- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi albanianishh
-
Değil mi?Niye ya 30 unda hiç sevgilisi olmayan tuhaf mı
Adam seni beğenmedim diyememiş sevgili olayını bahane etmiş bence.28 yaşında kendi halinde yaşayan biriyim, eczanede calısıyorum. görücü usuluyle biri ile görüştüm şubat ayında. 29 yaşında kendisi işi gücü yerinde ailesi de iyi insanlar uzaktan tanıyorum , ilk başta fotoğrafını gösterdi aracı kişi, çok begenmiştim kendisini çok yakışıklı biriydi. Buluştuk bir cafede şubat ayında ama
Daha önce hiç sevgilisi olmamış bir kız istiyordu. Bugun öğrendim ki , kendisi yabancı slav uyruklu bir kızla evlenme kararı almış . Bu kız daha once var mıydı bilmiyorum. Kızın memleketini yazmadım önemli değil .
Ama kızın mutlaka daha önce sevgileleri olmuştur. Kız da kendisi gibi 29 yasındaymıs. Neden beni reddetti ? Benim sevgilim olunca veto yiyorum ama yabancı uyruklu kızlarda bu sorun olmuyor mu ? Bu nasıl ikiyüzlülük ?
Umrumda olmamalı ama kötü hissettim . Canım sıkıldı
28 yaşında kendi halinde yaşayan biriyim, eczanede calısıyorum. görücü usuluyle biri ile görüştüm şubat ayında. 29 yaşında kendisi işi gücü yerinde ailesi de iyi insanlar uzaktan tanıyorum , ilk başta fotoğrafını gösterdi aracı kişi, çok begenmiştim kendisini çok yakışıklı biriydi. Buluştuk bir cafede şubat ayında ama
Daha önce hiç sevgilisi olmamış bir kız istiyordu. Bugun öğrendim ki , kendisi yabancı slav uyruklu bir kızla evlenme kararı almış . Bu kız daha once var mıydı bilmiyorum. Kızın memleketini yazmadım önemli değil .
Ama kızın mutlaka daha önce sevgileleri olmuştur. Kız da kendisi gibi 29 yasındaymıs. Neden beni reddetti ? Benim sevgilim olunca veto yiyorum ama yabancı uyruklu kızlarda bu sorun olmuyor mu ? Bu nasıl ikiyüzlülük ?
Slavların sarışın olmayanları daha güzel oluyor zaten bayılıyorum. Pek beğenmem sarışın kadınları sanırım ondan.Bu arada kız sarısın degil cok uzun da sayılmaz ama çok güzel
kabul benden de güzel
Sizden ayrılmak için bahane aramış. Erkekler gerçekten beğendikleri biri olunca kendilerince kriter dedikleri her şeyi kenara atarlar. Sizi kırmamak için de bunu bahane etmiş muhtemelen28 yaşında kendi halinde yaşayan biriyim, eczanede calısıyorum. görücü usuluyle biri ile görüştüm şubat ayında. 29 yaşında kendisi işi gücü yerinde ailesi de iyi insanlar uzaktan tanıyorum , ilk başta fotoğrafını gösterdi aracı kişi, çok begenmiştim kendisini çok yakışıklı biriydi. Buluştuk bir cafede şubat ayında ama
Hakikaten ha Ortadoğu olduğumuz yüzüme şap diye tokat gibi geldi suan.igrencSlav ırkı ... uzun boylu sarışın kız görünce dibi düşen çapsız türk erkekleri... siz yapınca iğrenç damgalar vururlar....
Ama slav kadını yapınca sorun etmezler.
Burası ortadoğu.
Her konuda hatırlatmak zorunda kalıyorum ama durum tam olarak bu.
Bu arada kendisinin zamanında ne cevizler kırdığını da anlayabiliyoruz. Çünkü kendisi gibi aptal değiliz.
Burası dünyanın en zengin coğrafyası aslında.Hakikaten ha Ortadoğu olduğumuz yüzüme şap diye tokat gibi geldi suan.igrenc
Kendimi yetersiz hissediyorumSlavların sarışın olmayanları daha güzel oluyor zaten bayılıyorum. Pek beğenmem sarışın kadınları sanırım ondan.
Estağfurullah neden slavlara karşı olayım ? Onlar da insan evladı. Yanlış anladınızO sevgilisi olanlarak karşı önyargılı siz de slavlara karşı. Pek farkınız yok.
Yok karşısınız demedim. Belki de kızın sevgilisi olmamıştır.Estağfurullah neden slavlara karşı olayım ? Onlar da insan evladı. Yanlış anladınız
29 yasina gelmiş " yakısıkli" 3 ay öncesine kadar kendisi kiz bulamayip görücü takılırken ne ara Slav bulmuş ona takıldım?28 yaşında kendi halinde yaşayan biriyim, eczanede calısıyorum. görücü usuluyle biri ile görüştüm şubat ayında. 29 yaşında kendisi işi gücü yerinde ailesi de iyi insanlar uzaktan tanıyorum , ilk başta fotoğrafını gösterdi aracı kişi, çok begenmiştim kendisini çok yakışıklı biriydi. Buluştuk bir cafede şubat ayında ama
Acaba daha önce mi vardı o kız ? Bunu düşünüyorum29 yasina gelmiş " yakısıkli" 3 ay öncesine kadar kendisi kiz bulamayip görücü takılırken ne ara Slav bulmuş ona takıldım?
Sizden güzel olduğu için diger kriterleri es gecmesi şaşılacak bisey degil.Alişkiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?