- 12 Mayıs 2008
- 4.507
- 13
- 358
- 32
güzellik göreceli bir kavramdır eğer sana hiç güzel diyen yoksa bunun sebebi insanlar üzerinde bıraktığın etkidir görünüşünle bir ilgisi olamaz.çünkü benim göz zevkime hiç mi hiç hitap etmeyen kızlara çok güzel dendiğini duydum ama bana göre güzelliği geçtim eli yüzü düzgün kişiler bile değildiyani bunun sebebi dış görünüşün olamaz.
canım bı foto koysana ya merak ettık sımdı bence sen mutevazı guzelrdensın
o zaman boyle bı yuzun var ve bu guzelsın anlamına gelıyor tatlım canım benım bı foto koy ama mesela bı kısmını karala
canım benim..senin örnek olarak koyduğun resimde tabi kılık kıyafet makyaj falan baya işlem yapılmış kıza...ama onun sade olan hali aynı ben işte...tabi ben sonradan saçıma gölge attırdım ve saçım o kadar uzun değil tek farkı o..
bana en yakın hali şu koyduğum hali canım (tabi şimdi diyceksin ki sende onun kadar boyan aynısı olursun) ama işte şartlar elvermiyor diyim ona da..
Eki Görüntüle 243410
bu kadın gayet güzel hiç sevmem sarışınlarıhani bu kadına benziyorsan sende güzelsin takma bu kadar kafana...Açıkçası beni sadece değer verdiğim insanın beğenmesi yeterli ya da şöyle söyleyeyim sevdiğim insan dışındakilerin beğenmesi beni hiç mutlu etmez o beni onure etmedikten sonra diğerleri boşa konuşuyor gibi gelir.Ha bu arada şimdilerde kimse kimseyi beğenmiyor yani birine güzel demek artık büyük bir vaka haberin olsun o yüzden çevrenden duymaman olağanüstü bir durum değil güneş...
ama bak kalbimi kırıyosun, ben sarışınım
güneşçim bende eğer bu bayana benziyorsan sen çokkkkk güzelsin
şu anda yapman gereken tek şey diyet
ondan sonraaaasını düşünmek bile istemiyorum, buralara geleceksin peşimi bırakmıyolar na yapsamda kurtulsam acaba diye :79:
bazılarını seviyorum belki sen de onların içinde olabilirsin
bı foto koymadın gıttı bak kısı senın ıcın seferber oldu
avatarıma koydum canım..kusura bakma benim de alenen ortaya resim koyma konusunda takıntım var napıyım..
resim geçen seneye ait bu arada...biraz daha zayıftım o zaman şimdikine göre...
allah seni ne etmesin emiiiiiiii
allah canını almasın
senin neren çirkin allah aşkına yaaaa
bak bende ekledim resmimi :)
avatarıma koydum canım..kusura bakma benim de alenen ortaya resim koyma konusunda takıntım var napıyım..
resim geçen seneye ait bu arada...biraz daha zayıftım o zaman şimdikine göre...
ah bi de bana sor canım 30 yaşına geliyorum birtane isteyenim çıkmadı..ve hayatımda sadece 1 kişyle çıkabildim oda lisede...o bile bana güzelsin demezdi....onun haricinde kadın olsun erkek olsun kimse benimle daha samimi olmak için çaba göstermedi veya benim çabama olumlu yaklaşmadı...ne düşünseydim ki bunların sonucunda :)
Çok abartıyorsun inan hiç öyle bir durumun yok gayet güzelsin boşver ya dediğim gibi artık kimse kimseyi beğenmiyor ve beğense de söylemiyor...
teşekkür ederim canım...kimsenin kimseyi beğenmediğini düşünmek istiyorum ben de...bu düşünce gerçekten işime gelir aksini düşünmek üzüyor çünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?