Hiçkimsenin bana Güzel olduğumu söylememesi içimde ukde yarattı..

nilcim evet demek istediklerini anlıyorum..güzellik denen şey aslında hem iç hem dış güzelliğin oluşturduğu bir toplam bütün de diyebiliriz buna...övünmek olarak algılanmasını istemiyorum ama sorun ettiğim bazı psikolojik dertlerim haricinde - ki sorunu olmayan insan yok zaten- bunların haricinde ben iç dünyamın kalbimin güzel olduğunu düşünüyorum..ama bunun sadece içle sınırlı kalmamasını isterim tabi her kadın gibi....aslında sevmeye sevilmeye oldukça da açık bir insanım ama çevreye olduğumdan farklı veya zıt mesaj veriyor olabilirim...dışarıdaki insanlarda kendi iç dünyamın aynasını yansımasını göremeyince haliyle benim de içim kararıyor ve sevgi duyguları kötü duygulara dönüşüyor...

evet güzellik için yapılam müdahalelere uğraşlara tamamen kapalı ve karşı değilim ancak ilk fırsatta da hemen bunlara başvurmanın sağlıklı bir davranış olmadığını düşünüyorum..yani bence en son çare olarak görülmeli...ama hiç yapılmamalı diye bir katı görüşüm yok tekrar yineleyim...sıra estetik müdahaleye gelene kadar bir insan kendi kişisel günlük bakımını bile yerine getirmekten yüzünü bile yıkamaktan acizse istediği kadar estetik yaptırsın yaptırdıkları yine onda iğreti duracaktır...yani ileri sapha müdahaleler için insanda bazı şeylerin temelinin altyapısının zaten kendisinde olması gerektiğini düşünüyorum...veya mayası ona müsait olmalı..yoksa estetik müdahaleler de pek öyle sihirli değnek değil aslında....görüşlerin için teşekkür ederim canım konuma renk kattın...sen çok güzel bir bayansın ve güzellik bakım konularında bir ustasın..sana gıpta ediyorum gerçekten..bunu da dile getirmeden noktalamak istemedim mesajımı :)

güzellik insanın kendisini sevmesiyle başlar ne insanlar var çok güzel ama ağızlarını açtıklarında şeytan çıkıyor içlerinden canım allah her kuluna bi güzellik vermiştir yaradaan böyle yaratmış güzel olduğuna kendin emin ol ki etrafındakilerde seni güzel görsün

ewt dedıklerın dogru ancak su var ben hayatım boyunca kız arkadaslarıma ozenme hatta ozenme bıle dııl onlar yapıyolar benımde mı yapmam lazım kı dusuncesıyle hep bısıler yapmaya calıstım kendıme ondan sonrada baktım ben asla oyla olamam cıt kırıldım kızlardan yada sureklı erkek arkadaslarından konusan sadece aynaya bakan hep kendı dıs gorunusune bakan kızlardan olamıcama kara verdım ogunden sonrada saldım cayıra mevlam kayırsa hesabı sacımı bıle taramazdım yahu yopla cık ıste:) yınede evlenmeden once ılıskılerım oldu kor kutuk asık oldular kapımda yattılar hepsı evlenme hayalı kurdu nıye guzelım dıye mı bakımlıyım dıye mı kesınlıkle dııl dobra dobra oldugum ıcın oturdugum masada gozler ustumde dııldı belkı ama konustuklarımla anlattıklarımla tavrımla hareketlerımle herkes pesımde kosuyodu anlıcagın guzellıgı bosver gıtsın zaten gecıcı yahu bundan 10 sene sonra sımdıkı guzellıgını arıcaksın emın ol sen kendın ol yeter be cnm sen herkese gercek gunesı gosterırsen o zaman gercek guzellıgın ortaya cıkar ... bunu benım kadar cırkın bı bayandan duy ve ınan ınan benden guzelsındır hee bu arada son 4 5 yıldırda ınanılmaz bır zayıflık var ustumde onun ayrı bı cırkınlıgı var yahu :) ay ben kendımı cırkın sevıyorum sankı :)

ay makyajsız kaçımız güzeliz ki. şimdiden uyarıyorum sevgilimi makyajsız güzel değilim diye hahahahah

ve resminden gördüğüm kadarıyla güzel bir makyajla fıstık gibi olursun

al sana insanların bayıldığı kadınların makyajsız halleri:

Cameron Diaz

Jennifer Lopez

Keira Knightley

Kate Hudson

Naomi Campbell

vesaire :)

Ben küçük göğüs kompleksimi herkesin bayıldığı bazı ünlülerin de küçük göğüslü olduklarını gördükten sonra yenmiştim Sen de bunlara bak ve çirkin kadın yoktur makyajsız kadın vardır felsefesine inan ha doğal hali de fıstık gibi olan kadınlar yok mu? işte o da güzel ses, büyük zeka gibi nadir bulunan şeylerden :)

Güneş farkındaysan sen de aynı hataya düşüyorsun insanları küçümsüyorsun.yüzü sivilceden geçilmeyen vs.. insanlara güzel denmesini kabul edemiyosun demekki güzellik göreceli bir kavram.Sana göre ggüzellik pürüzsüz tene sahip olmaksa bana göre güzel olmanın kriteri bu değil.Yüzü sivilceli ama yine de çok güzel kızlar görüyorum.Ben de sivilce sorunuyla uğraştım bi süre,hala birkaç iz vardır ve hala tek tük uğraşırım ama bunun güzelliğimle yada güzel olmamamla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum.Önemli olan yüz hatlarının uyumlu olması.Hem yüzümde sivilce olmasını siyah kıl olmasına tercih ederim ben.

güneşşşş senmi çirkinsin sen bence delisin :)) benim bi arkadaşıma çokkk benziyosun hatta onun dudakları inceciktir bide burnu aşağı doğru ama kızda hava 1 milyon hayranım onun o özgüvenine ve çokda çekici bulurum senin saçının sarıya boyatılmış hali acaip benziyosunuz az bi rotuşla güzelliğini ortaya çıkarman yeter tekrar söylüyorum diyet takımına girdiğin içinde seni tebrik ediyorum azmin elinden hiç bişey kurtulmaz yürü be kızım :)))))))

benimde göğüslerim küççücük nerdeyse ergen sutyeni giyicemm umrumda mı ?? tınnn futbol topu kadar olcakta nolucak bedenimle uyumlu olmazdı 45 kiloyum düşünsene kendimi seviyorummm kendinle barış artık hiç kimse çirkin değil bakımsız sadece

Hanne benim orda söylemek istediğim şey aslında tamamen farklıydı ...tamam suçumu kabul ediyorum belirgin bir örnek vermeye çalıştım onu da yüzüme gözüme bulaştırdım ve yalnış anlaşıldım..oldu mu ?yoksa benim cildi sivilceli insanları küçük görmek gibi bir garezim yok ne haddime...ben kendi cildimi beğendiğim ve sadece kendimde onu artı olarak görebildiğim için onun tersi olabilecek örnek vermeye çalıştım...ergenlik döneminde ben de sivilcelerle savaştım hatta burnumda bile çıkarlardı...bir insan güzelse sivilcesiyle de güzeldir tabi ki...ama benim gördüğüm ve iltifat alan üzerinden örnek verdiğim o kişinin senin bahsettiğin gibi yüz orantısı da yoktu üstüne üstlük...yani tutulacak hiçbir tarafı yoktu..üstüne de sivilceleri vardı...benim kendimce başka bir özelliğim yokki neyimle övünseydim başka...kendimde artı olarak gördüğüm özelliğimin görülmemesi ama diğer insanın eksisine hatta eksilerine rağmen güzel söz duymayı başarabilmesi nasıl oluyor ki demek istedim....şunu da belirteyim o kişiye hakettiğinden fazla iltifat gelmeden önce ben o kişinin yüzünün orantısız ve sivilceli olduğunun farkında bile değildim...yani ben oturup da insanları güzel çirkin diye kafamda kategorilere ayırıp onları küçümsemiyorum...ama alakası olmayan bir insana iğreti ve abartılı bir söz söylendiğinde göze batıyor sonradan...yani taşlar yerine oturmuyor...acaba ben güzellik kelimesini çok mu başka anlıyorum ? güzellik görecelidir insana göre değişir tamam ama "göz var izam var" diye de bir söz var...simetri denen birşey var...senin de dediğin gibi bunun ölçüleri orantıları vardır...düzgün olan şey herkes için düzgündür yamuk olan herkes için yamuktur değişmez...yamuk olana düzgün denilmesi benim takıldığım...

Son düzenleme:
tatlım her zaman soylerım cırkın kadın yoktur bakımsız kadın vardr .hele kı gunumuzun sartların da bakımla unlulere tas cıkartacak o kadar cok guzel var kı cırkın yok denecek kadar az.hatta ben cırkın kadının olduguna ınanmıyorum .o tv de gordugun hıc bır unlu gorundugu gıbı de degıl ,kozmetıgın bır cok nımetlerınden yararlanan hatunlar .sokak da oyle tıpler goruyorum kı kızda boy pos var bırde dıkkat cekıcı guzel bır tarzı var ,ama suratına baktıgım da aman aman guzel demem lakın genel olarak kıza cırkın de demem guzel hatun yanı .gıyım kusam ve kozmetıkle de tv lerdekı unlulere tas cıkartılabılıyor .
bunları dozunda yaptıktan sonra kımsenın sana guzel demesının ne onemı var kı ,onemlı olan aynada senın ne gordugundur .ayrıca avatardakı resmıne baktım hıc de oyle dedıgın gıbı cırkın degılsın .senın kendı kuruntun bu .aksıne bence dogal bır guzellıgın var.sen boyle seylerle sıkma sakın canını tatlım .opuyorum yanaktan

teşekkür ederim bitanem sıcak yorumun için :)
avatara evdeki günlük halimi koydum ki yanıltıcı olmasın diye malum çünkü makyaj vesaire çok değiştiriyor insanı..
canım belki de güzel kelimesine duymamaya bu kadar takılma sebebim erkeklerin güzel olarak nitelendirdiği kızların peşinde koşması
tatlı dediklerinin peşinde koşanını görmedim...tatlı diyen oldu hoş diyen oldu bana ama kimse teklif etmeye sevgili olmaya yanaşmadı..demekki özel ilişkiler için onların gözünde güzel olmam gerekiyor diye düşündüm...bana en fazla arkadaş. tanıdık yada bilemedin kanka gözüyle bakılıyor...insanları suçlamak için açmadım bu konuyu ama aynı zamanda benim de bir eksiğim varmıdır varsa nedir diye fikir almak istedim...

Son düzenleme:
Keira Knightley i göründe çok pis hayalkırıklığına uğradım Allah'ım ne kadar güzelim böyle İşin şakası tabii, biraz makyaj, biraz rütuş, Yıldız Tilbe bile insan içine çıkacak kıvamda oluyor.

bende cameron a hayrett ettim ne kadar beğenirdim hele j.lo şaka gibi makyajda son nokta pessss

Resmini koymakla iyi etmişsin, nasıl boş yere kuruntu yaptığını görmüş olduk böylece. =) Daha ne istiyorsun, kaşın, gözün ne kadar güzelmiş... Ama bu sana yetmiyorsa, azıcık makyaj, saçında azıcık değişiklikle ve eğer vücudundan memnun değilsen azıcık diyet ve sporla halledemeyeceğin hiçbir şey yok. Sana güzel olduğunu kimse söylemediyse de bu onların körlüklerindendir, kendine pay çıkarma.

Son düzenleme:
canım bence çok yanlış düşünüyorsun önemli olan dış güzellik değil ki insanın içinin güzel olması sen herhalde fazla insan görmedin ya düşünsene yüzü yanan insanlaar ya kaza geçirip yüzü parçalananlar allah korusun ya öyle olsaydın.bence sen böyle yaparak allaha isyan ediyorsun allah yoktan var etti bizi allahın yarattığını kusur bulmak haddimize mi düştü haşa yapabiliyorsan kendini güzelleştir olacak mı hayır allah bizi en güzel şekilde yaratmış zaten hem hiç kimse 4 4lük güzel değildir ki ya boyu kısadır yüzü güzeldir kiminin dişleri çok çirkindir yüzü güzel olsa bile hiçbişey dört dörtlük olmuyo işte senin yerinde olsam kendimle barışık olurdum ölene kadar böyle devam edemezsin ki ağlasan isyan etsen kendini yiyip bitirsen ne geçicek eline yine aynı sen yine aynı sen olucan sen kendini beğenmezsen tabi kimse seni beğenmez kendinle barışık ol boşver 3 günlük dünya güzel olsan ne çirkin olsan ne gideceğimiz yer aynı bir metre toprağın altı.bence o kadarda çirkin değilsin abartma lütfen yüzün güzel olupda ya sakat olsaydın ne olurdu bi düşünsene

teşekkür ederim canım o senin güzelliğin
güzellik göreceli deniyor buna karşı çıkmıyorum ama hiç mi kimsenin görecesinin alanına girmiyorum diye ona kahroluyordum..ucundan da olsa yakalayamıyorum yani :) napıyım olmuyosa zorlamaya gerek yok dimi :)

güneşciğim sana yapacağın şeyleri söylüyorum arkadaşımmm. kaş şeklini değiştirr. ifadeni çok sertleştiriyor çünkü. hani o sana benzettikleri kız varya onun kaşları çok güzel mesela öyle bir kaş sana çok iyi gider. göz çevrene mutlaka kapatıcı aydınlatıcı birşey kullan bunu kullanmadan sokağa çıkma. ve bir kalemm dudaklara hafif bir parlatıcı saçlarınada su dalgası tamamm. çok basit şeylerle çok daha havalı görünebilirsin.

Hiç unutmam, feribotta bir kadın görmüştüm, kadının yüzü öyle kötü yanmış ki, kaşı, burnu, dudağı kalmamış yüzü darmadağın olmuş Buna rağmen saçlarını altın sarısı boyatmış, dudağı olması gereken yere ruj sürmüş, son derece güzel ve kaliteli giyinmiş, tepeden tırnağa bakım yaptırmış. Bunları da aslında kimse beğensin diye yapmıyor, durumunun tabiki farkında. Çünkü bunları kendine değer verdiği için, kendine duyduğu saygıdan ötürü yapıyor.

dürüst önerilerin için teşekkür ederim canım..evet kaş ve gözde hep beni rahatsız eden birşeyler olmuştur zaten..ama malesef yüzüme başka model kaş yakışmıyor...köşeli olması icap ediyor yoksa yüzüm yuvarlak ve kısa gözüküyor..birşey daha var..kuaföre kaşları açtırınca ifadem yumuşuyor ama uzun vadede kaşları döker zarar verir diye korkuyorum..kaşların siyah olması çok olumsuz etkiliyor ifademi..
evet canım çok dikkatlisin gözçevremde kronik morluk var ve çevresi karanlık gözüküyor biliyorum...
objektif önerilerin için sağol tekrar :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…