hıçkıra hıçkıra

anlıyorum ancak telde konuşturamıyorum çünkü daha konuşamıyor.haftada saatlik görüyor çocukta ondan mahrum olsun istemiyorum

O zaman neden kendine uyan saatleri yazdirmadi? O zaman haftada iki gun belirli bir saat araligi konusunda anlasin. Yoksa dirt pirt gelir. Senin planin da olsa ona uymak zorunda kalirsin.
evet mesela başka gun dedi hayır dedim gece alacagım dedi hayır dedim benim istediğim zamanda alacak bu hafta

Çocukla ilgilenip doğru düzgün bakmaz zaten bu tip adamlar.İyi bir koca olamadın,bari çocuğuna adam gibi babalık yap deyin.Sorumluluklarını düzgünce yerine getirmesini söyleyin.Her sorumluluğu anne üzerine yıkıp,kendileri canının istediği gibi ortada gezemesinler bir zahmet.

anlıyorum ancak telde konuşturamıyorum çünkü daha konuşamıyor.haftada saatlik görüyor çocukta ondan mahrum olsun istemiyorum
Çok iyi niyetli düşünüyorsun ama göremediğin şeyler var..

Sanıyor musun ki eşin yıllarca hep çocuğunu görmeye gelecek, bir süre sonra bırakacak...zaten sevgilisi ile evlenirse çocuğu unutur bile...

Halk arasında bir söz vardır "ana analık olunca baba babalık olur" diye...

Bence sen şimdiden görüşmeyi kısıtlaki çocuğun alışmasın...bunuda "anlaşmada olmayan saatlerde alamazsın" diyerek yap ki suçlu olma...

Bende kendi isteği ile almasın istiyorum.haziranda protokolde 30 gun babada kalacak yazıyor ve alacagım diyor

umrunda değilki çocuk .

Çivi çiviyi söker diyeceğim şimdi olmayacak.
Lütfen kendinizi daha fazla üzmeyin.
Bırakın ne b*k yiyorlarsa yesinler.

Çocuğunuzla görüşmesini nasıl engellersiniz bilmiyorum ama,bu kadar kısa zamanda eski eşiniz çocuğunu sevgilisi ile buluşturması o çocuk açısından nasıl bir tramva farkında mı acaba.

Yani ne bileyim konuşmayı deneyin.
Kendinize acı çektirmeyin.
Bakın onlar takmıyor sizde takmayın.
Zordur elbet ama of ne bileyim.
Kendinize haksızlık yapıyorsunuz üzülerek..

Zaten mahrum ettirmeyeceksin. Sadece saatleri kesinlestirirsen sen de rahat edeceksin. Yoksa ikide bir zirt pirt bugun almaya geliyorum der.

Zaten mahrum ettirmeyeceksin. Sadece saatleri kesinlestirirsen sen de rahat edeceksin. Yoksa ikide bir zirt pirt bugun almaya geliyorum der.
şuanda belli günü var bende onu söyledim bazen öyle olur bazen başka gun dedi bende olmaz öyle şey oldugu gün alacaksın öyleyse dedim.

Elbette zordur ama çocuğunuzu döven bir insan bu boşverin böyle düşünüp teselli edin

İNŞ.rabbim gör diyorum ona sıgındım ama bazen insan öyle daralıyor ki sanki damarlarımdan kanlarım çekiliyor gibi oluyor.
Sizin en kötü,onunsa en iyi günleri,sonra görün seyredin,siz günden güne iyileşeceksiniz,ama ona sonradan dank edecek.

ayrılırken istedi ve sana asla bu konuda etmiyorum dedim sonra ki zamanlrda öyle çirkleniştiki olaylar senden hakkını hella et diyenenmi var asıl kadın olsaydında beni dışarıya salmasaydın dedi.
Bak seen,bizi eşlerimiz sürekli pışpışlıyor da ondan mı evimizde barkımızda duruyoruz acaba? Klasik üçkağıtçı erkek işte,üzülme,Allah ayağına dolaştırır bir gün.

Yaşamış biri olarak diyorum ki sana hepsi geçiyor ilahi adalet te çok güzel tecelli ediyor sabret sonra bu hayatı yaşamaktan özgür olmaktan keyif duyacaksın ben Haziran da boşandım benim bile yeniyken senin çok çok yeni bu duygu karmaşası normal ama emin ol geçip gidiyor ve onurlu bir kadın olarak onu boşadığın için kendinle gurur bile duyuyorsun şimdi onun bayram günü bırak çok kısa sürecek sen bu yaşananları atlatınca sen güleceksin o senin yanında ağlayacak aynen bunu yaşıyorum ben... sabret

Şu lafiniz nekadar doğru okadar çok gordumki bunu

Bir tanıdığım yaşadı sizin yaşadığınızı. Aldattığı kadinlada evlendi çocuğu oldu.ama film mutlu bitmiyor işte.kadrolu işi vardı işinden oldu. Şaşırdık kaldık.borca battı.simdi annesinin yanına siginmislar. Boşanma aşamasındalarmis.Aldatılan kadın evlendi.o kadar mutlu ki.ilahi adalet tecelli ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…