Hiç sevgilisi olmamış kız istiyor-du

Beğenmeyince bahane arıyor insan demek ki, hepsi bu. Yoksa 29 yaşında hiç sevgilisi olmamış birini bulabileceğini düşündüğünü sanmıyorum. Sevgiliniz olmasaydı memleketi şu diyecekti işi bu diyecekti bir bahane bulacaktı. Sizi istememiş , bir de cidden çok popüler o bölgenin kadınları. Bazı platformlarda öyle güzellemeler var ki işte erkeğe saygıda kusur etmiyorlar , yatakta hayat kadını gibi iyiler profesyoneller , ev kadını olarak mükemmeller yemek vs açısından, kg almıyor kendilerine bakıyorlar...

Niye ya 30 unda hiç sevgilisi olmayan tuhaf mı
Tuhaf değil tabi ki de. Karşına doğru insan çıkmamıştır. Ya da görücü usulü dışında birliktelik istemezsin. Kişinin kendi tercihidir.

Ama insanın da bir doğası var. Hormonlarımız çalışıyor, karşı cinse çekim duyuyoruz. En basiti evlenmek için, doğru insanı bulmak için bence flört etmek, çıkmak, sevgili olmak hatta kısa bir dönem de olsa beraber yaşamak gerekiyor. Dediğim gibi kişisel tercihler...

Bundan ziyade size evet deyip mi kıza tamam dedi
Benim de bir tanıdığım vardı kendi yaşlanıp kelleşmeye başladı ama hala 23 lük çıtır istiyorum modunda idi
Sanki kendi yağız delikanlı yıllar geçiyor yaşlanmıyor
Sonra gitti yabancı evlenmiş daha boşanmamış kadınla görüştü
Boşanınca evlendi
Büyük konuşmamak lazım

O güzellemeler büyük haksızlık. Türk kadınlarına yapılan baskı Slav kadınlarına yapılsaydı görürdük onları. En basiti Türk kadınına yapılan bekaret baskısı olmasa bizim kadınlar da yatakta kraliçe gibi olurdu. Çirkin diyorlar, kusura bakmasınlar genlerin yarısı erkekten geliyor eğer çirkin buluyorlarsa bunda kendilerinin payı var. Türk kadını gibi fedakar, cefakar kimse olamaz tüm sosyal baskılara rağmen dimdik ayaktadır, kurban olsunlar Türk kadınlarına, sanki kendilerini doğuran anaları Slav ana gibiymişçesine aşağılayıp duranlar.

Son düzenleme:
Bu arada kız sarısın degil cok uzun da sayılmaz ama çok güzel
kabul benden de güzel
başka sebep aramaya gerek yok yüzü daha güzelse onu tercih etmiş...kulağa üzücü geliyor ama inan bazı kadınlar gerçekten çok güzel ...bu seni beni çirkin yapmaz bunu özgüven meselesi haline getirme çünkü güzellik çok göreceli ,her zaman hepimizden daha güzel insanlar var hep varlardı yine olacaklar ama bu diğerlerinin daha değersiz olacağı anlamına gelmiyor ,bakış açını değiştir ve üzülme lütfen

Tipik Türk erkeklerinin ikiyüzlülüğü...
Bu bakirelikte de böyledir. Kendileri Türk kızlarında bakirelik ararlar, birlikte yaşayan kızlar onlar için olmaz ama yabancı bir kızda bunların önemi yoktur. Açıklaması da onların kültürlerin yok, onlar da normal falan
Pis ikiyüzlüler. Bunun aynısını benim kuzenim de yaptı ondan biliyorum

Son düzenleme:
O bahane arıyormuş hangi çağda yaşıyormuş ki hiç sevgilisi olmayan birini arıyormuş neden üzülüyorsun o onun terbiyesizliği bosverin hakkınızda hayırlı olanı versin inşallah sizin karsinizada daha iyi birini çıkarsın Allah

Evet size katılıyorum doğru insan olduğuna karar vermek için tanımak gerek ama insanın karşısına çıkmıyor işte o tanımak isteyeceği.

Canım bu tipler genelde böyle oluyor. Türk kızına gelince utanmasa gerdekten sonra ailesine çarşaf verecek o kadar namuslu (!), muhafazakar, Rus kızına gelince hiic o çarpık namus anlayışları dan eser kalmıyor. Sonra ortamlarda "Ben türk kızıyla yapamıyorum abi yea" diye tatava yapıyorlar.

Erkeklerin boyle olmasinin bir sebebi de Turk kadinlari bence.
Hep bir erkege ve erkek ailesine yaranmaya calisma halleri var, herkes ustune alinmasin ama cok var.

Bazi kadinlar erkeğe yaranmaya calisip, hemcinsleriyle yarişmaya calismak yerine erkeklere "ben boyleyim işine gelirse" diyebilseydi, öteki kadinlari kotuleme derdine dusmeseydi, kadinlar çok daha farkli olurdu.

Mevzu rus filan değil. Turk kadinlari kendi içinde bile birbiryle çekişiyor devamli "benim gibi mukemmel, namuslu, iyi huylu kizlar" istenmiyor nerde kotu, kurnaz kiz var evleniyor diye az başliklar açilmadi burada, okuduk.

Hala burada dahi "biz daha cefakar, daha
fedakariz" diye yariş, kiyas derdinde bazilari...
Bu dusunce yapisiyla biraz zor. :)

Muhtemelen aldatılmıştır, o yüzden ilişkiler konusunda gözü açılmamış birisini istiyor. Genelde çok kız arkadaşı olan ve aldatılmış olan erkekler bu kafada oluyor. İlerde çok daha farklı takıntıları çıkardı, boşver. Onu hastalıklı kafasyla başbaşa bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…