Hiçkimsenin bana Güzel olduğumu söylememesi içimde ukde yarattı..

verdiğin örnek konuya farklı bir bakış açısı getirdi sağol canım katılımın için..
gerçekten kadının azmini ve kendisine saygısını takdir ettim...öyle birşey benim başıma gelseydi napardım düşünemiyorum bile...heralde yaşamayı bile haketmediğimi düşünürdüm heralde...ama yanlış anlaşılmasın böyle bu tür insanlar için o şeyi düşünmüyorum...insanlara karşı hep olumlu düşünmüşümdür ama iş kendime gelince kendimi aşırı eleştiriyorum...

ben de en çok onda şaşırdım normalde de millet gibi güzel bulmam da makyajsız çok kötüymüş yav

ben kaş şeklini karakteristik ve güzel buldum, değiştirme derim ben :)

ben kaş şeklini karakteristik ve güzel buldum, değiştirme derim ben :)

sağol canım :) sorun şekilde değil de daha çok renginde aslında..çok siyah olunca çok sert gösteriyor haliyle..kuaförde açtırıp kaşları kumral
yapınca daha cici daha feminen oluyorum fena olmuyor ama sürekli boyatmaktan zarar görür dökülürler mi diye endişem oluyor..zaten birkaç teli beyazlamaya başladı...

daha iyiyim bitanem sen nasılsın :)

iyiyim tşk ederim cnm, bugün çok işim vardı anca foruma bakabildim.

ya tamam güneşçim biraz sert bakıyor resimde ama ben bu tür bakışları çok beğenirim, çok çekici gelir bana.

güneşçim bence sana kumral saç rengide çok yakışır

anaaammm ben makyajlaa bi başka güzel oluyorum ama makyajsızda güzelim yanii hatta bazen makyakj yapmadanda dışarı çıkıyorum bunlar niye böle oluyo hergün yüzlerinde bi ton makyajj eee buna yüzmü dayanır tabi bozulur cild yapıları bide resimler fotoshopla felan fıstık oluyolar gerçek güzellik doğal olanı bence öle makyajla nenemde güzel olur nan bide hayatta öle abartılı makyaj yapmam her zaman sade ve hafiftir oda her zaman değil düğünlerde derneklerde işte gezmelerde felan öle yok çarşıya giderken yok bakalla giderken makyaj yapmam yapsam bile bi rimel bi göz kalemi tamamdır iş ne gerek var

canım benim ziyaret etmekle beni çok mutlu ettim çok incesin :)
carrieciğim o sert bakış malesef o resimle sınırlı birşey değil..eski işyerimdede okuldada zaten sert bakıyorsun yorumlarıyla çok karşılaştım..o kadar insan bunu dediyse hakikaten var birşey :) bazen ben bile aynada kendi bakışlarımdan rahatsız olmuşumdur
evet canım çok açık renk olmamak kaydıyla kumral da gidiyor :)

kesinlikle kaş şeklini deiştirmen lazımm derimm. gözlerin gayet güzel kaşların ise tamamen yanlış alınmış. böyle kalkık kavisli kaş hem yaşlı gösterir hemde göz çevresinde morluklar olanlara hiç gitmez. ayrıca kısa ve yuvarlak suratlar çok tatlı oluyorlar bence öyle yapp kuaförler bu kaş alma işinden hiiç anlamıyorlar. ve bence kaşların haricinde yüzünde hiçbir değiştirilecek beğenilmeyecek tarafın yokk. gayette güzelsinn.

Koyu renk kaş güzeldir bence, he esmer tenlisin açık renk kaş garip durmaz mı? Göz altlarına (ben bilgisayarda fazla çalışınca bendede morluk oluşuyor) avonun göz altı renk açıcı bir kremi var, sürüyorum 2 dk içinde açılıyor rengi, normal ten rengimden de 1 ton açık oluyor kapatıcı kullanmak zorunda kalmıyorum, yüzümü yıkasam bile gitmiyor mesela. Yüz hatların hintli kadınlara benziyor, onları makyaj için örnek alabilirsin

bende öyleyim, yani sert baktığımı söyler herkes.
hatta dayımınoğlu bana bazen diyorki çoooooooooooookkkk çirkinsinnnnn çookkkkk kötü bakıyosunnn, çirkin ördek yavrusuu dışarı çıkında kafana 2 delikli poşet geçir öle çık
ama onu takan kim

ben sert bakışlarımıda severim, aval aval bakışlarımıda, çünkü bu benim, ben böyleyim, herkes herkese benzemek zorunda değil ki

Selam Günescigim.avatardaki sensen eger o zaman sana diyebilirim ki gercekten cok güzel bir kizsin!!!

baksana bu makyajsiz halin birde degil mi??

canim gercekten kafana takma

inan ki hem güzel hemde sicak bir kiza benziyorsun üstelik.

peki tedaviye basvurdun mu pco icin?

çok açık olmadığı sürece garip durmuyor canım mesela eva longoria da kaşlarını açtıranlardan...
canım resim örnekleri için teşekkür ederim..hiç değilse kimlere neye benzediğim konusunda daha net fikre sahip oldum...daha önceden hiç fikir beyan edilmediği için neye benzediğim hakkında bile fikrim yoktu..evet hintli kadınların resimlerini inceleyim ben en iyisi...

teşekkür ederim yarımelmacığım o senin güzelliğin evet canım makyajsız ev halim :)
sağol canım hem güzel hem sıcak demişsin benim için...sen güzel baktığın için güzel görüyor olmalısın :)
ben kendimi özellikle de karşı cinse ne huyumla (sıcaklıkla) ne de güzellikle sevdiremedim şaştım da kaldım :)
evet canım başvurmuştum doktorlara...

Kadınlar hemcinslerine kolay kolay güzelsin demez, ancak eşiniz veya sevgiliniz varsa o size söyler.
Zaten güzellik göreceli olduğu gibi geçicidir de. Boş verin ruhunuz güzel yüzünüz güler yüzlü olsun.

bence o sertlik kendine güvensizliğinden kaynaklanıyor. ergenlik dönemlerimde aşırı bakımsızdım ve dolayısıyla kendime çok güvensizdim. durakta beklerken bile kaşımı çatardım.
işte sen de gözlerinle belli ediyorsun kendine güvensizliğini, bu da sertlik gibi gözüküyor.

bence kaşınlave saçınla oynama. Oynayacaksan da çok açma rengini, sarıya yaklaşma sakın. Tenin esmere kaçıyor ve öylelerinde sarı çok zorlama duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…