Hiçbir şeye yetemiyorum ben ya

Amaaaan bırak evi pk götürsün be mutlu ol ne güzel evlatların olacak salla.

Su anda evime biri gelse herhalde kalp krizi gecirir , yerdeki oyuncaklardan adim atamiyoruz , ciddi anlamda yururken ayagimiza birseyler takiliyor surekli
Camasir makinam bozuldu heryerde yerlerde kirli camasirlar var cunku banyo doldu taşti artik
Gunlerdir acik camasirhane ariyorum tatil diye heryer kapali
Ay birden anlatinca bana da daral geldi
Bosverin kalsin oyle , siz bebeginizle ilgilenin

Aslında bende öyleyim ama şimdi böyle söyleyince bir garip oldum birkaç kez annemde ev çok dağınık bir ölüm hastalık olsa valla rezillik dedi. Kendimş kötü hissettim
Benim annem de hep başkalarını örnek gösterir,yapacak bir şey yok.
He he der geçerim.

Aslında şuan şey var kızımın laf dinlemesi konusu şöyle yorgunum ona psikolojik olarak yetemiyorum diyerek korku endişe aslında konu sanırım söz dinlememesi değil kendimi ona haksızlık ettim gibi düşünüyorum hep. Aslında söyle misafir konusunda keşke sana geliyorum deyip çıkıp gelmeseler. Sonuçta çocuk var yorgunum hamileyim derken yapmamalılar

Acele etmedim aslında sürpriz oldu. Dikkatsizlik oldu diyelim

Ya peki bu nasıl oluyor. Yani ben hamile değilken de yapamıyordum. Kızınız engel olmuyor mu yorulmuyor musunuz?

Çok rahattım aslında eşimden ve annemden duyunca takar oldum. Eşim aslında yardımcı hatta yardımcı tutalım diyen birisi ama evine gelecek yardımcıdan utanırım diye çağırmadım. Sıcak bakamadım. Sonra yakar oldum işte yetemiyorum yapamıyorum derken iştw hal böyle oldu

Umarım Allah kolaylık verecek yoksa ara ara düşünüyorum kafayı üşütürüm dşye ama Rabbim sürpriz bir şekilde nasip etmiş artık kabullenip çare üretmek lazım. Ve sanırım benim evim bir 3 4 yıl daha düzenli olamaz kabul etsem ve sakin olsam iyi olacak.

İnşallah düzene girer ya. Bu şekilde de kendimi kötü hissetmeye başladım halbuki daha önce sorun yoktu herkesin evinin böyle olduğunu düşünüyordum. Şimdi hastalık olsa eve girerken insanlar utanacakmış

Kendine yüklenme hem bebek hem hamilelik
Bende hiçbiri yokken ben böyleydim şimdi bebek var ev allaha emanet
Yemek falan yapmıyorum

Herkesi bilmem de aynen senin gibiyim. Aniden misafir gelse evde kıçını koyacak yer bulamaz dağıtıyoruz valla alıştık biz böyle yaşamaya. Kızımın 3 öğün yemeğini güzelce hazırlarım biz çoğu zaman ya dışardan yeriz ya yumurta kırarız patates filan kızartırız. Her şeye yetişemeyiz hele ki hamilesin önceliğin ev değil kızın ve karnındaki bebeğin. Bazen mutfağın öyle bir dağılıyor ki. Kızım mama sandalyesinde yemek yerken her şeyi yere atıyor parkelere yapışıyor. Üstünü çıkarıp içeriye götürüyorum onu giydireyim derken mutfak öylece kalıyor. Gece o uyuduktan sonra halim kalırsa yapıyorum. Onu tek başına odaya bırakıp orayı temizleyemem öncelik onun güvenliği. Varsın pis desinler ben hiç öyle dört dörtlük düzenli olamadım.

Aslında doğru bir gün bu günler geçecek bir anı olacak bugünler. Sabah kıızm altını almak için koyduğum ılık suyu aldı şapppp yere döktü sonra o suda oynadı haydi bakalım halı tozlarına bulaşmış çamur benzeri bir evlat oldu,

Ya zaten hamilelik insanın bütün enerjisini sömüren bişey değil mi? Yorgun hissetmeniz çok doğal.

1 yaşında çocuğa ne laf anlatacaksınız ki?

Herşeyi geçtim de ben yalnız yaşıyorum. Dip köşe tüm gün ev temizlesem de 2 güne aynı oluyor ev sanki. Tek başıma bile dağıtıyorum, sizin bebekle çok normal.

yeni evliyim. çalışıyorum hem ev işlerime hem işime ancak yetiyorum. spor yapmaya bile kuvvet bulamıyorum. çocuk olunca ne yaparım bilmiyorum. eşin de kusura bakamsın ama bir zahmet yetemediğin yerde zahmet etsin seni eleştirene kadar. çünkü sen insansın robot değilsin

valla hep öyle ..oğlum doğduğundan beri evi temiz yapamıyorum küçükken lohusalikti gaziydi aglamasiydi derken yetişemiyordum haliyle ben de uykusuz pert... Hareketlendikten sonra her yeri dağıtıyor yerli yerinde birşey yok ...dün kapıdan reçel temizledim yiyip her yere sürüyor...duvarlara oyuncaklarını sürtüyor ...deri koltuklarin derisini koparıyor ...çıldırmamak elde değil he birde bugünlerde balkondan hep birşeyler atıyor

Ya eşim deyince bir kötü oldu içim birde annem dedi ya çok dağınıksın diye hayda bakalım birde buarada bahar temizliği konusu döndü ya dedim ben harbi pasaklıyım sanırım falan derken durum bu ama genele göre normal aslında yani. Fakat görüyorum li insanlar üstün performans bekliyorlar bense ciddi yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…