Hırsız damgası bir patik için...

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.488
408
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar dilerim..
Hemen konuya geçmek istiyorum...
Arkadaş grubumuz var ve aynı arkadaşlarla whatsup da da grup kurduk..
Içlerinden bir arkadaş bugün kahvaltı ya çağırdı hepimizi..
Gittik evi aşırı soguktu ince çorapi olanlara patik vereyim giyin dedi..
Bana ve 2 diğer arkadaş da giydi..
Diğerleri istemedi kalın çorabı var diye..
Neyse sohbet muhabbet bitti Öğlenden sonra herkes evine gitti..
Ev sahibi Whatup grubuna aynen söyle yazmış..
Kim götürdü benim pratikleri biri eksik siyahlı olan eksik..
Bende yazdimki siyahli olanı ben giymistim çıkarken ayakkabı dolabının üstüne bıraktım..
Bakmış orda yok grupdan hala yazıyor bi patik için sen aldın gibi yazıyor bide çok zoruma gitti.. akşama doğru yazmiski buldum dolabın araya düşmüş...
Sürekli oturmalarda görüşürüz hatta geçenki buluşmada benim o gün aldığım borcam a bu benim dedi kendi çizik borcamini bana verdi..
Sesimi bile cikarmadim neyse karıştırdı canı sağolsun dedim yine alırım...
Kendi beni bir patik için o kadar kadının önünde rencide etti.. evine götürdün diyor Whatup grubundan yazarak.. ya bu kadar mı düştük senin patigine mi kaldım ben en cok korktuğum şeydir başkasının biseyini elime bile almam bırak evime sokmayı..
Bide çok samimiyiz aramızda patik ,borcam lafımı olur çok zoruma gitti çok...
Çokta komiğime gitti bi yandan yazık insan onu yazmaz bile kayıp diye altı üstü bir patik...
:(

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar dilerim..
Hemen konuya geçmek istiyorum...
Arkadaş grubumuz var ve aynı arkadaşlarla whatsup da da grup kurduk..
Içlerinden bir arkadaş bugün kahvaltı ya çağırdı hepimizi..
Gittik evi aşırı soguktu ince çorapi olanlara patik vereyim giyin dedi..
Bana ve 2 diğer arkadaş da giydi..
Diğerleri istemedi kalın çorabı var diye..
Neyse sohbet muhabbet bitti Öğlenden sonra herkes evine gitti..
Ev sahibi Whatup grubuna aynen söyle yazmış..
Kim götürdü benim pratikleri biri eksik siyahlı olan eksik..
Bende yazdimki siyahli olanı ben giymistim çıkarken ayakkabı dolabının üstüne bıraktım..
Bakmış orda yok grupdan hala yazıyor bi patik için sen aldın gibi yazıyor bide çok zoruma gitti.. akşama doğru yazmiski buldum dolabın araya düşmüş...
Sürekli oturmalarda görüşürüz hatta geçenki buluşmada benim o gün aldığım borcam a bu benim dedi kendi çizik borcamini bana verdi..
Sesimi bile cikarmadim neyse karıştırdı canı sağolsun dedim yine alırım...
Kendi beni bir patik için o kadar kadının önünde rencide etti.. evine götürdün diyor Whatup grubundan yazarak.. ya bu kadar mı düştük senin patigine mi kaldım ben en cok korktuğum şeydir başkasının biseyini elime bile almam bırak evime sokmayı..
Bide çok samimiyiz aramızda patik ,borcam lafımı olur çok zoruma gitti çok...
Çokta komiğime gitti bi yandan yazık insan onu yazmaz bile kayıp diye altı üstü bir patik...
:(
Buraya yazdıklarınızı gruba yazdınız mı? Senin b. klu patiğine mi kaldım, terbiyeli ol dediniz mi?

Ya herkesin mali kendine değerli, güzel dille 'arkadaşlar patiklerden bir çift birinizin ayağında kaldı galiba, çok önemli değil de gelen misafirlere veriyorum iyi oluyor' diye yazsa bi sorun olmazdı. Biri kasten almış gibi muamele edip konuyu uzatması saçma olmuş.

Valla ben gruba yazardım. Senin patiğine mi kaldım dıye kusura bakma da kalp kıranın kalbını kırıcaksın. Bi patik için düştüğü duruma bak yazık sizde bırdaha muhattap olmayın yarın ne yapıcagı belli olmaz senın ustunr atar

Sonuçta gruptaki insanlar da okudu kendi iftira attı kendi evinde cıktı.. bu kadar küçük bişey için insan suçlanır mı ya evimden 10 çift patik kaybolsa kimseye sormam ben öyle bir insanım nolacak canı sağolsun derim...
Insanlar çok tuhaf kime iyilikle yaklaşıyorsam kötülük geliyor...

Ya herkesin mali kendine değerli, güzel dille 'arkadaşlar patiklerden bir çift birinizin ayağında kaldı galiba, çok önemli değil de gelen misafirlere veriyorum iyi oluyor' diye yazsa bi sorun olmazdı. Biri kasten almış gibi muamele edip konuyu uzatması saçma olmuş.

Böyle bile denmez. Bir çift patigin kibar , en kibar yolu bile yok.

Nasıl insanlar var, şaşıp kalıyorum.

İste bu yüzden her gittigim yere ev babetlerimle giderim😉 ama sana tavsiyem o kisiyle fazla görüşme derim anlamadan dinlemeden evini aramadan bu türde konuşması ilerde başka konularda da dilinin ayarının olmayacağını gösterir iyi düşünün adınıza üzüldüm bu arada

Back
X