- 4 Mart 2012
- 15.556
- 35.997
- 798
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Kendi kendini dolduruyorsun. Yapma böyleTelefonla konusarak dolduruyorlar ailesine danısıyor eminim .eşim bana dün söylediği seyi ertesi gün farklı söylüyor
Adam benim burda mutsuz oldugumu göre göre orda kalmaya devam ediyorsa tabikide boşarım benim mıtlulugumu gözardı edeni ömür boyu pışpışlayacak değilim söz verip sözünden döndü asıl o bana güven vermiyor bir dediği bir dediğini tutmuyorSiz bir memleket uğruna adamı bosanmakla tehdit ediyorsunuz.Bence eşiniz iyiyi ve kötüyü iyi ayırt ediyor.Hiç ailesini suçlama sen eşine güven vermemişsin.
Bence haklısın doğuda yaşamak zor . Söz vermiş tutacak tabi ki sözünü. İş imkanım olsa ben de memleketime tasinirim.Adam benim burda mutsuz oldugumu göre göre orda kalmaya devam ediyorsa tabikide boşarım benim mıtlulugumu gözardı edeni ömür boyu pışpışlayacak değilim söz verip sözünden döndü asıl o bana güven vermiyor bir dediği bir dediğini tutmuyor
Bilmiyorum eşimin ailesi cok gözü açık bense her seyi hemen pat diye söylüyorum oysa alttan altan işleyebilirdi başkası olsa eşimi ya da hamilelik hormonu gerçekten bilmiyorumKendi kendini dolduruyorsun. Yapma böyle
Madem mutsuzsun neden hamile kalırsın tek demek istediğim bu. Bile bile bir de masumu bu serüvene sürüklüyorsun.evet ben onu düşünmesem eşimi dinleyip aldırtırdım o cocugu anlatabiliyormuyum mutsuz anne baba tablosundansa ayrı ama mutlı bir anne daha verici olabilir bu benim düşüncem
Kesinlikle ya tamam buranın insanı daha dogal samimi iyi hosda sosyal aktivite yok herkes her seyi ayıplıyor kafadengi bir insan yokBence haklısın doğuda yaşamak zor . Söz vermiş tutacak tabi ki sözünü. İş imkanım olsa ben de memleketime tasinirim.
Anne olmak istedim birde eşim bana o dönem yine arada diyordu batıya gideriz bende gelişmiş yerde büyütmek isterim cocuk falan derdiMadem mutsuzsun neden hamile kalırsın tek demek istediğim bu. Bile bile bir de masumu bu serüvene sürüklüyorsun.
SerserimiBen de eltin gibiyim
Gerçi benim eltim de serseri.
Neden İstanbul a taşınmak istiyorsun? Bunı merak ettim. Eşin dengeyi kurmalı ams eltine takmış, kötü gelin elti
Kesinlikle ya diyor ki abim atanır atanmaz gitti evlendi biz bekliyorduk ki gelsin basımızda dursun adam hayatını kurması suc olmus ailesini doguda bırakıp batıya gitmesi suc olmuş ki bence en iyisini yapmıs ailesi yatalak değil cok yaslı değil maaşını yiyemediler zorlarına gidiyorValla eltinizi de kayninizi da tebrik ettim. Bence esiniz eltinizi degil kardesini kıskanıyor. Eninim o da içten içe onun gibi olmak istiyordur ama gururuna yediremiyordur. Bence en guzeli onlarin yaptigi. İnsanlar evlenince kendi ailesini kuruyor. Su anne baba bagimliligindan kurtulmalilar.
Serseri mi ahaha cok tatlısım :) Cünkü bütün cevrem istanbulda burda kafadengi bir arkadas bulamadım sadece eş ailesiyle görüsüyorum evet eltim onlara göre kötü bana göre cok tatlı :):)Ben de eltin gibiyim
Gerçi benim eltim de serseri.
Neden İstanbul a taşınmak istiyorsun? Bunı merak ettim. Eşin dengeyi kurmalı ams eltine takmış, kötü gelin elti
Yani kafan karışık olabilir,hormonlar olabilir..Biraz daha sakin düşün bebeğini doğur biraz toparlan ve bu konuyu bir süre kapat .Bir iki yıl bebeğinle ilgilen sonra eşine isteklerini şart koşmadan şöyle Adam öğretmen hayli hayli tayini İstanbula çıkar.Bilmiyorum eşimin ailesi cok gözü açık bense her seyi hemen pat diye söylüyorum oysa alttan altan işleyebilirdi başkası olsa eşimi ya da hamilelik hormonu gerçekten bilmiyorum
Eşim de diyor sen serserisin diye, hatta eltime de diyor "serseri gelinler" diyeSerserimi
Valla kayniniz gercekten akilli adammis. Keske her erkek onun gibi olsa. İnsanin bir yerde kendi ailesini kurmasi gerekiyor.Kesinlikle ya diyor ki abim atanır atanmaz gitti evlendi biz bekliyorduk ki gelsin basımızda dursun adam hayatını kurması suc olmus ailesini doguda bırakıp batıya gitmesi suc olmuş ki bence en iyisini yapmıs ailesi yatalak değil cok yaslı değil maaşını yiyemediler zorlarına gidiyor
Kesinlikle bekarlara tavsiye böyle adamlarla evlensinlerValla kayniniz gercekten akilli adammis. Keske her erkek onun gibi olsa. İnsanin bir yerde kendi ailesini kurmasi gerekiyor.
Haklısınız daha dogu görevinin bitmesine cok var konuyu o zamana kadar kapatcam diyorum ama tutamıyorum kendimi bu sefer geçrekten hiç açmıycam o zamana kadar .cok teşekkür ederim sayenizde sakinleştim birazYani kafan karışık olabilir,hormonlar olabilir..Biraz daha sakin düşün bebeğini doğur biraz toparlan ve bu konuyu bir süre kapat .Bir iki yıl bebeğinle ilgilen sonra eşine isteklerini şart koşmadan şöyle Adam öğretmen hayli hayli tayini İstanbula çıkar.
Senin mesleğin varsa sende çalışırsın daha iyi olur.Ama şimdi zorlamak ikinize de iyi gelmeyecek.
Bir yuva kolay kurulmuyor ki bu kadar kolay yıkılsın. Biraz ön görülü ol,sabırlı ol
Batıda öğretmen fazlalığı var o 5 bin 3.5’e düşüyor direkt.Eşim öğretmen ek derslerle 5 bine yakın alıyor ve bende cok harcayan biri değilim ve 1 cocuktan fazla düşünmüyoruz evimizi aldıktan sonra 5milyarla gayette geçiniriz o korkuyor
Branş önemli değil mi eşim özel ders de verebilecek bir bransta cünküBatıda öğretmen fazlalığı var o 5 bin 3.5’e düşüyor direkt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?