teşşekkür ederimMasallah csnim upuzun saclarin var
İnşallah ya bende kalcamda istiyom:) niye kestiriyonteşşekkür ederimsaçım dirseğimin 5 parmak yukarısında yani tam göyüs altımda ben belime gelsin istiyorum belime gelince tekrar bu boyda kestirip tekrar belime kadar uzatmak amacım inşallah hepimizin istediği gibi olur saçlarımız
malesef resimde gründüğü gibi değil bariz kırık var çevremdekiler bile söyluyoİnşallah ya bende kalcamda istiyom:) niye kestiriyon( kirikmi çok
Biraz uğraştırıcı ama hızlı uzama gününde kendin al çatallaşanları, saçın kısada değil öne alıp rahatça görebilirsinmalesef resimde gründüğü gibi değil bariz kırık var çevremdekiler bile söyluyo
arada makası alıp tek tek kesiyodum kırıkları ama çok uğraştırıcı saçımın kırıklardan temizlenmesi saatleri alır hatırlattığın iyi oldu bi ara denerim zaten kırıklar kendi kendinede kopuyo kıyafetlerimin üstünde görüyorum minik minik dökülen saçlarıBiraz uğraştırıcı ama hızlı uzama gününde kendin al çatallaşanları, saçın kısada değil öne alıp rahatça görebilirsin
Maşallah saçların çok uzun bana göre
Ve 3 yılda o kadar iyi uzamış ki :)
Bn saçlarımı 2013 Temmuz da kestirdim o günden bugüne en fazla uçlarından aldırıyordum 2 cm falan düzenli olmadığı halde bakımsızlıktan hiç uzamamış anlaşılan çünkü uçları kuru ve haliyle kırık doluydu kopup kopup duruyodu :) nyse ki simdi saçlarımda kırık yok bakımların etkisi :)
Eki Görüntüle 1695846 bu resim 2014un şubat ayına ait ve sadece uçlardan 1 cm yada 2 cm kesildi kızlar sizce ben abartıyomuyum yoksa saçlarım çokmu yavaş uzuyokırmızı ile işaretlediğim yer şimdiki uzunluğu
Oyy canimm yaa malesef iki seneye yakin bi zaman icin az bi uzamaEki Görüntüle 1695848 işte şimdiki hali arada 21 ay fark var yorumlarınız benim için önemli
şampuan saç kremi ve avon serum kullandım sadece hiç bi bakım yapmamıştım zaten son aylarda yağ bakımı yapıyorum ama uzamıyo gibi neredeyse sabır sabır sabır değerlermide ölçtürdüm ama bi anormallik yokOyy canimm yaa malesef iki seneye yakin bi zaman icin az bi uzamaama o iki sene de hic bakim.yapmismiydin
asıl şimdiden sonra bakıcaz eğer hala milim milim uzamaya dewam ederse turplu su yada soğanlı su yapıcam zaten çizgili tişört giydim ne kadar uzadığı hemen anlaşılırOyy canimm yaa malesef iki seneye yakin bi zaman icin az bi uzamaama o iki sene de hic bakim.yapmismiydin
Küstürmussun saçlarını demmekki canımşampuan saç kremi ve avon serum kullandım sadece hiç bi bakım yapmamıştım zaten son aylarda yağ bakımı yapıyorum ama uzamıyo gibi neredeyse sabır sabır sabır değerlermide ölçtürdüm ama bi anormallik yok
ya ben şu 7 8 ay öncesine kadar saçlarımı kaşlarımı koparıyodum sürekli hem uçlarını hem kökünden tedavi gördüm ve şu an yapmıyorum belki ondanda olabilir uzadıkça kopardığım için daha yeni yeni toparlıyo saçım
saçımı kestirdiğim sene deli gibi uzamıştı çünkü sonra durdu uzaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?