- Konu Sahibi adigegokcen
siz beni sadece burda anlattıklarımla ve çizdiğim profille değerlendiriyorsunuz. belki bende sizin gibi düşünebilirdim okusam ama bu şekilde dile getirip hiç tanımadığım oturup konuşmadığım biri hakkında bu tarz yorumlar yapmazdım... yaşamadan da bilinemiyor işte birşeyler. ben dışarıya çıkamıyorum tek başıma. tarlanın ortasında site benzeri bir evde oturuyorum öyle kolay değil yani ben çocuğu alim şöyle bir gezdirim demek. burda yürüyüş yapılabilecek bir cadde bile yokki ben nereye götürüyorum deyim çocuğu. bilmeden fazla yargılıyorsunuz...çıksam gitsem dedim ama burda herkes birbirini tanıyor caddeye çıksam ben daha arabaya binmeden eşime haber uçar karın yolda araba bekliyordu diye. ben binmeden o gelir zaten oraya... ailemin erkeklerini işe katmak istemiyorum çünkü kimsenin benim için kavga etmesini istemiyorum. hep en kötüyü düşünüyorum yani...kendim hariç herkesi düşünüyorum sizin düşündüğünüzün aksine...
buradaki herkes yazdiginiz kadar yorum yapr.daha da aydinlatici olursaniz yorumlar da ona gore sekil alir.
muneccim degilizki yazdiginiz bikac seyden hayat hikayenizi cikaralim ve ona gore yorum yapalim.
yasadiklariniz dayanilir gibi degil.
ailenizi cagirin ve gizlice kacin
muneccim degilizki yazdiginiz bikac seyden hayat hikayenizi cikaralim ve ona gore yorum yapalim.
yasadiklariniz dayanilir gibi degil.
ailenizi cagirin ve gizlice kacin