Hiç sevmediğiniz bir hediye alsanız kayınvalideniz tarafından ne yapardınız?

Bir reklam var izleyenler bilir
Gelin diyor ki anne "sizin halılar uçan halıymış" sonra hooop camdan aşağı.
Ben de bir süredir kv verdiği halıları kullanıyorum on sene önce almış oğlum evlenirse diye.
Yakında ben de uçuracağım kısmetse:52:

Bir reklam var izleyenler bilir
Gelin diyor ki anne "sizin halılar uçan halıymış" sonra hooop camdan aşağı.
Ben de bir süredir kv verdiği halıları kullanıyorum on sene önce almış oğlum evlenirse diye.
Yakında ben de uçuracağım kısmetse:52:

safahat eşim annemin halılarda uçuyormudur bi dene istersen diyo reklamı izlerken
denesemmi acaba:26::26:

safahat eşim annemin halılarda uçuyormudur bi dene istersen diyo reklamı izlerken
denesemmi acaba:26::26:

Eşin demişken uçur tabi:1: benim mobilyalar modern halilar pek uymuyor. Uyumsuzluk beni çok rahatsız eder yine de kullandım birbucuk sene

Evime hiç uymayan bir halı :31:

Konunuzu okudugumda aklimda gÊCn kücük bỉ biblo,heykel vs tảrzi bíseydi,ben de gelince gönlü olsun die bi yere koyun diyecektim ki,haliymis âma !!! 2 gün sẺreyim,3 gün kaldirayim da olmazki,kv ile iliskilrniz násildir,ya da yazligniz báska bi eviniz vảrsa ben ỏrda kullanyim bunu,bủrdaki ésyalarima uymuor déseniz??

ben olsam zevkime uygun değil deyip kullanmam.bi de kullanılmış yıpranmıştır 20 yılda,kullanmama hakkın var yani,bi de o gelince serip gidince kaldırılacak bişey de değil.ihtiyacı olan birine verelim de

tarzım değil annecim bu sende kalsın derim..kendi kullanmıyosa ben nie kullanıyım ki..
eger yeni almış olsaydı bişey demezdim bende sonuçta düşünüp almış ama bu farklı

Kayınvalide bana çeşit çeşit tuhaf şeyler alırdı ve nereye koyacağıma kadar belirlerdi. Örneğin ben en şık bibloları dahi evime sokmazken soluk altın renginde boyası çizilmiş zincirli bir kurt biblosu getirmiş ve konsolumun en baş köşesine koymuş. Hani hoş bişey olsa neysede sırf soyadımızdan ötürü (kendisi kayınpederden ayrı soyadı başka) böyle bişeyi uygun görmüş bize. İlk fırsatta kırılır tabii :27: Bir de minyatür masa saati almıştı, mutfağıma koydum diye küsüp geri almıştı.

Back
X