- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Bir yaşındaki çocuğa nasıl laf anlatacaksnz Bebek daha o. Umarım başka birseyi kastediyorsunuzHanımlar 1 yaşında kızım var şuan hamileyim. Ben evin hiçbir şeyine yetemiyorum yetişsem hemen dağılıyor. Eşim yardım ediyor ama yine dağınık yine. Geçen gün eşim şaka ile karışık valla aniden misafir gelse rezil oluruz dedi çok düşünmeye başladım herkes böyle değil bir ben böyleyim sanırım. Kızımda bu şekilde değildi ama şuan uyumak yatmak istiyorum. Sürekli dinlenmek istiyorum. Kızıma yemek hazırlayıp bize hazırlayamıyorum mesela. Çok sıkıldı canım herkesin evi mükemmel mi acaba? Ki ayrıca kızıma da yetemiyorum sanırım. Ona laf anlatamıyorum dinlemiyor mesela beni ben iyi bir anne iyi bir ev hanımı iyi. Bir eş değilim sanırım kendimi çok sorgulamaya başladım bu hamilelikte ne olacak ya bebek doğunca bizim evi pok götürür. Konu çok mühim bende. Siz nasıl yetişiyorsunuz.
1,5 yaşında kızım var ve ben aşırı düzenli titiz biriyimdir bazen senin gibi düşünüyorum evle uğraşmaktan kızıma yetemiyorum onunla olursamda ev kalıyor ki eşim herşeyime yardımcı olur diyorum yardımcı olmasa demekki ben ölürüm kahrımdanHanımlar 1 yaşında kızım var şuan hamileyim. Ben evin hiçbir şeyine yetemiyorum yetişsem hemen dağılıyor. Eşim yardım ediyor ama yine dağınık yine. Geçen gün eşim şaka ile karışık valla aniden misafir gelse rezil oluruz dedi çok düşünmeye başladım herkes böyle değil bir ben böyleyim sanırım. Kızımda bu şekilde değildi ama şuan uyumak yatmak istiyorum. Sürekli dinlenmek istiyorum. Kızıma yemek hazırlayıp bize hazırlayamıyorum mesela. Çok sıkıldı canım herkesin evi mükemmel mi acaba? Ki ayrıca kızıma da yetemiyorum sanırım. Ona laf anlatamıyorum dinlemiyor mesela beni ben iyi bir anne iyi bir ev hanımı iyi. Bir eş değilim sanırım kendimi çok sorgulamaya başladım bu hamilelikte ne olacak ya bebek doğunca bizim evi pok götürür. Konu çok mühim bende. Siz nasıl yetişiyorsunuz.
Hanımlar 1 yaşında kızım var şuan hamileyim. Ben evin hiçbir şeyine yetemiyorum yetişsem hemen dağılıyor. Eşim yardım ediyor ama yine dağınık yine. Geçen gün eşim şaka ile karışık valla aniden misafir gelse rezil oluruz dedi çok düşünmeye başladım herkes böyle değil bir ben böyleyim sanırım. Kızımda bu şekilde değildi ama şuan uyumak yatmak istiyorum. Sürekli dinlenmek istiyorum. Kızıma yemek hazırlayıp bize hazırlayamıyorum mesela. Çok sıkıldı canım herkesin evi mükemmel mi acaba? Ki ayrıca kızıma da yetemiyorum sanırım. Ona laf anlatamıyorum dinlemiyor mesela beni ben iyi bir anne iyi bir ev hanımı iyi. Bir eş değilim sanırım kendimi çok sorgulamaya başladım bu hamilelikte ne olacak ya bebek doğunca bizim evi pok götürür. Konu çok mühim bende. Siz nasıl yetişiyorsunuz.
Aslında bende öyleyim ama şimdi böyle söyleyince bir garip oldum birkaç kez annemde ev çok dağınık bir ölüm hastalık olsa valla rezillik dedi. Kendimş kötü hissettimBizde çocuk olmadığı halde genel olarak dağınığız.
Pek takmıyoruz.
Anın tadını çıkarıyoruz.
Misafir gelecekse toparlıyoruz,onun dışında salıyoruz.
Çalışıyorum bende belki de ondan bir tülü olmuyor eşim toplamasa hepten şey götürecek evi. Bu bana normal geliyordu hatta baya garip gelmiyor ama nebilim şimdi birileri hep temizlik konusu açıkca bir kötü hissettim kendimi. Buarada ne tür zorluklar yaşadın bu süreçte yaş farkı az yaBende senin gibiyim. Kızların arasında 1,5 yaş var. 2. Ye hamile olduğumda evi pok götürmeye başladı. Şu an biri 9 biri 7,5 yaşında halada pok götürüyor. Ben çalışıyorum o yüzden pek düzene oturtamadım. Çalışıyorsanız zor ama çalışmıyorsanız düzene koyarsınız yavaş yavaş. Hamilelikte ilk aylar çok zor geöiyor.
Ay bizde de şimdi öyle ama nebilim hiç rahatsız değilken bu durumdan rahatsız olmaya başladımben bekarım daha ailemle yaşıyorum. ben de dağınığım. haftadan haftaya anca topluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?