- 25 Eylül 2011
- 7.492
- 11.331
- 498
- Konu Sahibi nilsumnill
Cok sukur mutluyum.
Tabikidr vardir mutlu olanlar..
Tabikidr vardir mutlu olanlar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel demişsin canım. Aminnn inşallahben iki yıllik evliyim esimden yana sikayetim olmadi . ama ben suna inaniyorum Rabbim bir sekilde imtihan ediyor.Bazilari esiyle bazilari sagligiyla bazılari evlatla. hersey dort dortluk olmuyor olsada ayni sekilde devam etmeyebiliyor.
Sen boyle söyleyince aklima kuzenim geldi.kendisi 35 yasinda ben asla evlenmem diyor. neden diyorum herkes bosaniyor insanlar birbirini aldatiyor falan diyor. Sacmalama dedim ya. evlilik guzel birsey. dusunsene derdin varsa paylaşıyorsun ağladığında omzuna yaslaniyorsun .sen uzulunce o da üzülüyor.kalkip sana dua ediyor.bunlari yasayabilmek cok guzel ve o yüzden ne olursa olsun denemeye deger.
Nisanlini seviyorsan ki bence oyledir artik insanlar severek evleniyor hic korkma. Dua et ve ani yaşa. nisanlilikta cok guzel evlilikte cok guzel. Rabbim herkesin evine yuvasina huzur versin.Sende bir omur mutlu ol insallah kardeşim
Instagram facebook kullanmıyorum....instegramda kım hava atacak![]()
Çok teşekkür ederim bu güzel cevabın için hepsini dikkate alicam canım çok doğru demişsin.VARRRR MAŞALLAH :) Mutluluk senin elinde olan bir şey.Karşındaki insanı anlamak için dinlersen şayet sıkıntı yok. Benim eşim bana nazaran daha ılımlı ben bildiğin cadıyım ama yeri geldiği zaman haksızsam susmasını bilirim.Evin harcama boyutunda herşeyi eşim yapar, aylık otururuz hesap kitap yaparız.Bütçeye göre beklentim olur bu arada bende çalışıyorum.O ay için bütçe zor da ise ben gezelim tozalım demem, tatil istemem ya da bütçemiz karşılasa bile sıkıntıya düşeceğimiz durumlarda birşeyleri tutturmam.Dışardan bakan evi kocam yönetiyor sanar ama aslında bütçe benim elimde, eşimi de evi de evirir çevirir yönetirim. Mesela eşimle sohbet etmeye bayılırım.Günü nasıl geçti, ne yaptı sorarım.İş yerinde bir problemi olduğu durumlarda telkin ederim.Evlilikte önemli olan bence empati yapabilmek.Bazen eşim eve pert bir şekilde geliyor. Erken uyumak istiyor saygı duyarım yorulmuş.Bazıları gibi yok benimle ilgilenmiyorsun, yok erkenden uyudun demem.Bazen de ben erkenden yatarım o kafasına göre takılır.Ben eşimin telefonunu asla karıştırmam şüphe ettiğim durum olsa tabi bende yaparım belki o istisna.İzinsiz cüzdanını karıştırmam, habersiz para almam. Bizim ortak bir noktamız var herkes harçlığını oradan alıyor ee kartımda var daha ne :)) Cinselliğe de dikkat ederim o en önemlisi adamı doyurman lazım, o da seni.He hiçmi kavga etmedik melek miyiz yıoo en ala kavgaları da ettik ama hep annesi, yengesi yüzünden ee o konuya da bir el attım.Takmıyorum, kim ne derse duymazdan geliyorum eşime bahsetmiyorum işte tamam. Yani birbirinize karşı güveniniz tam olsun, saygınız olsun ki benim için saygı sevgiden önce gelir. Ben onun ailesine ağır ithamlarda bulunmam saygılıyımdır o da benim aileme aynı şekilde davranır.Her iki ailede evimize eşit yoğunlukta gelir. Yok erkek tarafı ağır basar he oldu canım hayır her iki ailede benim için eşittir, her ikiside benim için önemlidir. Bu konulara eşim asla karışmaz. Bir hafta onun ailesi gelir yemeğe bir hafta benim ki. Eşim annesi ile özel konuşur ben asla merak edipte sormam ne konuştunuz diye.Annesidir, konuşur.Asla kısıtlamam ben de o da ailelerimiz için pervane oluruz. Asla aileler arasında ayrım yapmam, anneme ne alırsam kv aynısını alırım rengi bile aynı.Canım sen adaletli davranırsan, yukarıdaki hususlara dikkat edersen mutlu olursun.Herşeyi dert etmiyceksin evlenince, herşeyi dile getirmiycen.Bazen konuşucaksın, bazen susucaksın.
Oha çok zekice. Ben zaten bdv bölümünde neden mutlu evlilikle ilgili bir konu yok demedimMutlu evliliği bir derdim var kisminda aramazsanız zannederim ki bulursunuz..
kavga sebebiniz neydi?
ailelerle aranız nasıl
değişti mi hepsiAilelerle mukemmel aramiz.
Kaynimla eltimle yasadigim sorunlarda esimin pasif kalmasi, ilk zamanlar yeteri kadar ilgi gostermemesi ,daginiklik, esimin idda bagimliligi, cocuk sahibi olamama, esimde bosvermislik hissi vardi..
Hal boyleyken ben sinirleniyor ve geriliyordum. Kavga sebeplerimiz genelde boyleydi..
değişti mi hepsi