sırada ailesi vardi sonra ben , hele çocuğum olmadığı icin bunu hep bana hissettiriyordu .

Bırakın ne halleri varsa görsünler böyle adamlardan es meş olmaz. Bir de derler ki 10 tane es bulunur da bir tane ana bulunmaz gerizekalilar sanki ikinci kez kimle geçinebileceklerse. Böyle adamlar ömür boyunca hiçbir kadına kocalık yapamaz ama elimi sallasam ellisi derler.
anasına çokkkkk düşkün ailenin tek oglu evlenemden önce baska konustugum biri vardı
iyiki diyorum şimdi evlenmedim olmaz olmaz anamda anam diyen bir tip
simdi kendide gitmiş babası olmayan annesiyle yasayan bir kızla evlendi
hem kav hem anası bakıyor merakla bekliyorm nasıl yapacaklar iki anayla ikiside yaslı
simdi görsün g...tünü
sizde fazla düşkünse anaya sizi eziyorsa iyi düşünün tartın lütfen

amin inşallah , doğru yapıyorum ama zor geliyor alışmıştım her isimi yapan , yanimda bulunan bir adama , onun dışında bir sıfatı olamazdı .
İlk sırada ailesi vardi sonra ben , hele çocuğum olmadığı icin bunu hep bana hissettiriyordu .

Zor gelmesi normal 1. Hayallerin yıkılıyor 2. Alışkanlık. Kötü hissetmesen garip zaten. Olması gereken bir süreç ve geçtiğinde çok mutlu olucaksın bol bol bunu hatırlat kendine. Herşey gönlünce olsun cnm.

anasına çokkkkk düşkün ailenin tek oglu evlenemden önce baska konustugum biri vardı
iyiki diyorum şimdi evlenmedim olmaz olmaz anamda anam diyen bir tip
simdi kendide gitmiş babası olmayan annesiyle yasayan bir kızla evlendi
hem kav hem anası bakıyor merakla bekliyorm nasıl yapacaklar iki anayla ikiside yaslı
simdi görsün g...tünü
sizde fazla düşkünse anaya sizi eziyorsa iyi düşünün tartın lütfen
anaya çok düşkündü ben nerden bileyim boyle olacağını , anasını seven eşini de sever dedim . Öyle değilmiş , beni onlara kul köle yapmak istemiş . Amado nin dizinin dibine oturtup kendisi kahve köşelerinde sürünecekti .
Kabul etmedim o da benim dize gelmeyeceğimi bildiği icin annesini seçti .
Çocuğu da olmuyordu belki başkasıyla evlenir çocuğu olur diye avuttular kendilerini .
Allahım vermez onlara çocuk , verirse de o çocuk onlara hayatı zindan eder adim gibi biliyorum .
Kimsenin ahi yerde kalmaz

Zor gelmesi normal 1. Hayallerin yıkılıyor 2. Alışkanlık. Kötü hissetmesen garip zaten. Olması gereken bir süreç ve geçtiğinde çok mutlu olucaksın bol bol bunu hatırlat kendine. Herşey gönlünce olsun cnm.
sağol canim , bu kadar ağır olmasinin sebebi aslında alışkanlıklar.
Birden sudan çıkmış balığa döndüm , monoton bir hayatım vardi ve ben memnundum bu durumdan .
Simdi bocalıyorum , evden işe olan hayattan çıktım hergun bir yerdeyim , banka , nüfus m, kaymakamlık ....
Bu işlem biter evime yerleşirsem yeni hayata alışırım sanırım :((

öğretmenim ben işim var , aslında evimi kursam işe gidip gelsem , bu işlemleri bitirsem belki de agir gelmez böyle.
Akışına bırakmaya çalış düşündükçe daha kötü olursun gerek yok ikili ilişkilerde de ben birbirinize zaman tanımanızdan yanayım biraz özlemesine izin verin sürekli arar sorar konuşursanız herşey hazır önüne konmuş olur erkekler çabalamaktan çok hoşlanır çabalamasına müsaade edin ;)

E bu kadar iyi ise herşey neden boşanma aşamasındasınız?

Bunları düşünün ve şükredin kurtuluyor olduğunuza..

Ya da derdinizi sıkıntınızı anlatın belki de gerçekte boşamak kadar büyük bir sıkıntınız yoktur. Akıl alıp verin buradan..

Akışına bırakmaya çalış düşündükçe daha kötü olursun gerek yok ikili ilişkilerde de ben birbirinize zaman tanımanızdan yanayım biraz özlemesine izin verin sürekli arar sorar konuşursanız herşey hazır önüne konmuş olur erkekler çabalamaktan çok hoşlanır çabalamasına müsaade edin :KK66:
artik bitti canim , geti dönüşü yok malesef .
Ben zaten istemem güvenemem ona aşkından ölsem de zor.
Ailem onun bu yaptıklarından sonra asla istemezler onunla tekrar bir araya gelmemi ,beni silerler o derece ben de onlar yüzünden ailemden olamam bu saatten sonra .
Beni sebepsiz terk eden adam nasıl bana sahip çıkacak .
Zaten bir mutlu bir mutlu , bana aci veren de bu .ayrılık kararı aldığı güne kadar da beni el üstünde tutuyordu .
Oynamış ya , Baska açıklaması yok bunun .

E bu kadar iyi ise herşey neden boşanma aşamasındasınız?

Bunları düşünün ve şükredin kurtuluyor olduğunuza..

Ya da derdinizi sıkıntınızı anlatın belki de gerçekte boşamak kadar büyük bir sıkıntınız yoktur. Akıl alıp verin buradan..
zaten burdaki hanımların sayesinde bunun doğru bir karar olduğuna inandım .
Çünkü bana resmen eziyet ediyordu ailesi icin .
Ailesini sevdiğim surece o da beni sevecekti .onlar benden vazgeçtiği zaman o da geçecekmiş , ve öyle de oldu .
Yani aslına her şey ailenin elindeydi , ben de onun bana sevgisi büyük olduğu icin ona güvendim . Beni bırakmaz bu kadar seven adam dedim .
Kadın bulunur anne bulunmaz kafasındaymis

artik bitti canim , geti dönüşü yok malesef .
Ben zaten istemem güvenemem ona aşkından ölsem de zor.
Ailem onun bu yaptıklarından sonra asla istemezler onunla tekrar bir araya gelmemi ,beni silerler o derece ben de onlar yüzünden ailemden olamam bu saatten sonra .
Beni sebepsiz terk eden adam nasıl bana sahip çıkacak .
Zaten bir mutlu bir mutlu , bana aci veren de bu .ayrılık kararı aldığı güne kadar da beni el üstünde tutuyordu .
Oynamış ya , Baska açıklaması yok bunun .
O seni sinir etmek için mutluymuş gibi yapıyor belli ki hiç bunları düşünüp modelini daha da bozma sen aldığın karardan eminsen hiçbir şeyin seni etkilenesine yıldırmasına izin verme ;)

Ne zaman özlerseniz,yazdığınız o defteri açıp tekrar tekrar okuyun.Neler yaşadığınızı hatırlayın.Zaman,zamanla daha iyi olursunuz inşallah.
Asıl mevzuları yazdığım defter vardi ailesiyle ilgili , bak hic bir tartışma bizim icin degil hep ailen icin açılıyor dedim .
Birak evimizde mutlu yasayalım dedim , herkes can ciğer degil dedim .
Olmaz bunu kabul edemem benim hayalim bu değildi . Esim ve ailem iç içe olacaktı onu bekliyodum , böyle olmaz diyordu .
Sonra bir gün o defteri yırt sıfırdan başlayalım dedi , seni kinlendirmesin o yazdiklarin dedi tamam dedim yırttım .
Sonra düzelmedik ben yeni bir deftere yazdım . Aslında o defter olsaydı belki ben çok daha cabuk kendime gelirdim . Orda eşimin tavrını net bir şekilde anlatmistim .
O bir şekilde bana imha ettirdi bu gunler icin.

Buraya açtığınız konuları açın okuyun.
Bekar biri okusa hayattan evlilikten sogur o derece.
Bu adamın neyine uzuluyorsunuz bu kadar allah askina??
Sanki çoook mükemmel bi evlilik yaşatmış gibi.
Cocugunuzun olmamasinda da vardır bir hayır.
Bence profesyonel bi destek alın bir psikoloğa gidin tek başına atlatamiyorsaniz.

Buraya açtığınız konuları açın okuyun.
Bekar biri okusa hayattan evlilikten sogur o derece.
Bu adamın neyine uzuluyorsunuz bu kadar allah askina??
Sanki çoook mükemmel bi evlilik yaşatmış gibi.
Cocugunuzun olmamasinda da vardır bir hayır.
Bence profesyonel bi destek alın bir psikoloğa gidin tek başına atlatamiyorsaniz.
eski konularımı okudunuz böyle bir evlilik çekilmezdi degil mi , ben abartmıyorum yani , sadece bana agir gelmedi ?
Ben eski konuları bile açarken eşimi yucelterek anlattım ki objektif olabileyim yani iyi taraflarını da anlattım , yorumlarda hep onu savundum .
Bütün evlilikler böyleymiş de sadece bana tek zor gelmiş ve üstesinden gelememişim gibi kendimi yeteneksiz hissediyorum .
Öyle hissettirdi bana eşim olacak adam , yoksa çok güçlüydüm .
Simdi bende o kadar kötü ani varken gidip en ufak iyiliğini düşünüp üzülüyorum .

Back
X