Hiç Konuşmayan Eş

Konuşamadiğin insan ile nasil evlendin? Bir konuyu bile paylaşmadan, nasil hayati paylaşacaksiniz?

Görücu üsülümü evlendiniz?
Bir konuyu bile paylasmadan nasil hayat paylasacaksiniz derken, biZim tek kelime konusmadigimiz anlasildi yazdiklarimdan herhalde. Tabi ki esimle konusuyoruz arkadaslar, tabi ki herseyimizi paylasiyoruz. Benim demek istedigim, ben cok konuskanim o degil. Mesela o 2 3 saat konusmadan durabilir ben duramam mesele bu. Yani sizin evlilikleriniz nasil oyle bir merak ettim

Görücü üsülü evlenmediniz mi? O halde bu adamin böyle oldugunu bilerek evlendin.
Bu tabiki demek degil, bu evliligi sürdürmeye mecbursun diye.

Ben olsam sahsen evliligi sürdürmezdim. Evlilik benim için en iyi dostun ile evlenmektir.
Herseyi paylasmaktir, kahkaha atmaktir, yeri gelip saçma sapan bir konuyu bir saattir konusmak.

Cocuk olmadan bunu iyice düsünmen lazim. Cocuk içinde sikintili olur çünkü. Adamin mizaci böyle ise, çoçuk babasi ile konusamamasi onun için büyük travma olur.

Burdan hiç öyle anlasilmiyor ama. Adam konusmuyor iste senin ile. Simdi çevir kazi oyununa girme bence.
Niyese hep oluyor bu kk'de. Es üzerine birsey deniliyor ve elestiri gelince "yok öyle demek istemedim, esim söyle iyi, böyle harika" deniliyor. He canim he.

Peki tamam cok soh
peki tamam cok sohbet etmiyoruz diye bosanirimtesekkurler tavsiyen icin.

Peki tamam cok soh

peki tamam cok sohbet etmiyoruz diye bosanirimtesekkurler tavsiyen icin.

O sohbet ile hayat paylasiliyor ama. Senin günün nasil geçtigini bile umursamiyor.
O halde herkes sokaktan biri ile evlensin. Geçinip, geçinmedigi önemli degil.
Yeter ki beraber yemek yenilsin, sonra herkes kendi kösesine.

Neyse ne diyorduk, ha dogru, esin senin ile konusuyordu canim, biz yanilmisiz.

Ban yemek istemedigimden dolayi, sana iyi günler diyorum canim.

Ozellikle senin icin soylemiyorum ama butun konulardaki yorumlara bakinca burdaki herkes o kadar akli basinda, o
ya ne bu hirsin hayirdir kosemize cekildigimizi nerden biliyorsun? Bizle mi yasiyorsun? Eve kamera mk koydun yemegimizi birlikte hazirlariz, yemek yeriz birlikte tv izleriz. Ama ben film izlerken bile, sabah gozumu actigim anda bile konusmaya baslayabilen, sohbet edebilen biriyim o degil yani, dinler ama cok konuskan degil. Ne bu kocan seni sevmiyor iste beni cildirtmak mi istiyorsun kocan seni sevmiyor! Tavirlarin

önceden de acaba beni sevmiyor mu diye bir konunuz vardı şimdi de sevgisinden şüphe ediyorum demişsiniz. o yüzden çağrışım yaptı. yani hep aynı şeyler. herneyse eğer mutluysanız sorun yok zaten. ee sorun yoksa bdv kısmına konu açmaya da gerek yok.hele yapılan yorumlara alınganlık yapacaksanız hiç gerek yok.

Yani canim istedi, merak ettim actim. Buna kimse karisamaZ saniyorum. Hicbir yoruma alinganlik yapmiyorum, olumsuz yorum yapan cok var fakat arada 1 2 kisinin israrla esin seni sevmiyor imalarina evet cevap veriyorum. Buna da kimse karisamaz sanirim

13 yıllık evliyim
Eşim yabancı
Ben de sizin gibi hiç susmam
Bence eşim beni anlamayıp hep he he demiş geçmiş , konuların anatemalarını dinlemiş atmış beyne
Oğlumu olduktan sonra fark ettim, mesela diyorum şu dolapta oğlanın şu kıyafeti var onu giydir, aşağı bi geliyolar bambaşka kılık..
mutlu evliliğin sırrı kadını dinlememek sanırım
Bizde toplasanız toplasanız haftada 1 saat kaliteli muhabbet etmiyoruzdur.
Siz gidin arkadaşlarınızla dertleşin
Kocanızla tv izleyin
Kitap okuyun
Sinemaya tatile gidin
Sevişin
Falan
Bi de ekmeği kim alıyo
Pantolonun şurda

Yani bizim hobilerimiz mesleklerimiz benzer, eşim de acaip konuşkan birisi ama benle konuşmak olunca ya da ben onla konuşayım fln ben de sıkılıyorum sanki
Tadında, günde 15 dakikayı geçmemeli falan

benim esim herkese geveze bana gelince dilini yutuyor.aman bosver konusmasin keyfini cikar

brologcu
Bu konu bana seni anımsattı

Çok geç gördüm etiketi sürekli aktif olamadığımdan :)
Senin nezdinde cevap vereyim. Sevgili konu sahibi arkadaşım tam ortası yok işte bu konunun. Benim eşim de hiç susmaz yatarken uykuya dalana hatta uyuklarken bile konuşur. Wc ye gitsem kapı önüne gelir konuşur. Benim eşimin genlerinde var ama bu ailece incelenmelerini talep etmeyi bile düşünüyorum :)
Çok konuşan erkek eşini çok sever, az konuşan erkek az sever diye düşünme lütfen. Tamamen yapı meselesi. Ben çok konuşamam mesela başım ağrır ama eşim konuşmazsa hasta olur :)
Bilemedim şimdi hangimizin durumu vahim :)

Siz de sessiz kalmayı deneyin isterseniz ondan bir şey gelene kadar konuşmayın? Bi de Daha çok yeniymişsiniz düzelir bence.Adapte olma süreci her ikiniz için de.
bir benzeri bende de var 4 yıllık evliyiz ve neredeyse 10 yıldır tanışıyoruz değişmedi değişmez ama insan kendini yalnız hissediyor, duvara konuşsam daha iyi diyorsunuz ve bu sebepden daha dün tartıştık...

Daha çok erken bişilerin oturması için benim esim dehşet kitap okur ben okumazdım yani fırsatım olmazdı bekarken şimdi sırf onun ilgisini cekeyim diye kitap okurken bi baktım kitap okumak hoşuma gidiyor devam ettim konumuz çoğaldı bende daha 1 senelik evliyim sende onun ilgisini ceken şeyleri konuş birlikte yemek yapın ev işi yürüyüş yani ilginiZi ne cekiyorsa ama hemen sevgisi sorgulanmak doğru olmaz

11 yıldır ben konuşuyorum o dinliyor:) yani ben dil gelişim programları yapa bilir hala gelmişken oda iyi bir psikolog olabilir artık lisansımızı masterımızı yaptık bu konuda:)) demem o ki boşver insan anlatınca konuşunca daha çok rahatlıyor ya geveze kocan olup hep onu dinleseydin ne olacaktı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…