Hiç unutmam, feribotta bir kadın görmüştüm, kadının yüzü öyle kötü yanmış ki, kaşı, burnu, dudağı kalmamış yüzü darmadağın olmuşBuna rağmen saçlarını altın sarısı boyatmış, dudağı olması gereken yere ruj sürmüş, son derece güzel ve kaliteli giyinmiş, tepeden tırnağa bakım yaptırmış. Bunları da aslında kimse beğensin diye yapmıyor, durumunun tabiki farkında. Çünkü bunları kendine değer verdiği için, kendine duyduğu saygıdan ötürü yapıyor.
Keira Knightley i göründe çok pis hayalkırıklığına uğradımAllah'ım ne kadar güzelim böyle İşin şakası tabii, biraz makyaj, biraz rütuş, Yıldız Tilbe bile insan içine çıkacak kıvamda oluyor.
bende cameron a hayrett ettim ne kadar beğenirdim hele j.lo şaka gibi makyajda son nokta pessss
ben salma hayekten korktum resmen
bu arada merhaba güneşçim, nasılsın? :)
ben kaş şeklini karakteristik ve güzel buldum, değiştirme derim ben :)
daha iyiyim bitanem sen nasılsın :)
ay makyajsız kaçımız güzeliz ki. şimdiden uyarıyorum sevgilimi makyajsız güzel değilim diye hahahahah
ve resminden gördüğüm kadarıyla güzel bir makyajla fıstık gibi olursun
al sana insanların bayıldığı kadınların makyajsız halleri:
Cameron Diaz
Jennifer Lopez
Keira Knightley
Kate Hudson
Naomi Campbell
vesaire :)
Ben küçük göğüs kompleksimi herkesin bayıldığı bazı ünlülerin de küçük göğüslü olduklarını gördükten sonra yenmiştimSen de bunlara bak ve çirkin kadın yoktur makyajsız kadın vardır felsefesine inan ha doğal hali de fıstık gibi olan kadınlar yok mu? işte o da güzel ses, büyük zeka gibi nadir bulunan şeylerden :)
iyiyim tşk ederim cnm, bugün çok işim vardı anca foruma bakabildim.
ya tamam güneşçim biraz sert bakıyor resimde ama ben bu tür bakışları çok beğenirim, çok çekici gelir bana.
güneşçim bence sana kumral saç rengide çok yakışır
sağol canım :) sorun şekilde değil de daha çok renginde aslında..çok siyah olunca çok sert gösteriyor haliyle..kuaförde açtırıp kaşları kumral
yapınca daha cici daha feminen oluyorum fena olmuyor ama sürekli boyatmaktan zarar görür dökülürler mi diye endişem oluyor..zaten birkaç teli beyazlamaya başladı...
sağol canım :) sorun şekilde değil de daha çok renginde aslında..çok siyah olunca çok sert gösteriyor haliyle..kuaförde açtırıp kaşları kumral
yapınca daha cici daha feminen oluyorum fena olmuyor ama sürekli boyatmaktan zarar görür dökülürler mi diye endişem oluyor..zaten birkaç teli beyazlamaya başladı...
canım benim ziyaret etmekle beni çok mutlu ettim çok incesin :)
carrieciğim o sert bakış malesef o resimle sınırlı birşey değil..eski işyerimdede okuldada zaten sert bakıyorsun yorumlarıyla çok karşılaştım..o kadar insan bunu dediyse hakikaten var birşey :) bazen ben bile aynada kendi bakışlarımdan rahatsız olmuşumdur
evet canım çok açık renk olmamak kaydıyla kumral da gidiyor :)
Koyu renk kaş güzeldir bence, he esmer tenlisin açık renk kaş garip durmaz mı? Göz altlarına (ben bilgisayarda fazla çalışınca bendede morluk oluşuyor) avonun göz altı renk açıcı bir kremi var, sürüyorum 2 dk içinde açılıyor rengi, normal ten rengimden de 1 ton açık oluyorkapatıcı kullanmak zorunda kalmıyorum, yüzümü yıkasam bile gitmiyor mesela. Yüz hatların hintli kadınlara benziyor, onları makyaj için örnek alabilirsin
Eki Görüntüle 243838 Eki Görüntüle 243839 Eki Görüntüle 243840
Selam Günescigim.avatardaki sensen eger o zaman sana diyebilirim ki gercekten cok güzel bir kizsin!!!
baksana bu makyajsiz halin birde degil mi??
canim gercekten kafana takma
inan ki hem güzel hemde sicak bir kiza benziyorsun üstelik.
peki tedaviye basvurdun mu pco icin?
canım benim şımartıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?