- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi yagmur0007
-
Böyle şeyleri genellememek lazım tabi. Eşimi paylaşmak istemem ben, ama kıskanmam da. Bir başkasının ona ne gözle baktığı değil onun başka birine bana baktığı gibi bakması olur asıl mesele. Öyle bir durumda da kıskanmam, o ilişki bitmiş olur sadece. Ama ya bu yaşanırsa diye de aklımın ucundan geçmez.Paylaşmak istememek kıskanmayı gerektirir diye düşünüyorum. Sevgilim istediği herkesle iletişim kurabilir. Tanımadığı birinden absürt bir mesaj geldiğinde içten içe sinirlenirim. Bu sevgilim ya gidip cevap verirse, ya karşılık verirse demek değildir ki. Sonuna kadar güveniyorum. Ama bir başkasının sevgilime benim baktığım gözle bakması* durumu beni rahatsız eden şey. Bir adamla evlenmek istiyorumdur, o da istiyordur. Ama başka bir kadın çıkıp ben de evlenmek istiyorum dediğinde durumlar farklı olur. "Amaan o zaten benim" diyemem. Yoksa kimseyle konuşmasın, kafasını yerden kaldırmasın gibi durumlar söz konusu değil. Herkesin düşüncesi, ilişki yaşama biçimi farklı tabi ki.
Siz kıskanmayan adamların bu gibi durumlara tepki vermediğini ya da sevgilisini eşini paylaşabildiğini mi düşünüyorsunuz? Biraz absürd olmuş örnekler. Her insan tacize tepki verir, vermelidir ve ruh sağlığı yerinde olan her insan hayatındaki insanı başkalarıyla paylaşmak istemez.
Sevgilinize mesaj gelince kıskandığınıza göre sizden başka biriyle iletişim kurmasını istemiyorsunuz demektir. Bunun altında da ya güven ya özgüven problemi yatar.
BencedeDertsiz basina dert arama arkadasim.
Adamin karakteri oyle demek ki.
Ya süper bisey Keske bnmki de kıskanmasa yok tayt giyme yok ruj sürme yok mayonun üstüne Şort giy kısa Şort giyme topuklu ayakkabı giyme insan bunalıyor hayatına ambargo resmen gerçi ben yapıyorum ama söylemesi bile moralini bozuyor insaninBi arkadas kocasinin cok kiskanmasindan dertlenmis. Ya benim sorunum da tam tersi. Evliyim, 2 yasinda bi kizim var. Calisiyorum. Eşim iyi bi insandir. Beni de sever bilirim. Ama hic kiskanmaz mi insan ya. Yani hic mi kiskanacagi bi sey yasamiyoruz biz. Herseyi olumlu dusunuyor. Beni seviyo ama sahiplendigini hissedemiyorm. Bi sorun mu var bizde??
Bi arkadas kocasinin cok kiskanmasindan dertlenmis. Ya benim sorunum da tam tersi. Evliyim, 2 yasinda bi kizim var. Calisiyorum. Eşim iyi bi insandir. Beni de sever bilirim. Ama hic kiskanmaz mi insan ya. Yani hic mi kiskanacagi bi sey yasamiyoruz biz. Herseyi olumlu dusunuyor. Beni seviyo ama sahiplendigini hissedemiyorm. Bi sorun mu var bizde??
Kıskanç adam da hiç çekilmiyor emin ol ..Bi arkadas kocasinin cok kiskanmasindan dertlenmis. Ya benim sorunum da tam tersi. Evliyim, 2 yasinda bi kizim var. Calisiyorum. Eşim iyi bi insandir. Beni de sever bilirim. Ama hic kiskanmaz mi insan ya. Yani hic mi kiskanacagi bi sey yasamiyoruz biz. Herseyi olumlu dusunuyor. Beni seviyo ama sahiplendigini hissedemiyorm. Bi sorun mu var bizde??
Bi arkadas kocasinin cok kiskanmasindan dertlenmis. Ya benim sorunum da tam tersi. Evliyim, 2 yasinda bi kizim var. Calisiyorum. Eşim iyi bi insandir. Beni de sever bilirim. Ama hic kiskanmaz mi insan ya. Yani hic mi kiskanacagi bi sey yasamiyoruz biz. Herseyi olumlu dusunuyor. Beni seviyo ama sahiplendigini hissedemiyorm. Bi sorun mu var bizde??
KISKANMAKLA SEVGİYİ NASIL AYNI KEFEYE KOYUYORSUNUZ ? AYRICA HERKESİN KISKANMA LİMİTİ FARKLIDIRBi arkadas kocasinin cok kiskanmasindan dertlenmis. Ya benim sorunum da tam tersi. Evliyim, 2 yasinda bi kizim var. Calisiyorum. Eşim iyi bi insandir. Beni de sever bilirim. Ama hic kiskanmaz mi insan ya. Yani hic mi kiskanacagi bi sey yasamiyoruz biz. Herseyi olumlu dusunuyor. Beni seviyo ama sahiplendigini hissedemiyorm. Bi sorun mu var bizde??
Ayni durumdayiz benimbesim de beni hic ama hic kiskanmaz sen nerde ne yapacagini iyi biliyorsun der.ama insan da bazen kiskanilmak istiyor.belki de belli etmiyorlar dirBi arkadas kocasinin cok kiskanmasindan dertlenmis. Ya benim sorunum da tam tersi. Evliyim, 2 yasinda bi kizim var. Calisiyorum. Eşim iyi bi insandir. Beni de sever bilirim. Ama hic kiskanmaz mi insan ya. Yani hic mi kiskanacagi bi sey yasamiyoruz biz. Herseyi olumlu dusunuyor. Beni seviyo ama sahiplendigini hissedemiyorm. Bi sorun mu var bizde??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?