- Konu Sahibi ruyamelexgxim
-
ben 1 ay önce historoskopi oldum adet göremiyorum[yaklasık adet olammam gereken günü 10 güğn geçti ama amleliyattan sonra historoskopi adet olamamdım normalde düzenli olurdum aranızda böle bişey karlısan var mı
ben 1 ay önce historoskopi oldum adet göremiyorum[yaklasık adet olammam gereken günü 10 güğn geçti ama amleliyattan sonra historoskopi adet olamamdım normalde düzenli olurdum aranızda böle bişey karlısan var mı
ben duydum canım film çekildikten sonra eğer intihap felan varsa kanalda verdikleri tazzikli su ile açılabiliyomuş.ve kanallar açıldığı için de sperm yumurtaya ulaşıyomuş.bence test yap
arkadasım tabı hamıle kalmıs olabılırsın ama hıstereskopı yada laparoskopı gıbı operasyonlardan sonra dr ların ılk baktığı sey rahımde yapışık olusması. yanı ılk reglının zamanında olması cok onemlı. bı arastır ıstersen. bende bu ay hıstereskopı yaptırdım rahımde perde varmıs alındı. benımde reglıme bır kaç gun var ve sabırsızlıkla beklıyorum regl gunumu. allah hepimizin yolunu açık etsin. kimsenın kucağını boş bırakmasın.
MERHABA ARKADAŞLAR BEN ŞUBAT BAŞINDA REGL OLDUKTAN SONRA HİSTEROSKOPİ OPERASYONU GEÇİRECEĞİM BU OPERASYON SONUCUNDA GEBE KALMA OLASILIĞI YÜKSELİYOR DİYE DUYDUM MERAK EDİYORUM YAPTIRAN ARKADAŞLARIN SONUÇLARI NEOLDU YAZARSANIZ SEVİNİRİM.a.s.
yarın histeroskopi ile septum ameliyatı olucam korkuyorum
yarın histeroskopi ile septum ameliyatı olucam korkuyorum
arkadaşlar bu operasyonu 5 kere falan olanlar bedava mı yaptırıyorlar? bir operasyon en az 2000 liradan toplamda ufak bir servet harcanıyor.
ben de bir kez oldum. doktor girip çıkmış sadece hiçbir işlem yapmamış. ikincide de başka doktor ilkinin yapmadığını yaptı, yapışıklıkları aldı. 1-2 ay sonra kontrol falan dedi. şimdi ben birkaç kere daha mı olacağım bu operasyonu? kafam karıştı.
Histeroskopi sonrasi ilk denememdi hamile kalamadimAmeliyatin ise yarayacagini dusunmustum moralman cok coktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?