Hiçkimsenin bana Güzel olduğumu söylememesi içimde ukde yarattı..

güzellik göreceli bir kavramdır eğer sana hiç güzel diyen yoksa bunun sebebi insanlar üzerinde bıraktığın etkidir görünüşünle bir ilgisi olamaz.çünkü benim göz zevkime hiç mi hiç hitap etmeyen kızlara çok güzel dendiğini duydum ama bana göre güzelliği geçtim eli yüzü düzgün kişiler bile değildi yani bunun sebebi dış görünüşün olamaz.

evet canım ben de senin bahsettiğin durumu çözemeyenlerdenim..kendimle karşılaştırdığımda yüzüne bile bakılamayacak kişilere güzel denmesi ve benden daha çok beğenilmesi nasıl oluyor diye...

hani tamam ben de güzel denicek biri değilim ama elime yüzüme bakılabilir birisiyim..ama bakıyorum cildi sivilceden geçilmeyen..ağzı nerdedir burnu nerdedir ilk bakışta gözükmeyen bazı kişiler nasıl oluyorda herşeyi ilk bakışta seçilebilen ve cildi sorunsuz birinin önüne geçebiliyor...hele ki iş güzellik değerlendirmeye gelince....

canım bı foto koysana ya merak ettık sımdı bence sen mutevazı guzelrdensın

canım kendi fotomu koymak istemiyorum malum internet ortamı..sizlere güvenmediğimden değil ama ziyaretçiler de sayfaları görebiliyor...ama yüzü bana benzeyen ünlü bir kadın var...ismi "maite perroni" goggle görsellerinden bakabilirsin canım...ama sadece yüzüm benziyor tabi diğer unsurlar değil onu da gözönüne alarak bakarsan :)

o zaman boyle bı yuzun var ve bu guzelsın anlamına gelıyor tatlım canım benım bı foto koy ama mesela bı kısmını karala

Eklentiler

• $maite_perroni_201-1024x1496.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 33
gunes eski konunuda hatirliyorum...lutfen kendinle savasmaktan vazgec artik.. inan gun gelecek neden oyle seylere takinti yapmisim diye uzuleceksin..en guzel yillarini bu kuruntularla kaybetmis olacaksin.. guzellikte gelip gecicidir hayat gibi..

su var.. ben tartttim olctum bictim yasimda senin kadar.. herkesin bir nasibi kismeti var... bu cok guzel olsanda gecerli az guzel olsanda.. biseyler gecikiyosa olmuyosa o oyle hayirli demekki..elaleme bakma herkesin imtihani farkli .. sen mutlu olmak icin hayatta pembe gozluklerle bakabilmek icin cabala..

mesela ben cogu insana soguk gelirim.. guzelde degilimdir.. agresif duruyorum karsidan ve negatif bi enerji veriyorum. . bunun bende farkindayim .. lakin ben buyum bunu degistirirsem ben ben olmam zaten.. o yuzden beni seven boyle sevsin... gercek sevgiyi ayirt etmenin en guzel yoluda bu...guzelsin hossun cicisin gibi kelimeler bana lazim degil..

o zaman boyle bı yuzun var ve bu guzelsın anlamına gelıyor tatlım canım benım bı foto koy ama mesela bı kısmını karala

canım benim..senin örnek olarak koyduğun resimde tabi kılık kıyafet makyaj falan baya işlem yapılmış kıza...ama onun sade olan hali aynı ben işte...tabi ben sonradan saçıma gölge attırdım ve saçım o kadar uzun değil tek farkı o..
bana en yakın hali şu koyduğum hali canım (tabi şimdi diyceksin ki sende onun kadar boyan aynısı olursun ) ama işte şartlar elvermiyor diyim ona da..

bu kadın gayet güzel hiç sevmem sarışınları hani bu kadına benziyorsan sende güzelsin takma bu kadar kafana...Açıkçası beni sadece değer verdiğim insanın beğenmesi yeterli ya da şöyle söyleyeyim sevdiğim insan dışındakilerin beğenmesi beni hiç mutlu etmez o beni onure etmedikten sonra diğerleri boşa konuşuyor gibi gelir.Ha bu arada şimdilerde kimse kimseyi beğenmiyor yani birine güzel demek artık büyük bir vaka haberin olsun o yüzden çevrenden duymaman olağanüstü bir durum değil güneş...

ama bak kalbimi kırıyosun, ben sarışınım

güneşçim bende eğer bu bayana benziyorsan sen çokkkkk güzelsin
şu anda yapman gereken tek şey diyet
ondan sonraaaasını düşünmek bile istemiyorum, buralara geleceksin peşimi bırakmıyolar na yapsamda kurtulsam acaba diye :79:

bazılarını seviyorum belki sen de onların içinde olabilirsin

bu arada güneşçim resmini avatara koyabilirsin ordan görürüz sonra silersin avatarını

bı foto koymadın gıttı bak kısı senın ıcın seferber oldu

avatarıma koydum canım..kusura bakma benim de alenen ortaya resim koyma konusunda takıntım var napıyım..
resim geçen seneye ait bu arada...biraz daha zayıftım o zaman şimdikine göre...

avatarıma koydum canım..kusura bakma benim de alenen ortaya resim koyma konusunda takıntım var napıyım..

allah seni ne etmesin emiiiiiiii
allah canını almasın
senin neren çirkin allah aşkına yaaaa

bak bende ekledim resmimi :)

Son düzenleme:
allah seni ne etmesin emiiiiiiii
allah canını almasın
senin neren çirkin allah aşkına yaaaa

bak bende ekledim resmimi :)

ah bi de bana sor canım 30 yaşına geliyorum birtane isteyenim çıkmadı..ve hayatımda sadece 1 kişyle çıkabildim oda lisede...o bile bana güzelsin demezdi....onun haricinde kadın olsun erkek olsun kimse benimle daha samimi olmak için çaba göstermedi veya benim çabama olumlu yaklaşmadı...ne düşünseydim ki bunların sonucunda :)

Çok abartıyorsun inan hiç öyle bir durumun yok gayet güzelsin boşver ya dediğim gibi artık kimse kimseyi beğenmiyor ve beğense de söylemiyor...

bırak bu ayakları
sen bizi kandırdın

Çok abartıyorsun inan hiç öyle bir durumun yok gayet güzelsin boşver ya dediğim gibi artık kimse kimseyi beğenmiyor ve beğense de söylemiyor...

teşekkür ederim canım...kimsenin kimseyi beğenmediğini düşünmek istiyorum ben de...bu düşünce gerçekten işime gelir aksini düşünmek üzüyor çünkü :)

teşekkür ederim canım...kimsenin kimseyi beğenmediğini düşünmek istiyorum ben de...bu düşünce gerçekten işime gelir aksini düşünmek üzüyor çünkü :)

bence sen çok güzel bir kızsın
boşu boşuna kendini üzüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…