- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi albanianishh
-
O zamanda kiz hayatindaymis muhtemelen. Ailesi kabul etmiyordu ve ailenin istegiyle sizle bulustu. Sizede olmasin diye yokusa surmuş28 yaşında kendi halinde yaşayan biriyim, eczanede calısıyorum. görücü usuluyle biri ile görüştüm şubat ayında. 29 yaşında kendisi işi gücü yerinde ailesi de iyi insanlar uzaktan tanıyorum , ilk başta fotoğrafını gösterdi aracı kişi, çok begenmiştim kendisini çok yakışıklı biriydi. Buluştuk bir cafede şubat ayında ama
Daha önce hiç sevgilisi olmamış bir kız istiyordu. Bugun öğrendim ki , kendisi yabancı slav uyruklu bir kızla evlenme kararı almış . Bu kız daha once var mıydı bilmiyorum. Kızın memleketini yazmadım önemli değil .
Ama kızın mutlaka daha önce sevgileleri olmuştur. Kız da kendisi gibi 29 yasındaymıs. Neden beni reddetti ? Benim sevgilim olunca veto yiyorum ama yabancı uyruklu kızlarda bu sorun olmuyor mu ? Bu nasıl ikiyüzlülük ?
Umrumda olmamalı ama kötü hissettim . Canım sıkıldı
Büyük ihtimalle böyle oldu ama o zaman görüştürmeselerdi benle, çok saçmaO zamanda kiz hayatindaymis muhtemelen. Ailesi kabul etmiyordu ve ailenin istegiyle sizle bulustu. Sizede olmasin diye yokusa surmuş
Ailesi baski yapmistir görüşsün diyeBüyük ihtimalle böyle oldu ama o zaman görüştürmeselerdi benle, çok saçma
Ne hakkın var ki? Tanıştırmak istemişler, beğenmemiş.Belki bana kızacaksınız .Çünkü hayatımda ilk kez reddedildim ve gururm kırıldı. Mesaj attım bugun.
Hakkımı helal etmiyorum dedim. beni daha önce sevgilelerim oldugu için reddettin ama o ukraynalı kadının hiç mi sevgilisi olmamış ? diye yazdım
Ne diyorsun sen Allahın kezbanı yazmış
Bela okuyup hemen engelledim . Hak etti . İçim ferahladı
Belki bana kızacaksınız .Çünkü hayatımda ilk kez reddedildim ve gururm kırıldı. Mesaj attım bugun.
Hakkımı helal etmiyorum dedim. beni daha önce sevgilelerim oldugu için reddettin ama o ukraynalı kadının hiç mi sevgilisi olmamış ? diye yazdım
Ne hakkın var ki? Tanıştırmak istemişler, beğenmemiş.
Beğenmedim demektense bir bahane bulmuş.
Sanki karnında bebekle ortada mi birakti seni?
Mesajını gördükten sonra ne kadar doğru bir tercih yaptığını bir kez daha anlayıp kendini tebrik etmiştir, eminim
Valla kusura bakmayın o cevabı haketmişsiniz, hadi ukranyalısını falan geçtimde , görücü usulü bir buluşmada ne hakkı Allah aşkına, yaptığınız çok komik gerçekten. Adam sizle evlenmek zorunda gibi davranmışsınız. Keşke biraz gururlu ve onurlu davransaydınız. İnsanın kendine ettiğini yedi mahalle bir araya gelse edemezmiş lafı çok doğru cidden.Belki bana kızacaksınız .Çünkü hayatımda ilk kez reddedildim ve gururm kırıldı. Mesaj attım bugun.
Belki bana kızacaksınız .Çünkü hayatımda ilk kez reddedildim ve gururm kırıldı. Mesaj attım bugun.
İnsanın enerjisi var ve uymayinca insan ısınmıyo.28 yaşında kendi halinde yaşayan biriyim, eczanede calısıyorum. görücü usuluyle biri ile görüştüm şubat ayında. 29 yaşında kendisi işi gücü yerinde ailesi de iyi insanlar uzaktan tanıyorum , ilk başta fotoğrafını gösterdi aracı kişi, çok begenmiştim kendisini çok yakışıklı biriydi. Buluştuk bir cafede şubat ayında ama
Daha önce hiç sevgilisi olmamış bir kız istiyordu. Bugun öğrendim ki , kendisi yabancı slav uyruklu bir kızla evlenme kararı almış . Bu kız daha once var mıydı bilmiyorum. Kızın memleketini yazmadım önemli değil .
Ama kızın mutlaka daha önce sevgileleri olmuştur. Kız da kendisi gibi 29 yasındaymıs. Neden beni reddetti ? Benim sevgilim olunca veto yiyorum ama yabancı uyruklu kızlarda bu sorun olmuyor mu ? Bu nasıl ikiyüzlülük ?
Umrumda olmamalı ama kötü hissettim . Canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?