Saç Uzatma Yöntemleri hindistanceviziyağı ve sıkıntlı saç uzatma serüvenim

Canım hindistan cevizini elindede etitebilirsin benmari usulude .ikinci secenekte surumude kolaylaşır ve sürdükten sonra strech filmle sarki isinsin etki etsin saçına
aynen dediğin gibi streç filmle sarıcam sonra kurutma makinesiyle 5 dakika ısıtıcam daha iyi işlesin diye saçıma :)

bu gün çarşıya çıktım ama aktardan mecitefendinin hindistan cevizi yağını bulamadım kalmamaış ayrıca elseve mucizeviyağın kreminede baktım gratiste yoktu :( artık bakımlara zeytinyağıyla devam bi süre

bugünkü bakım zeytinyağı şimdi sürdüm streç filmle sardım kurutma makinesiyle yağı iyice ısıttım üstünede havlu sardım 1 yada 2 saat sonra yıkarım artık

fena gaza geldim ve bugünde ılık zeytinyağı uyguladım gerçi sınav dönemim başlıyo 2 3 hafta bakımları aksatıcam ister istemez sınavlar bitincede hindistancevizi yağı alıp ona başlıcam neyse zeytinyağını akşam 8 gibi yıkicam toplamda 5 saat kalmış olacak saçlarımda

bu ılık zeytinyağı bakımımı yapıyorum ama artısının yanı sıra büyük bi eksisi var oda saçlarımı döküyo yani yağı uygularken saç köklerim acayip hassaslaşıyo saçım elime takılsa hemencecik sökülüyo yıkarkende bisürü saçım dökülüyo napsam bilemedim :(:( bu kadar saçı herseferinde heba ediceksem yapmam daha iyi
kızlar napsam bilmiyorum belki hindistan cevizi yağı bu kadar dökmez ne diyosunuz fikirlerinize ihtiyacım var :(:(

bu ılık zeytinyağı bakımımı yapıyorum ama artısının yanı sıra büyük bi eksisi var oda saçlarımı döküyo yani yağı uygularken saç köklerim acayip hassaslaşıyo saçım elime takılsa hemencecik sökülüyo yıkarkende bisürü saçım dökülüyo napsam bilemedim :KK43::KK43: bu kadar saçı herseferinde heba ediceksem yapmam daha iyi
kızlar napsam bilmiyorum belki hindistan cevizi yağı bu kadar dökmez ne diyosunuz fikirlerinize ihtiyacım var :KK43::KK43:

Iyi gelmiyorsa kullanma canim yadatek basina kullanma bi kac yagi karıştır

egzamalı bi saç derim olduğu için içinde sls paraben ve minimum seviyede kimyasal olan dalinin bebe şampuanlarını kullanmaya karar verdim bebekler için üretilen bu şampuanlar diğer şampuanlara nazaran sabun içermiyor bebekler için oüretildiğinden en az seviyede kimyasal içerir diye düşündüm bakalım inşallah saçımın sertliğine sertlik katmadan saçlarıma ve saç derime iyi gelecekmi

egzamalı bi saç derim olduğu için içinde sls paraben ve minimum seviyede kimyasal olan dalinin bebe şampuanlarını kullanmaya karar verdim bebekler için üretilen bu şampuanlar diğer şampuanlara nazaran sabun içermiyor bebekler için oüretildiğinden en az seviyede kimyasal içerir diye düşündüm bakalım inşallah saçımın sertliğine sertlik katmadan saçlarıma ve saç derime iyi gelecekmi
Canım bu sampuanda saçını tam temizlemeyebilir onun yerine sülfatsız sampuanlara yönel uygun fiyat dersen gratiste hask marka şampuan gayet ıyi

Canım bu sampuanda saçını tam temizlemeyebilir onun yerine sülfatsız sampuanlara yönel uygun fiyat dersen gratiste hask marka şampuan gayet ıyi
bilmemki önce bi denim madem sonra duruma göre hask in şampuanlarınada bakarım elimdeki dalinde makyaj temizliği içinde kullanılabiliyomuş saça iyi gelmezse öyle değerlendiririm artık:KK34:

bu arada resim koymaya karar verdim lakin hindistanceviziyağımı alınca koyucam yani sınav dönemim bitince 1 2 haftaya başlarım hindistancevizi yağı bakımıma

IMG_20151101_141612.webp IMG_20151101_141612.webp IMG_20151101_141612.webp Bu urun saclari yumusacik yapiyo ozellikle bu ara sacim cok cok kurumustu market sac kremleri pek yumusatmadi sac kremi sac serumu ve gliss sivi sac kremini ayni anda kullandigimda ki etkiyle bu urunu tek basina kullandigim zamanki etkisi ayni oldu hem bu urun agirlastirma yaglanma yapmadi cok tatli bi kokusu var sacinda kuruluktan ve sertlikten sikayetci olanlar bu urunu denemeli banada catlakb onermisti kendisini burdan cok cok opuyorum:KK68::KK68::KK19:

IMG_20151113_174452.webp
Kizlar bu sacimin dunku cekilmis fotrafi resimde gayet saglkli durdularina bakmayin iki bucuk uc yildir kesim gormeyen ve da oncesi oryal ile islem gormus ( ombre) saclarimin ucu kupkuru

Ozellikle cizgili tisort giydimki uzama net bicimde anlasilsindiye saclarimin ucu 42. Beyaz cizgide bidaki foto aticam bakalim kac cm uzicak

Eklentiler

• IMG_20151113_174424.webp
    IMG_20151113_174424.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 137
Back
X