- 27 Mayıs 2020
- 38
- 32
- 3
- 33
- Konu Sahibi albanianishh
-
Zaten bu olaydan sonra bende istemem onuCahil cüheyla bir tip boşverin işte olmadığı gayet iyi olmuş
28 yaşında bir insansınız , sevgiliniz olmaması yani mümkün mü Allah aşkına. Karşı taraf köyden gözü açılmamış18lik kız getirsin söyleyin öyle ancak
Niye ya 30 unda hiç sevgilisi olmayan tuhaf mı
Tuhaf değil tabi ki de. Karşına doğru insan çıkmamıştır. Ya da görücü usulü dışında birliktelik istemezsin. Kişinin kendi tercihidir.Niye ya 30 unda hiç sevgilisi olmayan tuhaf mı
Beğenmeyince bahane arıyor insan demek ki, hepsi bu. Yoksa 29 yaşında hiç sevgilisi olmamış birini bulabileceğini düşündüğünü sanmıyorum. Sevgiliniz olmasaydı memleketi şu diyecekti işi bu diyecekti bir bahane bulacaktı. Sizi istememiş , bir de cidden çok popüler o bölgenin kadınları. Bazı platformlarda öyle güzellemeler var ki işte erkeğe saygıda kusur etmiyorlar , yatakta hayat kadını gibi iyiler profesyoneller , ev kadını olarak mükemmeller yemek vs açısından, kg almıyor kendilerine bakıyorlar...
başka sebep aramaya gerek yok yüzü daha güzelse onu tercih etmiş...kulağa üzücü geliyor ama inan bazı kadınlar gerçekten çok güzel ...bu seni beni çirkin yapmaz bunu özgüven meselesi haline getirme çünkü güzellik çok göreceli ,her zaman hepimizden daha güzel insanlar var hep varlardı yine olacaklar ama bu diğerlerinin daha değersiz olacağı anlamına gelmiyor ,bakış açını değiştir ve üzülme lütfenBu arada kız sarısın degil cok uzun da sayılmaz ama çok güzel
kabul benden de güzel
O bahane arıyormuş hangi çağda yaşıyormuş ki hiç sevgilisi olmayan birini arıyormuş neden üzülüyorsun o onun terbiyesizliği bosverin hakkınızda hayırlı olanı versin inşallah sizin karsinizada daha iyi birini çıkarsın Allah28 yaşında kendi halinde yaşayan biriyim, eczanede calısıyorum. görücü usuluyle biri ile görüştüm şubat ayında. 29 yaşında kendisi işi gücü yerinde ailesi de iyi insanlar uzaktan tanıyorum , ilk başta fotoğrafını gösterdi aracı kişi, çok begenmiştim kendisini çok yakışıklı biriydi. Buluştuk bir cafede şubat ayında ama
Daha önce hiç sevgilisi olmamış bir kız istiyordu. Bugun öğrendim ki , kendisi yabancı slav uyruklu bir kızla evlenme kararı almış . Bu kız daha once var mıydı bilmiyorum. Kızın memleketini yazmadım önemli değil .
Ama kızın mutlaka daha önce sevgileleri olmuştur. Kız da kendisi gibi 29 yasındaymıs. Neden beni reddetti ? Benim sevgilim olunca veto yiyorum ama yabancı uyruklu kızlarda bu sorun olmuyor mu ? Bu nasıl ikiyüzlülük ?
Umrumda olmamalı ama kötü hissettim . Canım sıkıldı
Evet size katılıyorum doğru insan olduğuna karar vermek için tanımak gerek ama insanın karşısına çıkmıyor işte o tanımak isteyeceği.Tuhaf değil tabi ki de. Karşına doğru insan çıkmamıştır. Ya da görücü usulü dışında birliktelik istemezsin. Kişinin kendi tercihidir.
Ama insanın da bir doğası var. Hormonlarımız çalışıyor, karşı cinse çekim duyuyoruz. En basiti evlenmek için, doğru insanı bulmak için bence flört etmek, çıkmak, sevgili olmak hatta kısa bir dönem de olsa beraber yaşamak gerekiyor. Dediğim gibi kişisel tercihler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?