- 13 Mart 2014
- 14
- 11
- 16
- Konu Sahibi ruyamelexgxim
-
Ben de ofis olmuştum. Hemde anestezi almadan. Hiç korkma az ağrı oluyor ama sizi gibi sonra yürüyerek ciktim. otobüsle eve döndük. Geçmiş olsun şimdidenKızlar selamlar doktor bana ofis dedi.. Zor bisey mi ağrı falan var mi
Rahim filmi için çok kötü şeyler demişlerdi hamd olsun hic agrimadi.. Bakalım insaAllah sorunsuz geçer.. Sende hamissin çok şükür.. Bisey yaptın mi tedaviyle falan mi kaldin acabaBen de ofis olmuştum. Hemde anestezi almadan. Hiç korkma az ağrı oluyor ama sizi gibi sonra yürüyerek ciktim. otobüsle eve döndük. Geçmiş olsun şimdiden
Bizimkidee sebepsiz infertilite ilk asilamayla hamile kaldım ama bebeğim gelismedi.. Kurtaj olali 7ay oldu.. Bakalım Rabbim nasip eder insaAllah dua eder misin canımbizimki sebepsiz infertilite di. Beklemek istemedik eylül ayında tüp denedik tutmadı ekim ayında histeroskopi oldum. Sonucu Temiz cikti.Diger ay da doğal yolla hamile kaldım. Hicbirsey yapmadım. tedavilerde artık çok yorulduk zamana birakmistik. Tüp bebekten ya da histeroskopi den sonraki ay hamile kalanlar olabiliyormus onun faydasini görmüş olabilirim. Inşallah kucagimiza da aldığımızı görürüz. Bugüne kadar tedavi zamanlari çok üzüldük çünkü.
Etmezmiyim ,Yaşamayan bilmez hergün dua ediyorum Allah kimseyi çaresiz birakmasin. Isteyen herkesin kucagini doldursun.Bizimkidee sebepsiz infertilite ilk asilamayla hamile kaldım ama bebeğim gelismedi.. Kurtaj olali 7ay oldu.. Bakalım Rabbim nasip eder insaAllah dua eder misin canım
Allah razı olsun canım Rabbim sağlıklı bir gebelik yaşamayı nasip etsin.. Hayirlisiylada dünyaya getirmeyi insaAllahEtmezmiyim ,Yaşamayan bilmez hergün dua ediyorum Allah kimseyi çaresiz birakmasin. Isteyen herkesin kucagini doldursun.
Merhaba heralde histeroakipi olmussunuzdur olumlu gelisme oldu mu merak ettim bende yaptiricamdaCEVABIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
BENİM RAHİM İÇİ YAPIŞIKLIK VE RAHİM TÜBERKÜLOZU ŞÜPHESİ İÇİN YAPILACAK HAKKIMIZDA HAYIRLISI UMARIM SORUN ÇIKMAZ
RABBİM SANADA HAYIRLISINI VERSİN CANIMa.s.
eses87 Mrb bende 3 düşük sonucu hesteroskopi dedi dr boş gebelik 2kez bikez de 8 haftalık kalp durması sonucu düşük simdi doktor histeroskopi dedi ...
eses87 teşekürler ben haber ederim seninde güzel haberlerini bekliyorum burdan grsz...
Histeroskopi nerde yaptirdinuz acabsCok gecmis olsun ben histeroskopi oldum hic korkulacak birsey degil bizde normal yolla deneme asamasindayiz 2. Ayimiz. Rahimde sikinti varki bu sekilde sonuclaniyor sizde en kisa zamanda ameliyatinizi olun insallah olumlu sonuc alirsiniz haberinizi aliriz
Histeroskopi nerde yaptirdinuz acabs
Ne kadara yaptirdin dr memnun musun sorun neydi birdeBagcilar medipolde doktorum mustafa acet
Ne kadara yaptirdin dr memnun musun sorun neydi birde
Birde doktorumdan cok memnunum cok ilgili bir doktor en ince ayrintisina kadar inceliyor sorun ne ise duruma gore tedavi uyguluyor. Cok doktor gezdik kimse rahimde sıkıntı oldugunu anlamadi. Tesadufen arastirirken buldum ve gittim cokta memnun kaldimNe kadara yaptirdin dr memnun musun sorun neydi birde
Benimde 2 aşılamam var 2 de kayıp 1 mol gebelik 1 dış gebelik dr beye hsg gönderdim bana da histeroskopi dedi ama ocak ta dış gebelik gecirdiğim için ne zaman adet olacağımi bilmiyorum o yüzden randevu alamıyorum ama dr Çok yoğunmus dediklerine göreBirde doktorumdan cok memnunum cok ilgili bir doktor en ince ayrintisina kadar inceliyor sorun ne ise duruma gore tedavi uyguluyor. Cok doktor gezdik kimse rahimde sıkıntı oldugunu anlamadi. Tesadufen arastirirken buldum ve gittim cokta memnun kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?