- 4 Eylül 2015
- 633
- 931
- 53
- 34
Cocugu birkac saat gorsun geri getirsin. Bosverin zamanla aciniz gececek. Su an cok yeni. Adam da kendinden nefret ettirmek icin elinden geleni yapiyor zatenizin gunumuzde hep braber çocukla zaman geçirelim diye msaj atmış buna gerek olmadıgını söyledim..bu erkekler neden bu kadar dengesiz ya da yanında ki kadın nasıl bunu kabullenebilir.
aynen öyle ruh hastası hayatımı alt üst etti gitti şimdi dışarda cici aile pozları verecegiz niye çocugun pskolojisi içinmiş.demezlermi adama evliyken başka kadına gidip aileni terk etmek mi daha psilojik zor yoksa anne ile babanın yanyana olmaması mı daha zor..Cocugu birkac saat gorsun geri getirsin. Bosverin zamanla aciniz gececek. Su an cok yeni. Adam da kendinden nefret ettirmek icin elinden geleni yapiyor zaten
Cocugun psikolojisi icin sizin iyi olmaniz lazim. Siz kendinize iyi gelecek seyler yapin.aynen öyle ruh hastası hayatımı alt üst etti gitti şimdi dışarda cici aile pozları verecegiz niye çocugun pskolojisi içinmiş.demezlermi adama evliyken başka kadına gidip aileni terk etmek mi daha psilojik zor yoksa anne ile babanın yanyana olmaması mı daha zor..
Sakın ...bu adamla görüştükce psikolojiniz bozulacak...neden hala mesajlaşıyorsunzuz...izin gunumuzde hep braber çocukla zaman geçirelim diye msaj atmış buna gerek olmadıgını söyledim..bu erkekler neden bu kadar dengesiz ya da yanında ki kadın nasıl bunu kabullenebilir.
babamı dövmeye kalktıgı için babam ve annem kesinlike görüşmek istemiyor.rica minnet annem çocugu alıp veriyor ama konuşmak görüşmek dahi istemiyorlar bu konuda mecburum.Sakın ...bu adamla görüştükce psikolojiniz bozulacak...neden hala mesajlaşıyorsunzuz...
Aklıma başından biri yok mu arada aracılık yapacak, annenizi babanızı arasın, çocuğumu alacam diye......
Sizden boşandı ya artık siz cazip geliyorsunuz ona farkında mısınız....sizi kullanacak
burada çok aklı başında bir üye vardı, kızı için bile asla eski eşi ile muhatap olmamış,kendi annesi aracılık etmişti...
Nickini hatırlasam konuya davet edeceğim..
2 yaşındaki çocuğunu döven adam şimdi çocuğun psikolojisini mı düşünür olduaynen öyle ruh hastası hayatımı alt üst etti gitti şimdi dışarda cici aile pozları verecegiz niye çocugun pskolojisi içinmiş.demezlermi adama evliyken başka kadına gidip aileni terk etmek mi daha psilojik zor yoksa anne ile babanın yanyana olmaması mı daha zor..
bilmiyorum belkide gösteriş içindir ben istedim annen görüşmedi buluşmadı vs diyeCocu
2 yaşındaki çocuğunu döven adam şimdi çocuğun psikolojisini mı düşünür oldu
Konuşmasınlar canım, gelince kapıdan hicbirsey demeden alıp versinler...babamı dövmeye kalktıgı için babam ve annem kesinlike görüşmek istemiyor.rica minnet annem çocugu alıp veriyor ama konuşmak görüşmek dahi istemiyorlar bu konuda mecburum.
gelip gidecegi gün ve saat konusunda bana sms ile bilgi verdiği için mecbur muhattap oluyorum maalesef.çünkü değişiyor aldıgı saatler bazen gün bile(işinden dolayı)bende bunu koz olarak kullanmak istemedim çocuk bazen soruyor cunku babasını.Konuşmasınlar canım, gelince kapıdan hicbirsey demeden alıp versinler...
Sakın ...bu adamla görüştükce psikolojiniz bozulacak...neden hala mesajlaşıyorsunzuz...
Aklıma başından biri yok mu arada aracılık yapacak, annenizi babanızı arasın, çocuğumu alacam diye......
Sizden boşandı ya artık siz cazip geliyorsunuz ona farkında mısınız....sizi kullanacak
burada çok aklı başında bir üye vardı, kızı için bile asla eski eşi ile muhatap olmamış,kendi annesi aracılık etmişti...
Geldim.sole bir okudum ama arkadaş çok takılmış kalmış boşanma konusuna.Sakın ...bu adamla görüştükce psikolojiniz bozulacak...neden hala mesajlaşıyorsunzuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?