bügün tüm saçıma ılık zeytinyağı bakımı 2 saat tuttum kafamda ve duruladım
hayır saç döküyo diye duyduğum için çekindim açıkcasıSinemaki ?
Turplu su denedin mi
hayır saç döküyo diye duyduğum için çekindim açıkcası
Dene başlarda illa döker.
Çünkü tutunması zor olan cansız saçları döküyor
Yerine canlı saçlar cikiyor.
Bunlardan 1inin faydasını görürsün mutlaka.
Birde sampuanina camterebentin badem argan yağı ekle
yarın aktara gidiyorum çam terebentin ve badem yağını alırım mutlakasinemakiye gelince önce saçımın cansızlığı kuruluğu için hindistan cevizi yağı kullanıcam ondan sonra belki deneyebilirim tavsiyelerin için saol canım
bende çok kırık var ve saç uçalarım çok sert inşallah ikimizede faydalı olur bu yağ kullandıktan sonra yorumlarını bekliyorum :)Hindistan cevizi yagini bende siparis ettim bakalım insallahh sonuc aliriZ benim uclar felan kuru biraz onun icin aldim ama uzatiyormusda zaten ole duydum :))
Tamam soylerimm :))bende çok kırık var ve saç uçalarım çok sert inşallah ikimizede faydalı olur bu yağ kullandıktan sonra yorumlarını bekliyorum :)
Hindistan cevizi yagini bende siparis ettim bakalım insallahh sonuc aliriZ benim uclar felan kuru biraz onun icin aldim ama uzatiyormusda zaten ole duydum :))
bende çok kırık var ve saç uçalarım çok sert inşallah ikimizede faydalı olur bu yağ kullandıktan sonra yorumlarını bekliyorum :)
Mucizevi yagi diyosan canm.onu siparia etttim netten hindistan cevizi.yagiyla birlikde çevrede ki markettlerde bulamadimKızlar elseve in sac guzellestirici kremide çok iyi bilginiz olsun :)
Mucizevi yagi diyosan canm.onu siparia etttim netten hindistan cevizi.yagiyla birlikde çevrede ki markettlerde bulamadim
He anlaidm canim onu duymadım hic ama ktem kutusunda felan var onlardan birisi sanirimYağ değil bu canım krem kıvamında
He anlaidm canim onu duymadım hic ama ktem kutusunda felan var onlardan birisi sanirim
Evet evet bugün markette gozume carpti öle bisey ama cok sey suruyorum.kafama :)))onuda sonra deneyem mucizevi yag gelsinfe bi bakimmYok canım arko krem var ya hani eski usul onun formunda büyük bisey
mucizevi yağın krem versiyonu çıkmış onumu diyosunKızlar elseve in sac guzellestirici kremide çok iyi bilginiz olsun :)
Evet evet bugün markette gozume carpti öle bisey ama cok sey suruyorum.kafama :)))onuda sonra deneyem mucizevi yag gelsinfe bi bakimm
Bu arada sacimi gördün mu bugün ekledigim.fotoyy
mucizevi yağın krem versiyonu çıkmış onumu diyosun
yarın çarşıya çıkmışken bakarım bu ürüne mucizevi yağı severim bakalım bu krem nasıl gelcek süpürge saçlarımaAynen aynen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?