aynen dediğin gibi streç filmle sarıcam sonra kurutma makinesiyle 5 dakika ısıtıcam daha iyi işlesin diye saçıma :)Canım hindistan cevizini elindede etitebilirsin benmari usulude .ikinci secenekte surumude kolaylaşır ve sürdükten sonra strech filmle sarki isinsin etki etsin saçına
bu ılık zeytinyağı bakımımı yapıyorum ama artısının yanı sıra büyük bi eksisi var oda saçlarımı döküyo yani yağı uygularken saç köklerim acayip hassaslaşıyo saçım elime takılsa hemencecik sökülüyo yıkarkende bisürü saçım dökülüyo napsam bilemedimbu kadar saçı herseferinde heba ediceksem yapmam daha iyi
kızlar napsam bilmiyorum belki hindistan cevizi yağı bu kadar dökmez ne diyosunuz fikirlerinize ihtiyacım var
bende öle düşünüyorum en yakın zamanda hindistanceviziyağına geçicemIyi gelmiyorsa kullanma canim yadatek basina kullanma bi kac yagi karıştır
Canım bu sampuanda saçını tam temizlemeyebilir onun yerine sülfatsız sampuanlara yönel uygun fiyat dersen gratiste hask marka şampuan gayet ıyiegzamalı bi saç derim olduğu için içinde sls paraben ve minimum seviyede kimyasal olan dalinin bebe şampuanlarını kullanmaya karar verdim bebekler için üretilen bu şampuanlar diğer şampuanlara nazaran sabun içermiyor bebekler için oüretildiğinden en az seviyede kimyasal içerir diye düşündüm bakalım inşallah saçımın sertliğine sertlik katmadan saçlarıma ve saç derime iyi gelecekmi
bilmemki önce bi denim madem sonra duruma göre hask in şampuanlarınada bakarım elimdeki dalinde makyaj temizliği içinde kullanılabiliyomuş saça iyi gelmezse öyle değerlendiririm artıkCanım bu sampuanda saçını tam temizlemeyebilir onun yerine sülfatsız sampuanlara yönel uygun fiyat dersen gratiste hask marka şampuan gayet ıyi
Aaaaa okuldaki bi arkadaş egzamam var demişti sac diplerinde önereyim onada hangi tengo canimCanim egzaman varsa prozinc egzamaya iyi geliyo
bi kenara yazdım bunu canım aynı şekilde konazol ve ketoral kullanmıştım daha önce onlarda iyi geliyo egzamayaCanim egzaman varsa prozinc egzamaya iyi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?