- 30 Temmuz 2010
- 1.700
- 465
- 163
- Konu Sahibi ruyamelexgxim
-
rice ederim canm ne demek.ben ankara başkent hast yaptırmıştım 800 liraya.ama biliyorsun özel hastane fiyatları arttı :)
aynen arttı malesef sen belki bu ay hamiş olursun hist katkısı olarak.
canım maalesef yumurta baskılayıcı iğne oldum tüp bebeğe dayadık ümitleri :)
niye öyle bir iğne vuruldun ki
şu an tüp bebek tedavisindemisin
canım bende çikolata kisti olduğu için doktor tüp bebeğe başlamadan bu iğneyi vurursak bir sonraki ay sağlam yumurtalar elde edebilirz dedi.500 liraydı iğneincir soğan kürlerini dene dedi.bakalm ya
anladım maddi baya külfet ama rabbim karşılığını almamızı nasip etsin ilk defa duydum dr soğan ve incir kürü önerdiğini genelde karşı çıkarlar..
Bende bu ay soğan kürü yapmak istiyorum incir prolaktinim olduğu için yükseltebilirmiş soğan kürünü adetten sonra başlayıp 15 gün sabah akşammı içiyorsun
Selam geçmiş olsunmeraba ,ben rahim tuberkulozu gecrdm adetm kesilmesiyle anlasldi hystereskopi,laparoskopi yapildi ama hala hamile kalamiorum turkiyeye gelip tup bebek denemeyi istiorum bakalim ama arastirdigim veya duydugum kadariyla umut yok tasiyici anne bakiodum bi ara ondanda vazgectm ama esim hala istio.YANI aslinda bide rahim icinin ne kadar hasar gördugu cok önemli.
canım bende çikolata kisti olduğu için doktor tüp bebeğe başlamadan bu iğneyi vurursazman bu hister sonraki ay sağlam yumurtalar elde edebilirz dedi.500 liraydı iğneincir soğan kürlerini dene dedi.bakalm ya
9 cmdi kiatim sizinki kucukmus korkmayin tup bebek yapin ben ikinci tupte kavustum bebegimeKistinz kac cmdi benim 2 cm hatta 18.3 mm cimti buay sebepsz infertilite dedi dr. Bekleme drekt tup dedi cunku 2 negatf asilamam var o zmana
9 cmdi kiatim sizinki kucukmus korkmayin tup bebek yapin ben ikinci tupte kavustum bebegime
Canım ben de seninle aynı durumdayım tanı amaçlıydı ama yapışıklık çıktı bende de geçen hafta çekildim. Şimdi adeti bekliyoruz hemen denemeye geçicezBen de bu ayın 16sında histeroskopi oldum.2 negatif aşılamam var.Pkoluyum aynı zamanda.Hsg sonucu kötü çıkınca tüp bebeğe karar verdik ve doktorum histereokopi de yapalım dedi.Tanı amaçlı histeroskopi yapılırken yapışıklık fark edildi ve anestezi verildi.Operatif histereskopi oldum ve yapışıklık açıldı.Şimdi ilaç kullanıyorum.Merak ettiğim operatif histeroskopi sonrası hemen tüp bebeğe mi geçtiniz??????Beklediniz mi birkaç ay?????
Canım ben de seninle aynı durumdayım tanı amaçlıydı ama yapışıklık çıktı bende de geçen hafta çekildim. Şimdi adeti bekliyoruz hemen denemeye geçicez
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bizlere de dua edin benimdd iki yil olcak neredeyseArkadaslar iki yildir bebek istiyoruz ama olmadi 2kere tup bebek denedik sonuc olumsuz. Ardından ekim ayında ofis histeroskopi oldum yapisiklik hiç birşey çıkmadı hemen ardından 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Hemde doğal yolla sürpriz bir bebek. Belki birilerine umut olur diye yaziyorum. Cunku histeroskopi oncesi bende endisrliydim onun mu faydasini gördüm bilmiyorum.Inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?