- Konu Sahibi adigegokcen
Canım valla ben sana BOŞAN derim.Ne bu böyle?Sen benim kardeşim olsan yemin ediyorum seni yanıma alırım kocan olacak o salağı ve kaynanan olacak acuzeyi iyi bir sopalarım.Kusura bakmada kocan tam bir aşağılık kompleksli, aşağılık, pislik...Seni hiç sevmemiş bu salak.Ben düğün sırasında olan kötü bişi gördüm evet oda eşinin terbiyesizliği...Kız evi naz evidir ister mal isterler ister mülk isterler, erkek tarafı ya yapabilirim der ya yapamam ama şöyle olabilir falan der...Bir şekilde kız ailesini, kız babasını ikna eder yani.Bu ne ya böyle...Senin hatan en başta ailene laf söyletmeyecektin...Neyse hadi baban hatalı ona göre peki senin suçun ne ki seni cezalandırıyor.Ailene göndermeyince ailen kadar sende üzülüyorsun.Ayrıca ne demek kardeşim göndermiyorum falan...Sanki sen bara mı gidiyorsun pavyona mı?Sana bakıp büyüten ailene gitmek için beyfendinin gönlünü yapacaksın bir de öyle mi?Valla ailem benim için çok kıymetlidir, babam hasta olacak ve ben yanına gidemeyeceğim bi salak adam yüzünden.Çocuğunuda al o anasına, salağa hizmet edeceğine ailene hizmet edersin.Akşam eve gittiinde annen baban güleryüzle karşılar.Şimdi ne oluyor?Arsız bir eş, sıfatsız geri kafalı ailesi karşılıyor...Kolay olmaz en başta ama bu durumdan daha kötü olamaz sanırım.Bas şunun poposuna tekmeyide aklı başına gelsin.Bir süre bu tipler yapışır tabi ama canım kusura bakma da başka bir kadın bulur ailesi buna oda evlenir..Senide, çocuğunuda unutur, rahat bırakır böylece...Ya çok sinirlendim ya...