Aldatma nedeniyle bir haftada boşandıSebep?
Ayrıntı verirsen ona göre teselli vericem.
Lütfen psikiyatriye git, bu süreci ilaçsız atlatamazsinhıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum için çok sılıyor nefes alamıyorum kalbim sıkışıyor kendimi dipte hissediyorum..
pskologa gidiyorum pskiyatrilik kadar ciddi bir durum değil terapi ile aşabiliriz dedi.Lütfen psikiyatriye git, bu süreci ilaçsız atlatamazsin
İlk mesajindaki gibi ise durumun gerçekten gitmen lazım psikiyatriye...pskologa gidiyorum pskiyatrilik kadar ciddi bir durum değil terapi ile aşabiliriz dedi.
değilim aslında hatta kendi kendime 2 gun önce dedim ki bırak bu yükü taşıma affet gitsin dedim affetmek derken yükü atmak anlamında ama çok duygu değişimi yaşıyorum çocugu alıp gece yatırmak istedi kadının yanına götürecek diye izin vermedim yarın alıp bikaç saat götürecek bunlar canımı daraltıyor.hazmetmek çok zorİlk mesajindaki gibi ise durumun gerçekten gitmen lazım psikiyatriye...
Psikoloğun karşısında güçlü bir duruş sergiliyor olabilirsin..bu durum psikoloğunu yanıltır..
çalışıyorum aslında çalışmak ilaç gibi geliyor gecen 2 gun tatile gittim ve kendimle daha başbaşa kaldım çok daha kötü oldum.çevre değiştirme imkanınız var mı
olay yeniyse bir kaç ay sonra geçecektir geçmeyen acı mı var bu dünyada evlat acısıdır en fazla.yeni hayatınıza alışınca aktiviteler bulunca mutlu olacaksınız yeniden eski eşinizle bırlıkte görüştüğünüz kişilerle de mesafe koyun aranıza hatırlatmasınlar size diyeçalışıyorum aslında çalışmak ilaç gibi geliyor gecen 2 gun tatile gittim ve kendimle daha başbaşa kaldım çok daha kötü oldum.
sadece 1 kişi var şuan ortak olan o da bana çok destek oluyor boşanma olalı 1 ay oldu.olay yeniyse bir kaç ay sonra geçecektir geçmeyen acı mı var bu dünyada evlat acısıdır en fazla.yeni hayatınıza alışınca aktiviteler bulunca mutlu olacaksınız yeniden eski eşinizle bırlıkte görüştüğünüz kişilerle de mesafe koyun aranıza hatırlatmasınlar size diye
Gece yaılı götürmek istedi ailesinin evde olup olmadıgını sordum yok dedi asla o kadının yanına çocugumu gece göndermem dedim.birde götürüp onunla yatıracakÇocuğun karşı taraf ile görüşmemesi üzerine bir karar falan çıkarttıramaz mısınız? Olabilir mi böyle bir şey bilmiyorum. Hadi o babası bir şekilde mecburen ama öyle bir hemcinsimin, öyle bir vicdan yoksununun evladıma gözlerinin değmesini dahi istemezdim. Babası da aynı şekilde ama işte kanunlar belli. Erkeğin aldatmasını normal karşılamak değil benim ki, kadın olarak bir başka kadının bile isteye evli çocuğu olan bir adamla birliktelik yaşamasını kadın olarak kaldıramamak.
Çocuğunuz kaç yaşında?Gece yaılı götürmek istedi ailesinin evde olup olmadıgını sordum yok dedi asla o kadının yanına çocugumu gece göndermem dedim.birde götürüp onunla yatıracak
sürekli dualar dinliyorum içim öyle bir daralıyor ki bazen vucudum titremeye başlıyor.diliyorum rabbimden bana kim ne yaşattı ise bin katını kendi yaşasın eger ki benei çok mutlu ettiyse bin kat mutlu olsun ama beni üzdü ise bin kat üzülsün çok zor bir durum çocugumla bile ilgilenemiyorum bazen o derece canım yanıyor kalbim bin parçaAllah böyle adamların cezasını versin.Şeyinin sevdasına düşüp,pisliği yapan onlar,aile dağılınca yine gününü gün eden onlar.Herşey hızlı geliştiği için sindirmeniz zaman ister.Bırakın onunla ilgili birşey düşünmeyin.Kendinize iyi gelecek ne var,ne yaparsanız mutlu olacağınız,bunların hayalini kurup,gerçekleştirmek için çabalayın
Unutmayın!iyiler iyiler için,kötülerde kötüler içindir.Kalbinizden bu yükü biran evvel atabilmeniz için dua edin.
3 yaşına girecek.Çocuğunuz kaç yaşında?
Pislikler...3 yaşına girecek.
İNŞ.rabbim gör diyorum ona sıgındım ama bazen insan öyle daralıyor ki sanki damarlarımdan kanlarım çekiliyor gibi oluyor.Pislikler...
Sabredin. Geçer mi bilmiyorum ama empati kurunca sizi gerçekten anlıyorum. Allaha havale edin. Pisliklerinde boğulsunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?