hiç rahat yok bana...

canım bende aynılarını çocuk olduktan sonra yaşamıştım,bebekle niye annene çok gidiyosun bana gelmiyosun muhabbeti vardı.torunudur özlüyor bişey diyemem ama ben zaten oğlumu ona bırakıyodum işim varken hasret gidersin diye yada o sık gelir görürdü.yani sık sık görürdü çocuğu ama sorun ben anneme gidiyorum ona gitmiyorum,bi kere kayınvalideler şunu anlamalı anneme diyorum benim anneme canımdan birine,insan rahat ettiği yere huzur bulduğu yere gider,sonuçta kayınvalidelere saygım sonsuz ama onlar bizim annemiz değil.bende erkek evlat yetiştiriyorum ama bu baskıyı bende yaşadığım için nasıl bişey olduğunu biliyorum o yüzden ilerde gelinime asla yapmam onu biliyorum.kızlar annelerine her zaman farklı olur bunu idrak etmeleri lazım.sonuçta bende bi ara çıngar çıkardım o oldu,çünkü benimkide her seferinde laf sokup huzurumu bozuyodu,bende tam tersi laf söyliyemiyen bi tip ama sonunda patladım.bi kaç zaman görüşmedik ama çok sürdürmedim kandil bahanesiyle aradım barıştık.Şimdi çok iyiyiz allaha şükür.zamanla o kayınvalidaliye alıştı bende olgunlaştım galiba biraz.Ama artık herşeyde tavrım net,kırılcakmış falan diye susmuyorum eskidendi o.

teşekkür ederim güzel yazmışsınız. açıkcası çok takılmıyorum da bu kadının baskısı hep üstümde sanki. hep bi huzursuzluk hissi veriyor bana. tuhaf bi durumdayım ona karşı...

o huzursuzluk hissinin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. bir şey yapmasa da ha dedi ha diyecek ha yapacak diye diken üstünde durmak çok iğrenç.

nekadar çirkin bi üslup yazık

evladının evini meraketmek sadece kız ailesine mi mahsus,

burada bozulacak bişey yok haftada bir gün izinlisin ailenle görüşmek hakkın bu konuda taviz verme k.validem sürekli bizimle vakit geçirmek ve yönlendirmek ister bu sebepten düzenli olarak beni sinir eder bunlar bi tarafa aileme gelip gitmek konusunda hiç taviz vermem eşimin işi de olsa kendim giderim herkesin yeri ayrı sonuç da

burada bozulacak bişey yok haftada bir gün izinlisin ailenle görüşmek hakkın bu konuda taviz verme k.validem sürekli bizimle vakit geçirmek ve yönlendirmek ister bu sebepten düzenli olarak beni sinir eder bunlar bi tarafa aileme gelip gitmek konusunda hiç taviz vermem eşimin işi de olsa kendim giderim herkesin yeri ayrı sonuç da

belki de bozulmamışlardr sen öyle hissetmişsindir:44: sana laf söylerse de annemi özledim yanına gittim sizin yanınızada geliyoruz sizi de ihmal etmiyoruz anne deyip konuyu uzatmadan kapat canım ortamı hiç germe bunlar çok basit mevzular asslında ama bazen sorun olabiliyor.umarım kaynanan hiç lafını etmez

Bir günlük tatiliniz var

İster temizliğinizi yaparsınız ister annenize gidersiniz

Ama ziyaret bakımından iki aileye de eşit sıklıklarda uğranması gerektiğini düşünüyorum

Eee siz de hafta içi de kayınvalidenize zaten gittiğinizi söylediğinize göre bozulacak bi durum yok ortada

Elbetteki öz annemizin yeri başka, onunla daha çok muhabbet etmek istediğinizden izin günü gitmeniz doğal..

Birşey açıklamak zorunda değilsiniz..

1 günlük tatiliniz var,istediğiniz gibi değerlendirmek sizin hakkınız.zaten hafta içi k.valideye gidiyormuşsunuz,h.sonu da annenizle olacaksınız tabii.burada bir sorun yok ancak kadın daha hiçbir şey dememiş ki size.sadece siz onun tavır aldığını düşünmüşsünüz.ortada sorun yokken birşey yapmaya da gerek yok.laf vursa bile bazen herşeyi duymaamk,cevap vermemek gerekir.annemizin her dediğine cevap veriyor muyuz ya da bizi kıracak birşey söylediğinde hemen tersliyor muyuz onu? e öbürü de eşimizin annesi,idare edicez mecburen :)

bence hiçbir şey yokmuş gibi davranın,bazı şeyleri es geçmek daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…