- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
- Konu Sahibi adigegokcen
tabiki böyle bir sonuçta olası ve var biliyorum . Ama siz eski beni tanımadığınız için ezik karakterimi bildiğiniz için bu kadar yazmışsınız. Haklısınız da. Amaben bir silkelenip kendi benliğime dönebilsem... Sorun var olan potansiyelimi kullanamamak sanırım... Konuya bile giremiyorum... Birşeyler kitlenip kalıyo boğazımda... Başlayamıyorum ki birşeyleri bitirebilim... Ben böyle değildim yaşarken oldum...
yazık sana canım ya.bir örümcek ağının içine düşmüşsün.çırpındıkça daha çok bağlanıyor elin kolun.
hani diyorsun ya ben böyle değildim asiydim diye.ailene ,sevdiklerine asilik kolaydır canım.haydi ele yap yapabiliyorsan.
ben sana pisikolog önerebilirim, çünkü kendi başına karar alma yetini kaybetmişsin.bak canım sen değerlisin.seni hiç tanımayan bizler bile sana ve sorunlarına sahip çıkıyoruz.kendini önemsiz hissetme.rabbime gönülden dua et.o herşeyi gören ve duyandır.hiç bir mazlumun duası ve ahı yerde kalmaz.sen bir adım at ki arkanda olacaklar da seni destekleyecek bir alan bulsunlar.ben sana inanıyorum,başarabilirsin.