- Emoji Skoru
- 245
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Fenobarbital
-
Çok çabuk ifşa oldumaynen prestisyen olarak atandım bu tusdan ümitli değilim. Keşke çok çalışsaydım kısa bi süre kalır dönerdim ama min. 6 ay ordayım. Çalışmam da gerekiyor ekonomik sebeplerden. Korkuyorumda açıkcası bu şansszlıkla bişey bulmasın beni orda diye
İnşallah bakalım :)Benim de pekcok arkadasim var atanan bu sene hepsi de doguya..bence meslege orda baslamak en güzeli, korkmayin bisey olmaz insallah :)
Kız deme öyle ya düzelir inşallah.dua timi mi kursakAh be canım düZelir merak etme...
Kendini çok şanssız görme
Son 2 haftadır ben neler yaşadım
Oluyor böyle şeyler
Kendini kimse için üzme
Ben de çok kötü şeyler yaşıyorum düzelmiyor ama pes etme
Düzelmiyor derken kendim için demiştim canımKız deme öyle ya düzelir inşallah.dua timi mi kursak
Nickinin fenobarbital olmasından belliÇok çabuk ifşa oldumaynen prestisyen olarak atandım bu tusdan ümitli değilim. Keşke çok çalışsaydım kısa bi süre kalır dönerdim ama min. 6 ay ordayım. Çalışmam da gerekiyor ekonomik sebeplerden. Korkuyorumda açıkcası bu şansszlıkla bişey bulmasın beni orda diye
Haklısınız galiba herkesin dedi kendine büyük. Allah hepicüğümüzün yardımcısı olsun inşallah.3.5 yildir evliyim daha hic ohh be rahatladim hayatim ne guzel dedigimi hatirlamiyorum. Hep bi sorun hep bi sikinti. Ama olsun ben gene de memnunum hayatimdan. 14 ay atandigim icin baska sehirde calistim, esimden ayri. Her hafta gittim geldim canim cikti. Ustune yetmezmis gibi es durumundan tayinle gelmeme ragmen uzak ilceye verdiler, 8 ay da oraya gittim geldim her gun toplamda 3 saat yol cekerek... Sonra il mudurlugune geldim ama verdikleri bolumun meslegimle alakasi yok ve asiri yogun. Kimsenin yapmak istemedigi isi yapiyoruz subecek. Vs vs say say bitmez. Ama beni pek tanimayanlara sordan cok sansliyim hiçbir sorunum yok.. :) yani herkesin kendine gore sorunlari sikintilari problemleri var. Sen en guzeli alismaya bak, yeni halini sevmeye bak...
Bunu annemde dedi kurşun döktürelim sana iyice gudubet oldun dediŞu murphy kurallarını hatırlayınca gülen tek insan ben miyim acaba ya
Konu sahibi, vallahi konuyu ben açsam bu kadar olurdu. Herşeyin zoru bana mı denk gelmek zorunda ya?
Stajyerin delisi, sevgilinin paranoyağı..
Kurşun mu döktürsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?