Hiçkimsenin bana Güzel olduğumu söylememesi içimde ukde yarattı..

bırak bu ayakları
sen bizi kandırdın

kandırsam bu kadar saatimi burada öldürürmüyüm allahaşkına konuyu açardım 1-2 bakar bi daha bakmazdım..yok gerçekten yorumlara ihtiyacım vardı..diğer konularımda da görebilirsin aşk hayatında falan hiç hareket olmadığını

Ben yazdıklarını okudukça sıkıldım boğuldum ve bu düşünceleri hiç aklımdan bile geçirmedim ben. Karşımdaki insanında önce gözlerine bakarım, hayata dünyaya bana nasıl bakıyor onu keşfetmeye çalışırım.. Ben yapı olarak çok sıcak gözükmesemde beni tanıyanlar bilir nasıl bir insan olduğumu, bir çok çevreden arkadaşlarım öz abim ablam mış gibi sevdiğim insanlar oldu.. O insanların bana ters gelen bir çok yönü oldu aslında ama öyle ilişkiler kurdumki benim kızdıgımı bilselerde beni böyle kabul ettiler bende onları değiştirmeye çalışmadığım için sorun yaşamadık.. Ben ne saç rengine ne göz rengine ne kilosuna takıldım kimsenin.. Esmerim minyon yapılıyım saçlarım koyu renk ama bakımla capcanlı gözüküyorlar, tavsiye üzerine gittiğim 7 yıllık kuaförüm ne severim ne sevmem iyi biliyor hem hoş hem kullanışlı modeller seçiyor kaşlarımı yine bana yakıştıgını düşündüğüm şekilde aldırıyorum arada saçlarımı boyatıyorum.. Aşk hayatım bi türlü düzene girmesede geçmişte cok mutlu oldugum zamanlar olmadı değil, ben karşımdaki insandan hiç bir tepki beklemesemde kahverengi gözlerimin çok güzel oldugunu defalarca duydum, cok güzel cok masum baktıgımı .. ama bana göre saglıklı gözlerim varya gerisi boş hep böyle düşündüm.. ben karşımdakinin sadece dürüstlüğüne yüreğinin güzelliğine baktım, cok cok sevdigim bi insanın resimlerini gösterdigimde cok cirkin hiç sana yakışmıyor tepkileri aldım ama umrumda olmadı o bana göre cok cok güzeldi yine konusma bozuklugu yasayan bir arkadaslımla hiç belli etmeden görüştüm kimseye söylemedim bile tanıştıkları zaman sasırdılar..

bir yazın dikkatimi çekti ve donup kaldım kopyalıyorum

hani tamam ben de güzel denicek biri değilim ama elime yüzüme bakılabilir birisiyim..ama bakıyorum cildi sivilceden geçilmeyen..ağzı nerdedir burnu nerdedir ilk bakışta gözükmeyen bazı kişiler nasıl oluyorda herşeyi ilk bakışta seçilebilen ve cildi sorunsuz birinin önüne geçebiliyor...hele ki iş güzellik değerlendirmeye gelince....

bu cümlen beni çok rahatsız etti.. neden bilmiyorum ama çok üzüldüm hem etrafındakilere böyle bakmana, hem senin bu kdr ince bu konuya takılmana, bunları düşünmene.. kullanacağım sözcük beni çok rahatsız etsede demekki çirkin değiller demekki onlar bu durumla ilgilenmeden hayatlarını yaşıyorlar.. yaşadıkların bulundugun bosluk hiç kolay değil maddi acıdan sıkıntın yoksa mutlaka mutlaka bir doktora görün illa babana söylemek zorunda değilsin.. uzman yardımı bambaska olur... en kısa zamanda bu düşüncelerden kurtulup hayata dönmen dileğiyle..

teşekkür ederim canım...kimsenin kimseyi beğenmediğini düşünmek istiyorum ben de...bu düşünce gerçekten işime gelir aksini düşünmek üzüyor çünkü :)

Hiç üzülme canım bak kimse kimseyi beğenmiyor ve beğense de söylemiyor diyoruz ve ben seni beğendim demek ki güzelsin

o zaman çok acil bi şekilde özgüvenini güçlendirmelisin
çünkü beynindeki çirkinlik olayı tam bir kuruntu

gunes yaf sen cirkin degilsinki... senelerce bu tiptede kalacaksin ne kadar guzel... bi tanidigima cok benziyorsun.. cok seviyorum onu ... cok guzel enerji saciyo etrafa.. esmer guzeli.. bense mesela bembeyazim :)) michael jackson gibi nerdeyse:))))))))))

sen azcik saclarinida degistirsen mukemmel olucaksin makyajlada filan:))

makyajsız doğal haliylede güzel
ben makyajsız aynaya bakmaya korkuyorum çünkü bende çok beyazım ve kansızım

güneşçiğim bak burda herkes hemfikir
tekrarlıyorum, burda kimse seni tanımıyor ve çıkarımız yok
erkekte değiliz ki seni ayartmaya çalışalım :80:

teşekkür ederim canım :) o bahsettiğin tanıdığındaki enerji yok bende sanırım..bazen kendim bile kendimden sıkılıyorum ne kadar nötrüm ve sıkıcıyım diye...belki de elektriğim zayıf...girdiğim ortamlarda varlığımı hissettiremiyorum...hatta bazen ben görünmez adam falan mıyım diyorum...bir söze sohbete katılmaya çalışsam bir laf söylesem bile kendimi zor duyuruyorum...ortalıkta çok silik bir imaj çiziyorum malesef...

bende son sayfa açılmıyor artık, yani 16 nolu sayfa
bendemi sorun var acep? :26:

keşke banada benim konularımada yorum diilde önayak olabilseydi insanlar. bak sen şanslısın yinede :)

yanlis almassin ins dedigimi eger bu kadar kendini cirkin görüyorsan maddi durumn da yrindeyse cirkin buldugun yerleri estetik yaptirabilirsin

burun estetiğini bi ara çok istiyordum ama sonradan vazgeçtim çünkü hem ailem karşı çıkacaktı hem acı çekicektim hem etrafa şöyle bi baktım herkes de okka burunlu değil ama beğenenleri çıkıyor ve burunları benimkinden da kötü durumda olabiliyor...onlar uğraşmıyorsa neden ben uğraşayım dedim vazgeçtim o işten...yayvan bir burnum vardır hele ki gülümsediğimde yüzümün yarısını kaplar bir de kemer var ama yok bunun uğruna ameliyat masasına yatmaya gözüm yemedi....o kadar da değil...beğenileyim diye de canımı ortaya koyacak değilim...

guzel insanlar degil,
kendine ozguveni olan, sempatik ve azcikda cilveli insanlar dikkat cekiyorlar. Dikkat et en populer tipler bu tiplerdir. Zaten bosuna dememisler "Allah insana cirkin bahti versin" diye.
hem bencede guzelsin yani

ben son sayfayı göremiyorum artık
neyse eşimde geldi zaten
behlül kaçar
görüşürüz
kedini üzme güneşçim, saçma sapan şeylerle kafanı meşgul etme öptüm

guzel insanlar degil,
kendine ozguveni olan, sempatik ve azcikda cilveli insanlar dikkat cekiyorlar. Dikkat et en populer tipler bu tiplerdir. Zaten bosuna dememisler "Allah insana cirkin bahti versin" diye.
hem bencede guzelsin yani

ay kac defa gondermis bu boyle yaa. Zaten sistemde bi sorun var sanirim pardon kizlar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…