Saç Uzatma Yöntemleri hindistanceviziyağı ve sıkıntlı saç uzatma serüvenim

Masallah csnim upuzun saclarin var
teşşekkür ederim:KK48: saçım dirseğimin 5 parmak yukarısında yani tam göyüs altımda ben belime gelsin istiyorum belime gelince tekrar bu boyda kestirip tekrar belime kadar uzatmak amacım inşallah hepimizin istediği gibi olur saçlarımız:KK19::KK60:

774476_530812053619950_1096536071_o.webp buda en kısa hali 2012 yılında kasım aralık ayındaki saçlarım çene hizamdan 3 4 cm daha uzundu o zamanlar sadece bi kere saçımı eşitlemek için kesim yaptırdım 1 2 cm kadar onun dışında hiç kestirmedim 3 yıla göre iyi bi uzama değil aslında

demem o ki sabredin saçınıza zaman verin birazda bakım gerisi hikaye :KK15::KK15:

teşşekkür ederim:KK48: saçım dirseğimin 5 parmak yukarısında yani tam göyüs altımda ben belime gelsin istiyorum belime gelince tekrar bu boyda kestirip tekrar belime kadar uzatmak amacım inşallah hepimizin istediği gibi olur saçlarımız:KK19::KK60:
İnşallah ya bende kalcamda istiyom:) niye kestiriyon :(( kirikmi çok

Biraz uğraştırıcı ama hızlı uzama gününde kendin al çatallaşanları, saçın kısada değil öne alıp rahatça görebilirsin
arada makası alıp tek tek kesiyodum kırıkları ama çok uğraştırıcı saçımın kırıklardan temizlenmesi saatleri alır hatırlattığın iyi oldu bi ara denerim zaten kırıklar kendi kendinede kopuyo kıyafetlerimin üstünde görüyorum minik minik dökülen saçları

Maşallah saçların çok uzun bana göre :D

Ve 3 yılda o kadar iyi uzamış ki :)
Bn saçlarımı 2013 Temmuz da kestirdim o günden bugüne en fazla uçlarından aldırıyordum 2 cm falan düzenli olmadığı halde bakımsızlıktan hiç uzamamış anlaşılan çünkü uçları kuru ve haliyle kırık doluydu kopup kopup duruyodu :) nyse ki simdi saçlarımda kırık yok bakımların etkisi :)

Maşallah saçların çok uzun bana göre :KK70:

Ve 3 yılda o kadar iyi uzamış ki :)
Bn saçlarımı 2013 Temmuz da kestirdim o günden bugüne en fazla uçlarından aldırıyordum 2 cm falan düzenli olmadığı halde bakımsızlıktan hiç uzamamış anlaşılan çünkü uçları kuru ve haliyle kırık doluydu kopup kopup duruyodu :) nyse ki simdi saçlarımda kırık yok bakımların etkisi :)

teşekkür ederim canım insan saçı uzadıkça hep daha fazla istiyo aslında uzun ama ben belimde olsunlar istiyorum :KK70::KK70: saçlarımın son 1 yılda uzama hızı epey düştü malesef:KK43: kırık dolu kırılıp dökülüyolar saçımı taradıktan sonra tişörtümün üstü 1 er 2 şer cmlik saçlarla doluyo hep:KK43:

IMG_20150212_214652.webp
bu resim 2014un şubat ayına ait ve sadece uçlardan 1 cm yada 2 cm kesildi kızlar sizce ben abartıyomuyum yoksa saçlarım çokmu yavaş uzuyo :KK43::KK43: kırmızı ile işaretlediğim yer şimdiki uzunluğu

Oyy canimm yaa malesef iki seneye yakin bi zaman icin az bi uzama :KK43:ama o iki sene de hic bakim.yapmismiydin
şampuan saç kremi ve avon serum kullandım sadece hiç bi bakım yapmamıştım zaten son aylarda yağ bakımı yapıyorum ama uzamıyo gibi neredeyse sabır sabır sabır değerlermide ölçtürdüm ama bi anormallik yok

ya ben şu 7 8 ay öncesine kadar saçlarımı kaşlarımı koparıyodum sürekli hem uçlarını hem kökünden tedavi gördüm ve şu an yapmıyorum belki ondanda olabilir uzadıkça kopardığım için daha yeni yeni toparlıyo saçım:(:(
saçımı kestirdiğim sene deli gibi uzamıştı çünkü sonra durdu uzaması:(

Oyy canimm yaa malesef iki seneye yakin bi zaman icin az bi uzama :KK43:ama o iki sene de hic bakim.yapmismiydin
asıl şimdiden sonra bakıcaz eğer hala milim milim uzamaya dewam ederse turplu su yada soğanlı su yapıcam zaten çizgili tişört giydim ne kadar uzadığı hemen anlaşılır

şampuan saç kremi ve avon serum kullandım sadece hiç bi bakım yapmamıştım zaten son aylarda yağ bakımı yapıyorum ama uzamıyo gibi neredeyse sabır sabır sabır değerlermide ölçtürdüm ama bi anormallik yok

ya ben şu 7 8 ay öncesine kadar saçlarımı kaşlarımı koparıyodum sürekli hem uçlarını hem kökünden tedavi gördüm ve şu an yapmıyorum belki ondanda olabilir uzadıkça kopardığım için daha yeni yeni toparlıyo saçım:KK43::KK43:
saçımı kestirdiğim sene deli gibi uzamıştı çünkü sonra durdu uzaması:KK43:
Küstürmussun saçlarını demmekki canım :(( turp suyunu oneririm ama ben baslayali bi hafta oldu cok memnunummm

Merhaba kızlar,
Ben de geçen pazar günü hindistan cevizi yağı sürdüm saçıma. Macro center dan aldım. Lifeco marka.
Saçlarımın hem diplerine, hem uçlarına sürdüm. Streç film ile sarıp kurutma makinesi ile biraz ısıttım. 2-3 saat kadar beklettim. Yıkadıktan sonra saçlarım bakım yapılmış gibiydi. Saç uçlarım, aralara attırdığım sarı röflelerden ve düzleştirmeden dolayı yıpranmış vaziyette. Şuanda daha yumuşak ve bakımlılar. En azından 2 haftada bir yapmaya niyetliyim bu maskeyi. Size de tavsiye ederim.
Bu arada, saçlarımı streç film ile sardıktan sonra, hindistan cevizi yağının içine bir tutam toz şeker ekleyip yüzüme masaj yaparak sürdüm. Yarım saat kadar bekletip yıkadım. Elimi yağa bulaştırmışken peeling de aradan çıktı :)

Back
X