Saç Uzatma Yöntemleri hindistanceviziyağı ve sıkıntlı saç uzatma serüvenim

PhotoGrid_1450037928045.webp

IMG_20151113_174452.webp
buda önceki hali onceki 42. beyaz çizgideydi şimdiki 44. beyaz çizgide çizgiler arası 0,8 cm uzama 1 buçuk cm ama mezro ile ölçtüğümüzde ise 1 cmlik uzama var hangisi doğru bilemedim sıradaki bakımım turp suyu olabilir bilemiyorum

yo:KK49:rumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum sizin fikirleriniz nedir
sizce nasıl az uzamı değilmi:KK43:

Canım keşke yanyana koysaydın uzamayı seçmekte zorlaştırıyor böyle ama evet çizgilerden uzama belli bence bırakma devam et saçların çok güzel maşallah :)

Canım keşke yanyana koysaydın uzamayı seçmekte zorlaştırıyor böyle ama evet çizgilerden uzama belli bence bırakma devam et saçların çok güzel maşallah :)
yanyanada koyarım canım teşekkür ederim bana hıç uzamıyo gibi geliyo nedense:KK43: ama resimlerden uzadığı belli gibi

Yorumların tamamını okuyamadım ama benimde saçlarım berbat süpürge gibidir zeytinyağı ve mayayı kesinlikle tavsiye ederim ilk seferde yumuşacık oluyorlar

Gözlerim biraz bozuk benim tatlım çizgileri sayamadim ama bi bakisda fark var uclari v ye doğru gidiyomu kestirdi n mi.

Gözlerim biraz bozuk benim tatlım çizgileri sayamadim ama bi bakisda fark var uclari v ye doğru gidiyomu kestirdi n mi.
kestirmedim kendi modeli v kesim zten ben çizgileri saydım bi buçuk cm uzama var bi 3 4 cm yi bulsa uzama ama nerdeeee....

kızlar fikrinize ihtiyacım var bi yanım saçımı bele kadar uzatmak istiyo bi yanım kestirmek
malum uç senedir kestirmedim kırık dolu kırıkları her ne kadar kendimde alsam bitcek gibi değil eğer kestirirsemde pişman deli gibi pişman olacağım biliryorum ama kestirmesemde içim içimi yiyo bir yıldır kestirmek istiyorum
bu kadar hedefime yaklaşmışken kestirirsem herşey başa sarar kestirmesemde kırık dolu :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:siz olsaydınız ne yapardınız

kızlar fikrinize ihtiyacım var bi yanım saçımı bele kadar uzatmak istiyo bi yanım kestirmek
malum uç senedir kestirmedim kırık dolu kırıkları her ne kadar kendimde alsam bitcek gibi değil eğer kestirirsemde pişman deli gibi pişman olacağım biliryorum ama kestirmesemde içim içimi yiyo bir yıldır kestirmek istiyorum
bu kadar hedefime yaklaşmışken kestirirsem herşey başa sarar kestirmesemde kırık dolu :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:siz olsaydınız ne yapardınız

ayni senin durumunu yasamistim ve pisman olmustum. sonradan sacimi uzatmak icin ugrasmistim bi suru sonradan dusundum dedim ki ben saclarimi kestirmeden once kirik uclari onarmak icin yani daha saglikli buyumesi icin bu kadar ugrassaydim hem sacimi da kestirmemis olucaktim uzun saclarim olucakti yani sonuc olarak ben kestirme derim sonradan pisman olma ihtimalin yuksek kendimden ornekleyerek soyluyorum canim umarim azcikta olsa kafanda biseyler belirmesine yardimci olmusumdur :) :)

Gerçekten iyi bir kuaför biliyorsan aldır derim kırıklarını, hasarlı saç daha yavaş uzuyor, gitgide incelip kötü duruyor uçlara doğru saç.. Benim kuaförüm kuru kesim yapıyor kırık alacağı zaman gerekirse 30dk uğraşıp boyunu kısaltmadan temizliyor. Kestirmeye karar verirsen iyice tembihle kuaförünü kuruken aldırmak istiyorum boyu mümkünse hiç kısalmamış gibi dursun de üstüne basa basa..

Back
X