Hiç sevmediğiniz bir hediye alsanız kayınvalideniz tarafından ne yapardınız?

Sizin beğenemdiğiniz o şey belki kayınvalideniz tarafından çok beğenilmiştir ve size layık görmüştür. Hep olumsuz düşünmeyin. Kayınvalidem veya bir başkası kullandığı eşyayı bana verse bunu evinde görmek istiyorum dese ben mutlu olurum evet tarzım olmayabilir ama gönlü hoş olsun.

Ben bunda hiçte iyi niyet göremedim.
Çok istiyorsa kendisi kullansın.
Ya da kızı varsa ona versin, verebiliyorsa tabi.:63:

kullanılmış bi eşya ancak karşı taraf talep ederse hediye edilebilir bence, eski bi eşyanın (antika özelliği taşımıyorsa) hediye edilmesi kabalık olarak nitelendiriyorum ..

amannnn
sız bırde benımkını dınleyınnn

Kayınvalıdem yenı eve tasınırken ben nısanlı ıdım
kendısı yenı eavıze yenı klıma yenı masa aldı ve eskılerını bana vermeye calıstı
ben ses cıkarmadım nısanlımında kafa calısmadı herhalde ama ıstemedıgımıs oyledım

klıma suanda hala bızde taktırmamıstım ama suanda takıldı yenı evımıze
onun harıcınde tarzı bu herhalde yenı cok sey alır bana ama kendıne alıp olmayan M beden seylerıde bana verır :D buyuk gelıyor
en son (benden ozenıp aldıgı bı cok sey oldumisal mutfak tezgahını beyaz yaptırıyor 7 aylık granıt tezgahı attırarak :) ) bu bana komık gelıyor sadece ve bızden borc olarak aldıkları bır mıktar parayı gerı vermelerını beklerken su surecte bu sekılde davranması cocukca gelıyor ama neyse

mutfagın L koltuk alacak oradan cıkan eskı koltugda bana verecek(2 senelık derı cok guzel bı koltuk) bende aa yenısını alacak eskınısı bana verecek dedım guldum

yanı cok hos bısey degıl hemfıkırım

ama kayınvalıdemın o koltugunu ıstıyorum

sımdı napmalı ne etmelı o modern havası sonmus lambaları ve masayı bana vermeye calsıtıgı ıcın ; kendıne yenı koltuk almasını saglamalı o eskı koltuguda bana verıpben onun bır guzel doseme rangını degıstırıp kullanmak ıstıyorum
eeeeeeeeeeee hep kaynanalar uyanık olacak degıl yaa

dip not: kayınvalıdemı cok seıvyorum buda onun sansı olsun dıyelım :53:

ayyy hiç gelemem öyle şeylere
bekarken eşime bir halı vermiş
onu kullanmamı bekliyordu
meğer uçan halıymış o da :P
bir de anasından kalma eski bir altın yüzük getirmişti aldım denedim ama bir daha parmagımda göremedi hemen ustu tamamlanıp başka bir yuzuk aldım.

aman tatlım o geleceği zaman ser bir kaç kere halıyı sonra gidince kaldır ...

:D

Son düzenleme:
aman tatlım o geleceği zaman ser bir kaç kere halıyı sonra gidince kaldır ...

:D

ha ha hiç serer miyim begenmemiş oglunun bekar evine gondermiş ki bu eve gelenler arasında çizilmiş teflon tencere hem nasıl çizilmiş anlatamam.insan oğluna böyle bir şey getir mi? görünce bir acayip olmuştum.kadın analıktan naipsiz işte

ha ha hiç serer miyim begenmemiş oglunun bekar evine gondermiş ki bu eve gelenler arasında çizilmiş teflon tencere hem nasıl çizilmiş anlatamam.insan oğluna böyle bir şey getir mi? görünce bir acayip olmuştum.kadın analıktan naipsiz işte

ben geçen 1-2 çizik var diye tefal teflonlarımı değiştirdim.kapıcıya bile teklif edemedim.öylece kapıya bıraktım.isterse laır istemezse çöpe atar.düşünün artık

bana da evlenirken sormuştu, böyle bi bilezik (kendi kullandığı, çizilmiş, ve taşları biçimsiz falan , çirkin bi bilezik) mi veriyim, klasik mi diye. ben de demiştim onun benzerinden var zaten, klasik olsun demiştim. gene de bunu takmıştı. hiç takmam. 14 ayar para da etmez. öbür oğlu evleniyo ben de onlara mı taksam :37:

Son düzenleme:
bana da evlenirken sormuştu, böyle bi bilezik (kendi kullandığı, çizilmiş, ve taşları biçimsiz falan , çirkin bi bilezik) mi veriyim, klasik mi diye. ben de demiştim onun benzerinden var zaten, klasik olsun demiştim. gene de bunu takmıştı. hiç takmam. 14 ayar para da etmez. öbür oğlu evleniyo ben de onlara mı taksam :37:

:))) tak tak.elti bu ne para bile etmez derse eee para etmiyordu da kaynanan bana niye taktı dersin.yok yok öyle deme.kaynanacığına git ve anne anne bak gelinin senin taktıgın o güzelim bilezik için neler diyor de :))
ha ha

Son düzenleme:
eşimle 4 yıllık flört döneminden sonra evlendik ve 5 yıllık evliyiz.
bunca zamandır kayınvalidemden hiçbir hediye almadım..
ve şuana kadar bunu hiiiç sorun etmedim,
sonuçta eşimde bende birlikteliğimiz de herşeyimiz çok güzel
4 yaşında bir oğlumuz 7 aylık ikiz kızlarımız işimi,z sevgimiz evimiz aşkımız herşey allaha şükürler olsun çok iyi gidiyor
bu kadar güzel şeyin içinde varsın kayınvalidem de bana hediye almasın hiiiç kafama takmadım bugüne kadar...

ve en başından beri ben kayınvalidemle hep sınırım vardır o sınırı asla aşmadım aşmamda
gayet seviyeli sınırlı bir ilişkimiz vardır bu kadarı yeter bana gerisini boşvermişim

yani konu sahibine sözüm : çok kafanıza takmayın boşverin gitsin
beğenmiyorsanız hediyeyi kaldırın bir kenara koyun gitsin hiç kullanmayın ne olacakki

Son düzenleme:
Yıne bır kv sorunu bence kvnızın sıze hedıye etmek ıstedıgı seyın sızde var oldugunu ıhtıyacınız olmadıgını soyleyın.
Soyleyın kv durumu pek ıyı olmayan bırıne versın en azından sevap ışlesın.

Boyle kv durumlarında aklıma nedense hep Melek Subaşının lafı gelıyor.Bunun sızın konuya uyarlanmış hali :)

Kv hedıyeyı getırdı verdı dedı al bunu evınde kullankı şıfa olsın.:D

Son düzenleme:
Evime hiç uymayan bir halı :31:

:53::53::53:

kendi kullanmadıgı halıyı bana verecek.

ve illa ki kullan diyecek.

artıkçı mıyım ben :23: (ben böyle düsünürüm)

ve derim ki ; "20 yıllık halı ,antika gibi değerli bu ayaklarımın altına almaya kıyamam. en iyisi yine sizde dursun.":31:

Son düzenleme:
Yıne bır kv sorunu bence kvnızın sıze hedıye etmek ıstedıgı seyın sızde var oldugunu ıhtıyacınız olmadıgını soyleyın.
Soyleyın kv durumu pek ıyı olmayan bırırne versın en azından sevap ışlesın.

Boyle kv durumlarında aklıma nedense hep Melek Subaşının lafı gelıyor.Bunun sızın konya uyarlanmış hali :)

Kv hedıyeyı getırdı verdı dedı al bunu evınde kullankı şıfa olsın.:D

büyüdür o büyü :)))

aynısını bana da verdi aldım kullandım bi süre maksat eşimin gönlü olsun, sonra eşimle gittik yeniden halı aldık onuda kaldırdık...
hatta bir çoğuna korkunç gelebilir ama yeni evlendiğinde kullandığı geceliği ve yine kullanılmaktan altı aşınmış sözde gelin terliklerini verdin kırmamak için aldım eve getirdim bir süre sonra attım.. eşim gözüme perde oldu hiçte sorun yapmadım, yine olsa sırf eşimin hatrına yine alırım diye düşünüyorum

bence kv verın o taksın :27:

Bana getirdiği eşyalrın hepsi eskiciden almış gibiydi ben ne yaptıp hepsini çöpe attım o zaman anlamıştır cıldırdım getirdiği şeyleri görseniz siz bana hak verirdiniz iyiki atmışım...

Arkadaşlar hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Kiminize çok güldüm kiminize çok hak verdim.. Herkes kendince doğru şeyler söylemiş..İnanın başıma gelmeden yaşasam bende almazdım derdim ki dedim gerçekte de..Ama işte bazı olaylar nedeniyle almak zorunda kaldım..

Yorumlarınız sayesinde tek kendimin böyle düşünmediğine sevindim. Ne yapıcağımı bende bilmiyorum ama hatır için bir kaç kere sericem herhalde halı bizim evimizde duruyor kendisini görmek istemesemde varlığı her türlü belli :1:

senin işine yaramayan benim işime hiç yaramaz anneciğim de ona teşekkür et şimdilik ihtiyacın olmadığını ya da koyacak yerin olmadığını filan kırmadan söylemeye calış yine

Back
X