Histeroskopi Sonucu Gebe Kalan Varmi Aranizda..

niye öyle bir iğne vuruldun ki
şu an tüp bebek tedavisindemisin

canım bende çikolata kisti olduğu için doktor tüp bebeğe başlamadan bu iğneyi vurursak bir sonraki ay sağlam yumurtalar elde edebilirz dedi.500 liraydı iğne incir soğan kürlerini dene dedi.bakalm ya

canım bende çikolata kisti olduğu için doktor tüp bebeğe başlamadan bu iğneyi vurursak bir sonraki ay sağlam yumurtalar elde edebilirz dedi.500 liraydı iğne incir soğan kürlerini dene dedi.bakalm ya

anladım maddi baya külfet ama rabbim karşılığını almamızı nasip etsin ilk defa duydum dr soğan ve incir kürü önerdiğini genelde karşı çıkarlar..
Bende bu ay soğan kürü yapmak istiyorum incir prolaktinim olduğu için yükseltebilirmiş soğan kürünü adetten sonra başlayıp 15 gün sabah akşammı içiyorsun

evet adetin 7.günü başlıyorsun bende içmiştim bi ara.şimdi incir kürü yapıyorum ben.hayırlısı olsun ya dayancaz napalım :)

Selam kızlar ben de Ocak'ta tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum Başkent'ten memnun kaldınız mı

Selam geçmiş olsun
Rahim tüberkülozu geçirdim demişsiniz. Bende de aynı sorun var. Sizin Tedaviniz bitti mi ?
Tüp bebek tedavisine başladınız mı ? Umarım hayırlı haberler verirsiniz. Bizleri bilgilendirirseniz sevinirim.

Ben 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama hamile kalamadım.
Yarın doktor histeroskopi yapacak hiç olan var mı genel anestezi yapılacak.
Adetli iken rahim duvarı ince olur yumurtalama dönemi ile beraber kalınlaşır dedi.
Benim adet döneminde 6 mm yada 8 mm 3 adet dönemini gözlemledi.
İlaçla incelmedİ dedi.
Hsg çekilmiştim ama histeroskopi canlı kamera rahim duvarını daha iyi görebiliyolarmış.
Tüp bebek işmenine geçsek de histeroskopi yapmalıyız dedi tüp bebek olmayabilir dedi
Rahim kalınlaşmasının sebebini bulmalıyım dedi

canım bende çikolata kisti olduğu için doktor tüp bebeğe başlamadan bu iğneyi vurursazman bu hister sonraki ay sağlam yumurtalar elde edebilirz dedi.500 liraydı iğne incir soğan kürlerini dene dedi.bakalm ya

Kistinz kac cmdi benim 2 cm hatta 18.3 mm cimti buay sebepsz infertilite dedi dr. Bekleme drekt tup dedi cunku 2 negatf asilamam var o zmana

Drekt tüp bebek dene dedi cunku 16 ay oldu isteyeli biz. Yani onve histeroskoppi daha mantikli geldi yazilanlari okiyunca belki sebepsz deildr bi sebep vardir bunu gorup sonra ona gore tupe gecsek

Bi de ben bu histeroskopi nasil yapiliyo bilmiyrm rahim filmi gibi sadece tani mi yani rahimden parca alma vs var mi

Kistinz kac cmdi benim 2 cm hatta 18.3 mm cimti buay sebepsz infertilite dedi dr. Bekleme drekt tup dedi cunku 2 negatf asilamam var o zmana
9 cmdi kiatim sizinki kucukmus korkmayin tup bebek yapin ben ikinci tupte kavustum bebegime

Ben de bu ayın 16sında histeroskopi oldum.2 negatif aşılamam var.Pkoluyum aynı zamanda.Hsg sonucu kötü çıkınca tüp bebeğe karar verdik ve doktorum histereokopi de yapalım dedi.Tanı amaçlı histeroskopi yapılırken yapışıklık fark edildi ve anestezi verildi.Operatif histereskopi oldum ve yapışıklık açıldı.Şimdi ilaç kullanıyorum.Merak ettiğim operatif histeroskopi sonrası hemen tüp bebeğe mi geçtiniz??????Beklediniz mi birkaç ay?????

Canım ben de seninle aynı durumdayım tanı amaçlıydı ama yapışıklık çıktı bende de geçen hafta çekildim. Şimdi adeti bekliyoruz hemen denemeye geçicez

Canım ben de seninle aynı durumdayım tanı amaçlıydı ama yapışıklık çıktı bende de geçen hafta çekildim. Şimdi adeti bekliyoruz hemen denemeye geçicez

Cevabın için teşekkür ederim. Biz de adeti bekliyoruz.İnş nasip eder yüce Rabbim.

Arkadaslar iki yildir bebek istiyoruz ama olmadi 2kere tup bebek denedik sonuc olumsuz. Ardından ekim ayında ofis histeroskopi oldum yapisiklik hiç birşey çıkmadı hemen ardından 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Hemde doğal yolla sürpriz bir bebek. Belki birilerine umut olur diye yaziyorum. Cunku histeroskopi oncesi bende endisrliydim onun mu faydasini gördüm bilmiyorum.Inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin​

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bizlere de dua edin benimdd iki yil olcak neredeyse ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…