bırak bu ayakları
sen bizi kandırdın
teşekkür ederim canım...kimsenin kimseyi beğenmediğini düşünmek istiyorum ben de...bu düşünce gerçekten işime gelir aksini düşünmek üzüyor çünkü :)
kandırsam bu kadar saatimi burada öldürürmüyüm allahaşkına konuyu açardım 1-2 bakar bi daha bakmazdım..yok gerçekten yorumlara ihtiyacım vardı..diğer konularımda da görebilirsin aşk hayatında falan hiç hareket olmadığını
Hiç üzülme canım bak kimse kimseyi beğenmiyor ve beğense de söylemiyor diyoruz ve ben seni beğendim demek ki güzelsin
niye böyle bir düşünceye kapıldığını anlamadım neren çirkin ki ben beğendim seni
gunes yaf sen cirkin degilsinki... senelerce bu tiptede kalacaksin ne kadar guzel... bi tanidigima cok benziyorsun.. cok seviyorum onu ... cok guzel enerji saciyo etrafa.. esmer guzeli.. bense mesela bembeyazim :)) michael jackson gibi nerdeyse:))))))))))
sen azcik saclarinida degistirsen mukemmel olucaksin makyajlada filan:))
teşekkür ederim canım sen ve diğer arkadaşlar..hepiniz o kadar bana moral verdiniz ki anlatamam...ben buraya dertlerimi yazmasaydım oturup kendi kafamda kurup kurup daha kötü bir durumda olabilirdim muhtemelen..buradaki sohbet bile kendimi çok farklı hissetmemi sağladı...zaten hiçbirimizin elinde sihirli değnek yok tabi dertler çabayla ve zamanla çözülüyor...ama buradaki sohbete ve pahlaşım ruhuna bayıldım gerçekten...insanların geneline olan önyargılarım bile değişti diyebilirim..öyle ki dertlerim yüzünden dışarı çıktığımda sokakta gördüğüm hiç tanımadığım insanları bile düşmanım gibi görmeye başlamıştım veya tanısa beni sevmeme potansiyeli yüksek olan birisi gibi...karşıma yanlış kişiler çıktığı için sokaktaki tanımadığım insana kadar herkesi yaftalamam da doğru değildi ama napsaydım :)
yok ben insanları seviyorum gerçekten
yanlis almassin ins dedigimi eger bu kadar kendini cirkin görüyorsan maddi durumn da yrindeyse cirkin buldugun yerleri estetik yaptirabilirsin
teşekkür ederim canım :) o bahsettiğin tanıdığındaki enerji yok bende sanırım..bazen kendim bile kendimden sıkılıyorum ne kadar nötrüm ve sıkıcıyım diye...belki de elektriğim zayıf...girdiğim ortamlarda varlığımı hissettiremiyorum...hatta bazen ben görünmez adam falan mıyım diyorum...bir söze sohbete katılmaya çalışsam bir laf söylesem bile kendimi zor duyuruyorum...ortalıkta çok silik bir imaj çiziyorum malesef...
bende son sayfa açılmıyor artık, yani 16 nolu sayfa
bendemi sorun var acep? :26:
teşekkür ederim canım :) o bahsettiğin tanıdığındaki enerji yok bende sanırım..bazen kendim bile kendimden sıkılıyorum ne kadar nötrüm ve sıkıcıyım diye...belki de elektriğim zayıf...girdiğim ortamlarda varlığımı hissettiremiyorum...hatta bazen ben görünmez adam falan mıyım diyorum...bir söze sohbete katılmaya çalışsam bir laf söylesem bile kendimi zor duyuruyorum...ortalıkta çok silik bir imaj çiziyorum malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?