anlıyorum ancak telde konuşturamıyorum çünkü daha konuşamıyor.haftada saatlik görüyor çocukta ondan mahrum olsun istemiyorumBak artik cocukla ilgili tum haklar sende. Onun sadece gorme hakki var. Hatta telefonka bile gorusturmeyebilirsin.
Oglum tatilde babadindayken apandisit olmus. Benim ameliyat icin iznim.olmadan ameliyat ettiremedi. Benim hicbirseyden haberim yok bu arada. Tatildeler saniyorum. Ameliyat ettiremeyince beni aradi. Durum bu bu. Bir kagida ameliyat olmasina izin veriyorum diye imzalayip whatapptan fotografini gonder acil dedi. Umarim velayetin ne oldugunu anlatabilmisimdir. Mesela o yurtdisina senin iznin olmadan cocugu goturemez ama sen ondan izin almadan oglunu goturebilirsin.
evet mesela başka gun dedi hayır dedim gece alacagım dedi hayır dedim benim istediğim zamanda alacak bu haftaO zaman neden kendine uyan saatleri yazdirmadi? O zaman haftada iki gun belirli bir saat araligi konusunda anlasin. Yoksa dirt pirt gelir. Senin planin da olsa ona uymak zorunda kalirsin.
AMİNNNNNNNBoşver şimdi takilsin sen ağla rahatla sen mutlu oldugun gün o senden daha fazla ağlayacak o pismanlik onu birgün mahvedecek şimdi veya daha sonra ama elbet olacak kimsenin ahı kimsede kalmaz
Çok iyi niyetli düşünüyorsun ama göremediğin şeyler var..anlıyorum ancak telde konuşturamıyorum çünkü daha konuşamıyor.haftada saatlik görüyor çocukta ondan mahrum olsun istemiyorum
Bende kendi isteği ile almasın istiyorum.haziranda protokolde 30 gun babada kalacak yazıyor ve alacagım diyorÇok iyi niyetli düşünüyorsun ama göremediğin şeyler var..
Sanıyor misin ki eşin yıllarca hep çocuğunu görmeye gelecek, bir süre sonra bırakacak...zaten sevgilisi ile evlenirse çocuğu unutur bile...
Halk arasında bir söz vardır "ana analık olunca baba babalık olur" diye...
Bence sen şimdiden görüşmeyi kısıtlaki çocuğun alışmasın...bununda anlaşmada olmayan saatlerde alamazsın diyerek yap ki suçlu olma...
umrunda değilki çocuk .Çocukla ilgilenip doğru düzgün bakmaz zaten bu tip adamlar.İyi bir koca olamadın,bari çocuğuna adam gibi babalık yap deyin.Sorumluluklarını düzgünce yerine getirmesini söyleyin.Her sorumluluğu anne üzerine yıkıp,kendileri canının istediği gibi ortada gezemesinler bir zahmet.
Çivi çiviyi söker diyeceğim şimdi olmayacak.aldatıldım yakaladım ve 1 haftada boşandım şimdi beni aldattıgı kadın ile gününü gün ediyor ve çocugumu onun yanına götürürüyor bir kaç saatte olsa düşündükçe çıldırıyorum ben.
2 yaşındaki çocuğun 30 gün babada kalacağına aklın kesiyor mu?Bende kendi isteği ile almasın istiyorum.haziranda protokolde 30 gun babada kalacak yazıyor ve alacagım diyor
kesinlikle 1 gece zor dayanır ancak işte havlıyor.2 yaşındaki çocuğun 30 gün babada kalacağına aklın kesiyor mu?
2. Gece getirir ağlıyor diye...
Zaten mahrum ettirmeyeceksin. Sadece saatleri kesinlestirirsen sen de rahat edeceksin. Yoksa ikide bir zirt pirt bugun almaya geliyorum der.anlıyorum ancak telde konuşturamıyorum çünkü daha konuşamıyor.haftada saatlik görüyor çocukta ondan mahrum olsun istemiyorum
şuanda belli günü var bende onu söyledim bazen öyle olur bazen başka gun dedi bende olmaz öyle şey oldugu gün alacaksın öyleyse dedim.Zaten mahrum ettirmeyeceksin. Sadece saatleri kesinlestirirsen sen de rahat edeceksin. Yoksa ikide bir zirt pirt bugun almaya geliyorum der.
Şunu okuduğumda o kadar sinirlendim o kadar delirdim ki şerefsiz İt. Yuva yıkanın yuvası olmaz kimsenin ahı yerde kalmaz.çcocogun ögredniginde napcaksın dedim anlatırım annen kadın olamadı bende kadına gittim derim anlarsa anlar anlamazsa kendi bilir dedi
Amin inş.Şunu okuduğumda o kadar sinirlendim o kadar delirdim ki şerefsiz İt. Yuva yıkanın yuvası olmaz kimsenin ahı yerde kalmaz.
Sizin en kötü,onunsa en iyi günleri,sonra görün seyredin,siz günden güne iyileşeceksiniz,ama ona sonradan dank edecek.İNŞ.rabbim gör diyorum ona sıgındım ama bazen insan öyle daralıyor ki sanki damarlarımdan kanlarım çekiliyor gibi oluyor.
Bak seen,bizi eşlerimiz sürekli pışpışlıyor da ondan mı evimizde barkımızda duruyoruz acaba? Klasik üçkağıtçı erkek işte,üzülme,Allah ayağına dolaştırır bir gün.ayrılırken istedi ve sana asla bu konuda etmiyorum dedim sonra ki zamanlrda öyle çirkleniştiki olaylar senden hakkını hella et diyenenmi var asıl kadın olsaydında beni dışarıya salmasaydın dedi.
Şu lafiniz nekadar doğru okadar çok gordumki bunuÇok iyi niyetli düşünüyorsun ama göremediğin şeyler var..
Sanıyor musun ki eşin yıllarca hep çocuğunu görmeye gelecek, bir süre sonra bırakacak...zaten sevgilisi ile evlenirse çocuğu unutur bile...
Halk arasında bir söz vardır "ana analık olunca baba babalık olur" diye...
Bence sen şimdiden görüşmeyi kısıtlaki çocuğun alışmasın...bunuda "anlaşmada olmayan saatlerde alamazsın" diyerek yap ki suçlu olma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?