Bir konuyu bile paylasmadan nasil hayat paylasacaksiniz derken, biZim tek kelime konusmadigimiz anlasildi yazdiklarimdan herhalde. Tabi ki esimle konusuyoruz arkadaslar, tabi ki herseyimizi paylasiyoruz. Benim demek istedigim, ben cok konuskanim o degil. Mesela o 2 3 saat konusmadan durabilir ben duramam mesele bu. Yani sizin evlilikleriniz nasil oyle bir merak ettimKonuşamadiğin insan ile nasil evlendin? Bir konuyu bile paylaşmadan, nasil hayati paylaşacaksiniz?
Görücu üsülümü evlendiniz?
Hayir tabi ki
Bir konuyu bile paylasmadan nasil hayat paylasacaksiniz derken, biZim tek kelime konusmadigimiz anlasildi yazdiklarimdan herhalde. Tabi ki esimle konusuyoruz arkadaslar, tabi ki herseyimizi paylasiyoruz. Benim demek istedigim, ben cok konuskanim o degil. Mesela o 2 3 saat konusmadan durabilir ben duramam mesele bu. Yani sizin evlilikleriniz nasil oyle bir merak ettim
Merhaba kızlar, 5 aylık evliyim, benim sorunum eşimle hiç sohbet edemiyoruz. Ben konuşkan biriyim o hiç değil, hep susar. O hep susup , hiçbir konu açmadığı için ben konuşup, sohbet konusu bulmaya çalışıyorum.
Peki tamam cok sohGörücü üsülü evlenmediniz mi? O halde bu adamin böyle oldugunu bilerek evlendin.
Bu tabiki demek degil, bu evliligi sürdürmeye mecbursun diye.
Ben olsam sahsen evliligi sürdürmezdim. Evlilik benim için en iyi dostun ile evlenmektir.
Herseyi paylasmaktir, kahkaha atmaktir, yeri gelip saçma sapan bir konuyu bir saattir konusmak.
Cocuk olmadan bunu iyice düsünmen lazim. Cocuk içinde sikintili olur çünkü. Adamin mizaci böyle ise, çoçuk babasi ile konusamamasi onun için büyük travma olur.
peki tamam cok sohbet etmiyoruz diye bosanirimBurdan hiç öyle anlasilmiyor ama. Adam konusmuyor iste senin ile. Simdi çevir kazi oyununa girme bence.
Niyese hep oluyor bu kk'de. Es üzerine birsey deniliyor ve elestiri gelince "yok öyle demek istemedim, esim söyle iyi, böyle harika" deniliyor. He canim he.
Peki tamam cok soh
peki tamam cok sohbet etmiyoruz diye bosanirimtesekkurler tavsiyen icin.
Ozellikle senin icin soylemiyorum ama butun konulardaki yorumlara bakinca burdaki herkes o kadar akli basinda, oBurdan hiç öyle anlasilmiyor ama. Adam konusmuyor iste senin ile. Simdi çevir kazi oyununa girme bence.
Niyese hep oluyor bu kk'de. Es üzerine birsey deniliyor ve elestiri gelince "yok öyle demek istemedim, esim söyle iyi, böyle harika" deniliyor. He canim he.
ya ne bu hirsin hayirdirO sohbet ile hayat paylasiliyor ama. Senin günün nasil geçtigini bile umursamiyor.
O halde herkes sokaktan biri ile evlensin. Geçinip, geçinmedigi önemli degil.
Yeter ki beraber yemek yenilsin, sonra herkes kendi kösesine.
Neyse ne diyorduk, ha dogru, esin senin ile konusuyordu canim, biz yanilmisiz.
Ban yemek istemedigimden dolayi, sana iyi günler diyorum canim.
önceden de acaba beni sevmiyor mu diye bir konunuz vardı şimdi de sevgisinden şüphe ediyorum demişsiniz. o yüzden çağrışım yaptı. yani hep aynı şeyler. herneyse eğer mutluysanız sorun yok zaten. ee sorun yoksa bdv kısmına konu açmaya da gerek yok.hele yapılan yorumlara alınganlık yapacaksanız hiç gerek yok.Esimle evlendigim icin mutluyum, hic pisman degilim. Kotu gidem bir sey yok dusundugun gibi. Benim esim biz sevgiliyken de konuskan biri degildi, ailesinin yaninda da degil, arkadaslarinin yaninda da degil. Bu durumu bilerek evlendim tabi ki. Bir dedigimi iki etmiyor sukur, sakin sessiz, ben cok seviyorum esimi. Sadece merak ettim diger evliliklerde 7 24 sohbet muhabbet oluyor mu diye, o yuzden bu konuyu actim
Yani canim istedi, merak ettim actim. Buna kimse karisamaZ saniyorum. Hicbir yoruma alinganlik yapmiyorum, olumsuz yorum yapan cok var fakat arada 1 2 kisinin israrla esin seni sevmiyor imalarina evet cevap veriyorum. Buna da kimse karisamaz sanirimönceden de acaba beni sevmiyor mu diye bir konunuz vardı şimdi de sevgisinden şüphe ediyorum demişsiniz. o yüzden çağrışım yaptı. yani hep aynı şeyler. herneyse eğer mutluysanız sorun yok zaten. ee sorun yoksa bdv kısmına konu açmaya da gerek yok.hele yapılan yorumlara alınganlık yapacaksanız hiç gerek yok.
13 yıllık evliyimMerhaba kızlar, 5 aylık evliyim, benim sorunum eşimle hiç sohbet edemiyoruz. Ben konuşkan biriyim o hiç değil, hep susar. O hep susup , hiçbir konu açmadığı için ben konuşup, sohbet konusu bulmaya çalışıyorum. Örneğin dün akşam yaşadığımız durum, işi ile iglili bir şeyler sordum, düşünmek istemiyorum geriliyorum dedi, o zaman konuyu değiştireyim dedim depremle, haarpla ilgili bir şeyler anlatıyorum, susuyor, hiç ilgimi çekmiyor diyor, arkadaşım bir otele gitmiş çok övüyor, orayı anlatıyorum, off ya ne otelmiş diyor, kendi işimle ilgili bir şeyler söylüyorum, susuyor neden bir şey söylemiyorsun diyorum, bilmediğim bir konu hakkında ne yorum yapayım diyorArtık beni sevmediğini , hiç ilgisini çekmediğimi düşünmeye başladım. Konuşkan biri hiçbir zaman değildi, arkadaşlarımızla dışarı çıkarız yemeğe , 2 3 saatte 10 cümle çıkar ağzından tamam ama artık ben konu açmaya çalıştıkca ve o ilgilenmeyince, kendimi boş konuşan salak biri gibi görmeye başladım :) Genel olarak evlilikler nasıl onu merak ettim, güzel sohbet edebiliyor musunuz eşinizle? Beni daha çok sevseydi,anlattıklarımla daha çok ilgilenir daha çok konuşur muydu? Sevgisini sorgulamaya başladım.
bir benzeri bende de var 4 yıllık evliyiz ve neredeyse 10 yıldır tanışıyoruz değişmedi değişmez ama insan kendini yalnız hissediyor, duvara konuşsam daha iyi diyorsunuz ve bu sebepden daha dün tartıştık...Siz de sessiz kalmayı deneyin isterseniz ondan bir şey gelene kadar konuşmayın? Bi de Daha çok yeniymişsiniz düzelir bence.Adapte olma süreci her ikiniz için de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?