Kimsenin ahı kimse de kalmıyor. Eden buluyor buna inan ve gelip senden helallik isteyecegi günü bekle.aldatıldım yakaladım ve 1 haftada boşandım şimdi beni aldattıgı kadın ile gününü gün ediyor ve çocugumu onun yanına götürürüyor bir kaç saatte olsa düşündükçe çıldırıyorum ben.
ayrılırken istedi ve sana asla bu konuda etmiyorum dedim sonra ki zamanlrda öyle çirkleniştiki olaylar senden hakkını hella et diyenenmi var asıl kadın olsaydında beni dışarıya salmasaydın dedi.Kimsenin ahı kimse de kalmıyor. Eden buluyor buna inan ve gelip senden helallik isteyecegi günü bekle.
Senin tek ilacın zaman. Bir gün gelecek ve iyi ki diyeceksin. Sabret. Kafanı meşgul eden bişeylerle ugras
Kendinize zaman tanıyın.Çok kafayı takıyorsanız,günlük yaşam kalitenizi etkileyecek boyuttaysa ilaç tedavisi almaktan çekinmeyin.Terapi ile atlatamayacak gibiyseniz,ilaçla tedaviyede geç kalmayın.Sonra kalıcı hastalıkların sahibi olursunuz Allah korusun.sürekli dualar dinliyorum içim öyle bir daralıyor ki bazen vucudum titremeye başlıyor.diliyorum rabbimden bana kim ne yaşattı ise bin katını kendi yaşasın eger ki benei çok mutlu ettiyse bin kat mutlu olsun ama beni üzdü ise bin kat üzülsün çok zor bir durum çocugumla bile ilgilenemiyorum bazen o derece canım yanıyor kalbim bin parça
aslında bazen öyle iyiyim ki şükür rabbim diyorum yük kalktı ama çocugumu haftada birgün görmeye gelip o kadına götürdügünde içim parçalanıyorKendinize zaman tanıyın.Çok kafayı takıyorsanız,günlük yaşam kalitenizi etkileyecek boyuttaysa ilaç tedavisi almaktan çekinmeyin.Terapi ile atlatamayacak gibiyseniz,ilaçla tedaviyede geç kalmayın.Sonra kalıcı hastalıkların sahibi olursunuz Allah korusun.
bulaşmak istemiyorum haftada 2-3 saat görüyor.birde çocuk babasını soruyor onada kıyamıyorumdaha cok yeni o yuzden boyle acilisiniz.bence o adamla hic muhattap olmayan aileniz araciligiyla konusun.ben olsam yuzune dahi bakmazdim cocugumuda kesinlikle o kadinin gormesine izin vermezdim.aldatma olayi olmasaydi ve aradan zaman gecince evlenseydi neyse derdim.aldatma olayi varsa kesinlikle kadina goturemez bana kalsa babasi da gormesin ama
şuan 2 tarafta bekar buna yasanın yapabilecegi bişey yok kız arakadaşım der.çocuğu göndermeyin avukatla konuşun acilen çocuğu o kadının yanına götürüyor diye ayrılana kadar göremez ondan.
aldattığı kadınla beraber değil mi? o durumda elde kanıtlar varsa ona gösteremez anne dava açıp görmesini tamamen yasaklayabiliyor olması lazımşuan 2 tarafta bekar buna yasanın yapabilecegi bişey yok kız arakadaşım der.
pskologa gidiyorum çok iyi geliyor o da ama işte zaman zaman vuruyor böyle.aslında çok kötü bir eş ve kötü bir baba idi ama hiç bir kadının gururunu kırmaya kimsenin hakkı yoktur benim gururumu yıktı geçti.Yalnız kalmamaya özen gösterin sürekli meşgul olun spora başlayın yeni bir hobi edinin yeni insanlarla tanışın . Artık baharda geldi internette güvenilir doğa yürüyüşü yapan gruplar var onlara da katılabilirsiniz . Yaşadığınız şey hiç kolay değil ilahi adalete bırakın .eğer bunu atlatamadiginizi düşünüyorsanız bir uzmandan psikolojik destek alabilirsiniz .
Allah yardımcınız olsun. Rabbim iyilerle karşılaştırsın
ben anlaşmalı boşandım istediklerimi aldım boşandıgımda hayat kadını sanmıştım megersem işyerinden bir kişiymiş.daha açık etmemişler kimseye çünkü sosyal medya vs hiç bir yerde bir bilgileri yokaldattığı kadınla beraber değil mi? o durumda elde kanıtlar varsa ona gösteremez anne dava açıp görmesini tamamen yasaklayabiliyor olması lazım
kesinlikle öyle ama işte insansın bir kalp taşıyorsun aklına bir saatte gelip oturuyor.aslında sız boyle bır adama genclıgımı omrumu daha fazla harcamadan bu pıslıkten kurtuldum dıye sevınıp fakırı fukarayı sevındırmenız sukretmenız gerekırdı
dunyada ılk ayrılan da son ayrılanda sız degılsınız kı guclu akıllı bır kadınsınız aldatılmasına ragmen hala evlılıgıne devam edenler var
sız kendınıze deger veren bır ınsansınız kı bu sahıstan kurtuldunuz daha ne dıye uzulup dusunup kendınıze yazık edıyorsunuz
gecmıs olsun dıyeyım bır kaza yasadıgınız kurtulmussunuz
kımsenın ahı yerde kalmaz bence bundan sonra onlar dusunsunkesinlikle öyle ama işte insansın bir kalp taşıyorsun aklına bir saatte gelip oturuyor.
çcocogun ögredniginde napcaksın dedim anlatırım annen kadın olamadı bende kadına gittim derim anlarsa anlar anlamazsa kendi bilir dedikımsenın ahı yerde kalmaz bence bundan sonra onlar dusunsun
sız affettım ınsanoglu hata yapar ben o hatayı o hastalıgı attım gıttı deyıp duygu agırlıgını karsı tarafa yukleyın gıtsın
sızın uzulecegınız dusunecegınız bırsey yok kı hata yapan karsı taraf o dusunsun o uzulsun onun yerıne uzulmeyın
anlıyorum her kadın mutlu yuva ıcın evlenır hayaller kurar ama okuz ? napalım okuz cıktı ona yazık zavallı eksık herıf dusunsenıze o bu utancla bır omur yasayacak bu rezıllıkle ve cocugu da bu terbıyesızlıgını bılecek kendısı kendısını oyle yerın dıbıne sokmus kı zaten bırakın uzulmeyı acınacak halde...
buyuzden sız onunuze bakın gerekırse cevre degısımı arkadas ortamları haftasonu tatıllerı ıyı gelır :) gezın hayatınızın tadını cıkarın
çcocogun ögredniginde napcaksın dedim anlatırım annen kadın olamadı bende kadına gittim derim anlarsa anlar anlamazsa kendi bilir dedi
ses kayıtları otel faturları yaptıgım şerefsizdi mesajları hepsi çocuguma delil olmak üzere arşivlendi gününü bekliyor.tam ezık
kendısı adam olsaymıs adam olana kadın olunur dıyemedın mı
sıkıyorsa cocuguna desın onu bak cocugun bırdaha yuzune bakar mı onun ınsallah der de cocugu ne oldugunu gorur tercıh olarak gorusmeyı keser bu hayatda yalnız basına ölur gıder
ezık komplekslı adam
ses kayıtları otel faturları yaptıgım şerefsizdi mesajları hepsi çocuguma delil olmak üzere arşivlendi gününü bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?