- 29 Aralık 2018
- 866
- 863
- 33
- 33
Siz en doğrusunu yapmışsınız. Gurursuzluk da terbiyesizlikte ex kişisinin .pskologa gidiyorum çok iyi geliyor o da ama işte zaman zaman vuruyor böyle.aslında çok kötü bir eş ve kötü bir baba idi ama hiç bir kadının gururunu kırmaya kimsenin hakkı yoktur benim gururumu yıktı geçti.
"Ben karaktersiz,pislik bir adamdım"diyecek hali yok ya.Sizi suçlayıp kendini haklı gösterme peşinde.Bırakın kendinizi üzmeyin artık bu adam için.çcocogun ögredniginde napcaksın dedim anlatırım annen kadın olamadı bende kadına gittim derim anlarsa anlar anlamazsa kendi bilir dedi
Ağla, rahatlarsın. Göz yaşların içine aktikca daha büyük dert oluyo lakin değmeyen biri için dertlenmeye değmez.hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum için çok sılıyor nefes alamıyorum kalbim sıkışıyor kendimi dipte hissediyorum..
inş saolunAcıttığı yerden acısın inşallah.
Kendi .... oklarında boğulsunlar.
İğrenç yaratıklar
amiiinnnn inş o günler yakındır.Hanfendi sakin olun...!
Bu hayatta birtek siz aldatilmadiniz, birtek siz bosanmadiniz.. Bircok bayan war sizin durumunuzda olan..
Sizin suanda guclu olmaniz gerekirken kurtuldum diye sukretmeniz, cocugunuzu dusunmeniz gerekirken, kendinizi nerdeyse harab ediyorsunuz.
Degiyor mu hayir hic sanmiyorum, anliyorum ozguveniniz, hayalleriniz yikildi ama guclu olmakta fayda war.
Bu sekilde hem kendinizi hemde cocugunuzu harab edersiniz, cocuk.nerden anlicak demeyin, oylede guzel hissediyorlar ki..
Şuan belki cok yeni, ama ilerde bu halinize cok guluceksiniz..
çocugu yatılı vermemk için protokelde yazdırdım yatılı alamaz yazıyor görüş gunude haftada da 2 gun 10ar saat ama almıyor zaten.haftada 3 4saat alıyorHakimin belirledigi gun disinda cocugu gormesine musade etme.
Cocuk yatili verilmedi ise asla yatili verme. Yatili verilmedi ise kararda cocugu birinin nezaretinde gormesine izin ver, o zaman o kadinin yanina goturemez.
Tamam iste aldiginda birinin nezaretinde verebilirim daha kucuk dersiniz. Fiziksel bakima muhtac dersiniz. Hangi gunler belirlenmisse o gunler haricinde asla alamazsin benim de programim var programimi bozamazsin dersin. Sen onun gelecegi gunlere uymak zorunda degilsin. Eger belirkenen gunde gelmiyorsa haftaya belirlenen gun gelmek zorunda. Bununla ilgili sikayetci olamaz cunku takvime uymayan kendisi. Istedigi kadar cingar cikarsin kendine ait saatler disinda alamaz. Gerekirse polise cocugumu kacirdi diye sikayetci bile olabilirsin takvim gun ve saatleri disinda alirsa.çocugu yatılı vermemk için protokelde yazdırdım yatılı alamaz yazıyor görüş gunude haftada da 2 gun 10ar saat ama almıyor zaten.haftada 3 4saat alıyor
belirlelen günlerde alması mümkün değil saatleri uymuyor onu biliyorum ama çocugumda onu soruyor babası yuzunden cocuk cezalansın da istemiyorumTamam iste aldiginda birinin nezaretinde verebilirim daha kucuk dersiniz. Fiziksel bakima muhtac dersiniz. Hangi gunler belirlenmisse o gunler haricinde asla alamazsin benim de programim var programimi bozamazsin dersin. Sen onun gelecegi gunlere uymak zorunda degilsin. Eger belirkenen gunde gelmiyorsa haftaya belirlenen gun gelmek zorunda. Bununla ilgili sikayetci olamaz cunku takvime uymayan kendisi. Istedigi kadar cingar cikarsin kendine ait saatler disinda alamaz. Gerekirse polise cocugumu kacirdi diye sikayetci bile olabilirsin takvim gun ve saatleri disinda alirsa.
Bak artik cocukla ilgili tum haklar sende. Onun sadece gorme hakki var. Hatta telefonka bile gorusturmeyebilirsin.çocugu yatılı vermemk için protokelde yazdırdım yatılı alamaz yazıyor görüş gunude haftada da 2 gun 10ar saat ama almıyor zaten.haftada 3 4saat alıyor
banada herkes sen ne kadar farklıymışsınz dedi yuzun giliyor diyor ama arada bir böyle oluyorum işte.S sib-der geçen yıl aynı bu zamanlar iş arkadaşım aniden boşandı, hatta bir ay işe gelmedi...senin konuna çok benzer.... eşi hayatını yaşamak istiyordu, arkadaşta yol verdi... geçen yıl efkarlıydı ilk bir ay... şimdi hepimizin neşe kaynağı...evli iken bile onu böyle neşeli göremiyorduk...
Yani diyeceğim o ki çok güzel günler seni bekliyor...
O zaman neden kendine uyan saatleri yazdirmadi? O zaman haftada iki gun belirli bir saat araligi konusunda anlasin. Yoksa dirt pirt gelir. Senin planin da olsa ona uymak zorunda kalirsin.belirlelen günlerde alması mümkün değil saatleri uymuyor onu biliyorum ama çocugumda onu soruyor babası yuzunden cocuk cezalansın da istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?