- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
üzerine lekesi cikmayacak bisey dök ve cöpe at
böylece cöpe atacak bir bahanen olur he heee![]()
o da çok acımasızca olur ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üzerine lekesi cikmayacak bisey dök ve cöpe at
böylece cöpe atacak bir bahanen olur he heee![]()
Evime hiç uymayan bir halı![]()
Esin ne diyor, ben esime söyletirim begenmedim kullanmiyoruz diye
30 yildir depoda duran ve kullanilmayan hali geline hediye edilir mi, bu incelik degil düsüncesizlik...
bin bir emekle düzüyoruz evimizi, zar zor begeniyoruz esyalari ve evin ortasina 30 yilin depo bekcisi haliyi sermenizi istiyor...
yok daha neler :26:
Merhaba arkadaşlar.
Kayınvalidenizden hiç sevmediğiniz hatta evinde yıllardır duran (Ev eşyanıza zevkinize hiç uymayan) bir eşyayı size hediye verse ve onuda evinizde görmek istese ne yapardınız?
Ah canim ayni benim kayinvalidem... Daha yeni evlenmistim, yepyeni evime igrenc eski halisini getirmisti. Acik acik evime uymadigini soyledim, geri gonderdim. Ben hali konusunda cok hassasim, verdiginiz halinin rengi esyalarina uymadi dedi, bozuldu biraz inatlasti ama almadim. Derken biz ikinci evimize tasindik, bir oda halisiz kaldi, yine kayinvalidem yetisti tabi. Haliyi temizletmeye vermis, teslim yeride bizim ev... Bu sefer sermek zorunda kaldim. Bir yil kadar kullandiktan sonra yeni hali aldim, onu da kaldirdim. Kayinvalidem biraz inatcidir, kafasina taktiya o haliyi serdi illah evime.
Merhaba arkadaşlar.
Kayınvalidenizden hiç sevmediğiniz hatta evinde yıllardır duran (Ev eşyanıza zevkinize hiç uymayan) bir eşyayı size hediye verse ve onuda evinizde görmek istese ne yapardınız?
amannnn
sız bırde benımkını dınleyınnn
Kayınvalıdem yenı eve tasınırken ben nısanlı ıdım
kendısı yenı eavıze yenı klıma yenı masa aldı ve eskılerını bana vermeye calıstı
ben ses cıkarmadım nısanlımında kafa calısmadı herhalde ama ıstemedıgımıs oyledım
klıma suanda hala bızde taktırmamıstım ama suanda takıldı yenı evımıze
onun harıcınde tarzı bu herhalde yenı cok sey alır bana ama kendıne alıp olmayan M beden seylerıde bana verırbuyuk gelıyor
en son (benden ozenıp aldıgı bı cok sey oldumisal mutfak tezgahını beyaz yaptırıyor 7 aylık granıt tezgahı attırarak :) ) bu bana komık gelıyor sadece ve bızden borc olarak aldıkları bır mıktar parayı gerı vermelerını beklerken su surecte bu sekılde davranması cocukca gelıyor ama neyse
mutfagın L koltuk alacak oradan cıkan eskı koltugda bana verecek(2 senelık derı cok guzel bı koltuk) bende aa yenısını alacak eskınısı bana verecek dedım guldum
yanı cok hos bısey degıl hemfıkırım
ama kayınvalıdemın o koltugunu ıstıyorum
sımdı napmalı ne etmelı o modern havası sonmus lambaları ve masayı bana vermeye calsıtıgı ıcın ; kendıne yenı koltuk almasını saglamalı o eskı koltuguda bana verıpben onun bır guzel doseme rangını degıstırıp kullanmak ıstıyorum
eeeeeeeeeeee hep kaynanalar uyanık olacak degıl yaa
dip not: kayınvalıdemı cok seıvyorum buda onun sansı olsun dıyelım![]()
ya kayınvalideler bazen gelinleriyle yarış halinde olabiliyor, içlerinde kötü niyet olmakda saf niyetle.
Senin kv. bana öyle geldi canım :)