- 30 Temmuz 2010
- 1.700
- 465
- 163
- Konu Sahibi ruyamelexgxim
-
Benim şubat ayında negatif sonuçlanan bir tüp bebek denemem vardı.Bundan dolayı histereskopi istendi.Sorun olup olmadığını kontrol etmek için.Mayıs ayında histereskopi oldum.Haziran ayında dondurulmuş embriyolarla ikinci denememi yaptım.Bu sefer olumlu sonuç aldım.Histereskopi sırasında anestezi yapıldı.Uyanınca adet ağrısı gibi bir ağrım oldu.Ağrı kesici iğne yaptılar.15 dakikada ağrı kesildi.Bu arada benimde rahim filmim temizdi ama doktor yinede yapalım dedi.Çünkü küçük yapışıklıklar ve bazı sorunlar filmde çıkmayabiliyormuş.
devlet hastanesi değil yarı özel.800 tl ödeyeceğim.gözünde sakın büyütme.ben ameliyat olduğum için daha önce.hiç korkmuyorum valla :)
Bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız İNŞALLAH.
Ofis histeroskopisimiydi peki anasteziye gerek yok diyorlar ancak bir sıkıntı görülürse ozaman ertelendiğini söylediler
Sizin histeroskopi sonucu bir şey çıkmışmıydı?
Tüp bebek tedavim sırasında 2 defa anestezi aldım.Hiç bir olumsuzluk yaşamadım.Umarım sende sorun yaşamazsın.O kadar büyütüyorum ki anlatamam rahim filmim için anestezi almıştım sonrasında bayılıp kendime gelememeler beni kötü anlamda etkiledi.ALLAH yardımcımız olsun.Sizin gözünüz kara ne güzel daha önceden de aynı işlemmi olmuştu.
Evet ofis histereskopi idi.Herhangi bir sorun çıkmadı ve anestezi yapılmıştı.Benim ağrı eşiğim çok düşük.Riske girmek istemedim.Zaten yaptırdığım merkezde genel uygulama.Hafif bir anestezi yapılıyor.
O kadar büyütüyorum ki anlatamam rahim filmim için anestezi almıştım sonrasında bayılıp kendime gelememeler beni kötü anlamda etkiledi.ALLAH yardımcımız olsun.Sizin gözünüz kara ne güzel daha önceden de aynı işlemmi olmuştu.
dün oldum bitti :))) hiç korkma az bişey canın yanıyo :)
ne güzel gözünüz aydın :) sizin de ofis miydi anestezi almadan mı yaptılar?
sonuç umarım güzel çıkmıştır..
ofisti anestezi almadım :) polip molip yokmuş ufacık et beniymiş aldılar şimdi tertemiz oldum.2.aşılama için gün sayıyorum :)
1 aşilamada mi gördüler et benini engel olabilirmiymiş hamiş olmak için. birde cnm kaç dk sürdü nerde olmuştun ???
bizim gebeliğe engel olan çikolata kisti...1 aşılama sırasında polip gördü doktor dün ofis histereskopi oldum anestezide almadı.bende baktım rahim içinde engel olan brşey görünmüyordu.sadece çok minik et beni vardı onu aldı.ankarada başkent hastanesinde tedavi görüyorum ben.doktorum çok iyi.adetten sonra 2.aşılama ypılacak oda tutmazsa tüp bebek dedi doktr.tabi kistim müsaade ederse
bizim gebeliğe engel olan çikolata kisti...1 aşılama sırasında polip gördü doktor dün ofis histereskopi oldum anestezide almadı.bende baktım rahim içinde engel olan brşey görünmüyordu.sadece çok minik et beni vardı onu aldı.ankarada başkent hastanesinde tedavi görüyorum ben.doktorum çok iyi.adetten sonra 2.aşılama ypılacak oda tutmazsa tüp bebek dedi doktr.tabi kistim müsaade ederse
Merhabalar birşey sormam lazım :)
Ben bugün regl oldum muhtemelen 6 7 gün sürüyor adetin 1.günü randevu alırsınız demişlerdi bana çapa pzt denk gelecek heralde direk temizlendikten sonra bakarlarsa siz adetten sonra hemen mi yaptırdınız hiperoskopiyi birde yaptırıp 8 saatlik yola çıkmam gerekecek sorun olurmu ağrım vs sonrasında başıma iş açarmı kararsız kaldım 1 ay daha beklesemmi?
canım adetten temizleniyorsun sonraki 2-3 gün içinde yapıyorlar ben adetin 10.günü oldum histeroskopiyi.ayrıca 3 dakika sürdü çok basitti.hemen üstümü giyindim evime gittim.hiç bir şey olmaz ister alışverişe git ister yolculuk yap ister misafirliğe git.hiçbirşeye engel değil.normal muayene sonrası nasıl hayatına dönüyorsan aynen öyle düşün ağrı sızı olmuyor canım :))) sadece içini suyla yıkadıkları için su akıyor içinden.yanında yedek elbisen olsun yani ben diyimde :))) su akıyor içinden korkma tamammı :)))
gözümden kaçmış cevabın bayram girdiği için araya yapmadılar bu ayın 15 yapıcaklar kısmetse ilaç vs vermişlermiydi hafif kahvaltı yapıp gelirsiniz dediler bana..Tamam dır alırım yanıma bişiler sağolasın :))
bana aç karnına gel dediler.ilaç ağızdan koldan almıyorsun alttan vajinal muayene olur gibi bakıyorlar içeriye verilen suda zaten uyuşturuluyorsun farketmiyorsun hiçbirşey.normal alttan muayene yani bu kadar basit.hadi geçmiş olsn:)
alttan nasıol uyuşturuluyorsun ki..Benim yine ertelendi aradım çapayı teyit etmek için ayın 15 ine yazdıklarına eminim ama kaydım yokmuşta bir sonraki aya kalmış ayy acayip sinirlerimi bozdular bi rapor verceksiniz dedim şu ay şu ay hep ertele psikolojimi bozdular
canım moralini bozma geç olsunda güç olmasın hastane doktor değiştir bi araştır istersen.alttanda şöyle uyuşuyorsun kameralı aleti muayenede alttan veriyorlar ya.histeroskopide onun ucunda uyuşturulmuş su var öyle bakıyorlar.iğne falan yok yani:)
Hiç böyle detaylı anlatılmadı bana sağolasın.Sen nerde yaptırmıştın unuttum fiyatı neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?