hıçkıra hıçkıra

Kimsenin ahı kimse de kalmıyor. Eden buluyor buna inan ve gelip senden helallik isteyecegi günü bekle.
Senin tek ilacın zaman. Bir gün gelecek ve iyi ki diyeceksin. Sabret. Kafanı meşgul eden bişeylerle ugras

Kimsenin ahı kimse de kalmıyor. Eden buluyor buna inan ve gelip senden helallik isteyecegi günü bekle.
Senin tek ilacın zaman. Bir gün gelecek ve iyi ki diyeceksin. Sabret. Kafanı meşgul eden bişeylerle ugras
ayrılırken istedi ve sana asla bu konuda etmiyorum dedim sonra ki zamanlrda öyle çirkleniştiki olaylar senden hakkını hella et diyenenmi var asıl kadın olsaydında beni dışarıya salmasaydın dedi.

Kendinize zaman tanıyın.Çok kafayı takıyorsanız,günlük yaşam kalitenizi etkileyecek boyuttaysa ilaç tedavisi almaktan çekinmeyin.Terapi ile atlatamayacak gibiyseniz,ilaçla tedaviyede geç kalmayın.Sonra kalıcı hastalıkların sahibi olursunuz Allah korusun.

aslında bazen öyle iyiyim ki şükür rabbim diyorum yük kalktı ama çocugumu haftada birgün görmeye gelip o kadına götürdügünde içim parçalanıyor

daha cok yeni o yuzden boyle acilisiniz.bence o adamla hic muhattap olmayan aileniz araciligiyla konusun.ben olsam yuzune dahi bakmazdim cocugumuda kesinlikle o kadinin gormesine izin vermezdim.aldatma olayi olmasaydi ve aradan zaman gecince evlenseydi neyse derdim.aldatma olayi varsa kesinlikle kadina goturemez bana kalsa babasi da gormesin ama

bulaşmak istemiyorum haftada 2-3 saat görüyor.birde çocuk babasını soruyor onada kıyamıyorum

Yalnız kalmamaya özen gösterin sürekli meşgul olun spora başlayın yeni bir hobi edinin yeni insanlarla tanışın . Artık baharda geldi internette güvenilir doğa yürüyüşü yapan gruplar var onlara da katılabilirsiniz . Yaşadığınız şey hiç kolay değil ilahi adalete bırakın .eğer bunu atlatamadiginizi düşünüyorsanız bir uzmandan psikolojik destek alabilirsiniz .
Allah yardımcınız olsun. Rabbim iyilerle karşılaştırsın

şuan 2 tarafta bekar buna yasanın yapabilecegi bişey yok kız arakadaşım der.
aldattığı kadınla beraber değil mi? o durumda elde kanıtlar varsa ona gösteremez anne dava açıp görmesini tamamen yasaklayabiliyor olması lazım

pskologa gidiyorum çok iyi geliyor o da ama işte zaman zaman vuruyor böyle.aslında çok kötü bir eş ve kötü bir baba idi ama hiç bir kadının gururunu kırmaya kimsenin hakkı yoktur benim gururumu yıktı geçti.

aldattığı kadınla beraber değil mi? o durumda elde kanıtlar varsa ona gösteremez anne dava açıp görmesini tamamen yasaklayabiliyor olması lazım
ben anlaşmalı boşandım istediklerimi aldım boşandıgımda hayat kadını sanmıştım megersem işyerinden bir kişiymiş.daha açık etmemişler kimseye çünkü sosyal medya vs hiç bir yerde bir bilgileri yok

aslında sız boyle bır adama genclıgımı omrumu daha fazla harcamadan bu pıslıkten kurtuldum dıye sevınıp fakırı fukarayı sevındırmenız sukretmenız gerekırdı
dunyada ılk ayrılan da son ayrılanda sız degılsınız kı guclu akıllı bır kadınsınız aldatılmasına ragmen hala evlılıgıne devam edenler var
sız kendınıze deger veren bır ınsansınız kı bu sahıstan kurtuldunuz daha ne dıye uzulup dusunup kendınıze yazık edıyorsunuz

gecmıs olsun dıyeyım bır kaza yasadıgınız kurtulmussunuz

Kurtulmuşsunuz, kanında aldatmak varsa onuda aldatır. Alışırsınız daha çok yeni durum kendinizi üzmeyin. Hayat üzülmek için çok kısa

kesinlikle öyle ama işte insansın bir kalp taşıyorsun aklına bir saatte gelip oturuyor.

kesinlikle öyle ama işte insansın bir kalp taşıyorsun aklına bir saatte gelip oturuyor.
kımsenın ahı yerde kalmaz bence bundan sonra onlar dusunsun
sız affettım ınsanoglu hata yapar ben o hatayı o hastalıgı attım gıttı deyıp duygu agırlıgını karsı tarafa yukleyın gıtsın
sızın uzulecegınız dusunecegınız bırsey yok kı hata yapan karsı taraf o dusunsun o uzulsun onun yerıne uzulmeyın
anlıyorum her kadın mutlu yuva ıcın evlenır hayaller kurar ama okuz ? napalım okuz cıktı ona yazık zavallı eksık herıf dusunsenıze o bu utancla bır omur yasayacak bu rezıllıkle ve cocugu da bu terbıyesızlıgını bılecek kendısı kendısını oyle yerın dıbıne sokmus kı zaten bırakın uzulmeyı acınacak halde...

buyuzden sız onunuze bakın gerekırse cevre degısımı arkadas ortamları haftasonu tatıllerı ıyı gelır :) gezın hayatınızın tadını cıkarın

çcocogun ögredniginde napcaksın dedim anlatırım annen kadın olamadı bende kadına gittim derim anlarsa anlar anlamazsa kendi bilir dedi

çcocogun ögredniginde napcaksın dedim anlatırım annen kadın olamadı bende kadına gittim derim anlarsa anlar anlamazsa kendi bilir dedi

tam ezık
kendısı adam olsaymıs adam olana kadın olunur dıyemedın mı
sıkıyorsa cocuguna desın onu bak cocugun bırdaha yuzune bakar mı onun ınsallah der de cocugu ne oldugunu gorur tercıh olarak gorusmeyı keser bu hayatda yalnız basına ölur gıder
ezık komplekslı adam

ses kayıtları otel faturları yaptıgım şerefsizdi mesajları hepsi çocuguma delil olmak üzere arşivlendi gününü bekliyor.

ses kayıtları otel faturları yaptıgım şerefsizdi mesajları hepsi çocuguma delil olmak üzere arşivlendi gününü bekliyor.

oo mis en guzelı
ınan hayat boyle sacma ınsanların bıraktıgı kırgınlıkları kafaya takmak ıcın cok kısa
hayatdakı en buyuk ve tek derdın bu olsun
hayat cok guzel cocugunuzla saglıkla sıhhatle yasayın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…