güneşçim,sayfalarını hepsini okuyamadım,okuduklarımdan farklı şeyler yazacağım sanırım ve belkide tepki bile alabilirim,ama bence olan neyse onu paylaşmak istiyorum seninle...
güzellik doyulamayan birşey,hep daha iyiyi,daha güzeli görmek istersin ayna da,baktıkça bakasın gelsin,aynalardaki güzelliğine sırıtmak istersin büyük bir özgüvenle..bunu her insan ister,güzellik insan toplumunun bir zaafıdır.kadına,erkeğe,nesneye objeye,doğaya kokuya,iyi huya,temiz bir kalbe güzel olan herşeyi sever insan kendi güzellik anlayışı içerisinde..hal böyle olunca güzellik büyü gibidir,vazgeçilmezdir.. yeteri güzel olmadığını düşünmek elbette bir suç değil,bana göre çok doğal..her ne kadar göreceli bir kavram olsa da ayşe fatma beni güzel bulsa da,benim kendimi ne kadar iyi hissedebildiğim önemli.çünkü hergün o aynada kendini gören ben,kendime aynada ne kadarı ile gülümseyebiliyorum,ve aynaya nasıl bir yüz ifadesiyle ile bakıyorum..kendine gülümseyerek bakmak kendini beğenebilmek insana çok şey katabiliyor,tam tersi de çok şeyi alıp götürebiliyor..görüntüne bu kadar önem veriyorsan,görüntündeki eksikleri tamamla mutlaka...kilo vermek için gayret et hırs yap,ucunda bir güzelliğe kavuşacağını unutma!doğru makyaj teknikleri ile doğal makyajını yap,burnun mu uzun,yada büyük imkanların el veriyorsa burun estetiği ol,estetiğe asla karşı değilim abartılmamak şartı ile,ihtiyaç duyan,kendini daha iyi hissedebileceğine inan kişiler bence bunu yapmamlılar...bir de dişi,kadınsı görünmek sadece dışardan görünen fizik kostüm vs ile diil,beden dili ile de mümkün asil bir kadınsılık kişinin bedenini koşturması ile mümkün, zarifliği ,zerafeti ve asilliği ile..
elbette en önemlisi ruh ve kalp güzelliği ama bazen hepimize yetmeyebiliyor,bunu desteklemek,zaaflarımızı kendimizde yaşamak ve her sabah baktığımız aynada önce kendimizi güzel görmeyi istiyor olmamız en tabii hakkımızda..bana göre bu yolda herşey mübah,ucunda güzel bir kalbten,güzel gözlerle güzelliğine doyamayan mutlu bir o kadar da kendi ile barışmış bir kadın olacaksan..
canım anlattıklarından şunu çıkarıyorum ki insan birileri tarafından gerçekten sevildiğini biliyorsa ve eminse..hele ki bu kişi eş sıfatında olup hayatını paylaştığın bir insansa...bu bile insanın kendisini güzel bulmasına yeterli geliyordur bunu anlayabiliyorum...mesela benim de şimdi şu kendimi beğenmediğim halimi hiç değiştirmememe rağmen ertesi gün birisi karşıma çıkıp sen çok güzelsin senden çok hoşlanıyorum..sevgilim olurmusun gibi şeyler söylese bütün hüsnü kuruntularımı bir kenara bırakıp bir anda ben dünya güzeliyim moduna girerdim...fiziksel güzellikten ziyade sevilebileceğine inanmakta belki de mesele.....
evet kendi maksimum halini insan sürekli ortaya koymamalı arada özletmeli değilmi...yoksa onu da normal sıradan görmeye başlarlar :)
ay makyajsız kaçımız güzeliz ki. şimdiden uyarıyorum sevgilimi makyajsız güzel değilim diye hahahahah
ve resminden gördüğüm kadarıyla güzel bir makyajla fıstık gibi olursun
al sana insanların bayıldığı kadınların makyajsız halleri:
Cameron Diaz
Jennifer Lopez
Keira Knightley
Kate Hudson
Naomi Campbell
vesaire :)
Ben küçük göğüs kompleksimi herkesin bayıldığı bazı ünlülerin de küçük göğüslü olduklarını gördükten sonra yenmiştimSen de bunlara bak ve çirkin kadın yoktur makyajsız kadın vardır felsefesine inan ha doğal hali de fıstık gibi olan kadınlar yok mu? işte o da güzel ses, büyük zeka gibi nadir bulunan şeylerden :)
Güneş farkındaysan sen de aynı hataya düşüyorsun insanları küçümsüyorsun.yüzü sivilceden geçilmeyen vs.. insanlara güzel denmesini kabul edemiyosun demekki güzellik göreceli bir kavram.Sana göre ggüzellik pürüzsüz tene sahip olmaksa bana göre güzel olmanın kriteri bu değil.Yüzü sivilceli ama yine de çok güzel kızlar görüyorum.Ben de sivilce sorunuyla uğraştım bi süre,hala birkaç iz vardır ve hala tek tük uğraşırım ama bunun güzelliğimle yada güzel olmamamla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum.Önemli olan yüz hatlarının uyumlu olması.Hem yüzümde sivilce olmasını siyah kıl olmasına tercih ederim ben.
tatlım her zaman soylerım cırkın kadın yoktur bakımsız kadın vardr .hele kı gunumuzun sartların da bakımla unlulere tas cıkartacak o kadar cok guzel var kı cırkın yok denecek kadar az.hatta ben cırkın kadının olduguna ınanmıyorum .o tv de gordugun hıc bır unlu gorundugu gıbı de degıl ,kozmetıgın bır cok nımetlerınden yararlanan hatunlar .sokak da oyle tıpler goruyorum kı kızda boy pos var bırde dıkkat cekıcı guzel bır tarzı var ,ama suratına baktıgım da aman aman guzel demem lakın genel olarak kıza cırkın de demem guzel hatun yanı .gıyım kusam ve kozmetıkle de tv lerdekı unlulere tas cıkartılabılıyor .
bunları dozunda yaptıktan sonra kımsenın sana guzel demesının ne onemı var kı ,onemlı olan aynada senın ne gordugundur .ayrıca avatardakı resmıne baktım hıc de oyle dedıgın gıbı cırkın degılsın .senın kendı kuruntun bu .aksıne bence dogal bır guzellıgın var.sen boyle seylerle sıkma sakın canını tatlım .opuyorum yanaktan
Keira Knightley i göründe çok pis hayalkırıklığına uğradımAllah'ım ne kadar güzelim böyle İşin şakası tabii, biraz makyaj, biraz rütuş, Yıldız Tilbe bile insan içine çıkacak kıvamda oluyor.
Sevgili Güneş, çok merak ettim, resimdeki kız sen misin, avatarındaki?
Resmini koymakla iyi etmişsin, nasıl boş yere kuruntu yaptığını görmüş olduk böylece. =) Daha ne istiyorsun, kaşın, gözün ne kadar güzelmiş... Ama bu sana yetmiyorsa, azıcık makyaj, saçında azıcık değişiklikle ve eğer vücudundan memnun değilsen azıcık diyet ve sporla halledemeyeceğin hiçbir şey yok. Sana güzel olduğunu kimse söylemediyse de bu onların körlüklerindendir, kendine pay çıkarma.
canım bence çok yanlış düşünüyorsun önemli olan dış güzellik değil ki insanın içinin güzel olması sen herhalde fazla insan görmedin ya düşünsene yüzü yanan insanlaar ya kaza geçirip yüzü parçalananlar allah korusun ya öyle olsaydın.bence sen böyle yaparak allaha isyan ediyorsun allah yoktan var etti bizi allahın yarattığını kusur bulmak haddimize mi düştü haşa yapabiliyorsan kendini güzelleştir olacak mı hayır allah bizi en güzel şekilde yaratmış zaten hem hiç kimse 4 4lük güzel değildir ki ya boyu kısadır yüzü güzeldir kiminin dişleri çok çirkindir yüzü güzel olsa bile hiçbişey dört dörtlük olmuyo işte senin yerinde olsam kendimle barışık olurdum ölene kadar böyle devam edemezsin ki ağlasan isyan etsen kendini yiyip bitirsen ne geçicek eline yine aynı sen yine aynı sen olucan sen kendini beğenmezsen tabi kimse seni beğenmez kendinle barışık ol boşver 3 günlük dünya güzel olsan ne çirkin olsan ne gideceğimiz yer aynı bir metre toprağın altı.bence o kadarda çirkin değilsin abartma lütfen yüzün güzel olupda ya sakat olsaydın ne olurdu bi düşünsene
güneşciğim sana yapacağın şeyleri söylüyorum arkadaşımmm. kaş şeklini değiştirr. ifadeni çok sertleştiriyor çünkü. hani o sana benzettikleri kız varya onun kaşları çok güzel mesela öyle bir kaş sana çok iyi gider. göz çevrene mutlaka kapatıcı aydınlatıcı birşey kullan bunu kullanmadan sokağa çıkma. ve bir kalemm dudaklara hafif bir parlatıcı saçlarınada su dalgası tamamm. çok basit şeylerle çok daha havalı görünebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?