Histeroskopi Sonucu Gebe Kalan Varmi Aranizda..

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bizlere de dua edin benimdd iki yil olcak neredeyse
Dualarim hep sizlerle arkadaşlar çünkü yaşamayan bilemez çaresizlik nedir en iyi biz biliriz 2 yıldır gitmedigimiz Dr denemedigimiz yol kalmadı. Aşılama tüp bebek. .. inşallah Allah herkese nasip eder.

Arkadaslar merhaba araniza yeni katildim. Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin. Bende 6 yillik evliyim. Bi bos gebelik, kimyasal gebelik ve 3 aylık bebegimi kaybettim. Rahimde darlik varmis.bu yuzden bebek gelismiyormus. 10 kasimda histeroskopi oldum.rahimi genislettiler.simdi normal yolla deneme asamasindayiz.ins bu ay olumlu sonuc aliriz

Ben de ofis olmuştum. Hemde anestezi almadan. Hiç korkma az ağrı oluyor ama sizi gibi sonra yürüyerek ciktim. otobüsle eve döndük. Geçmiş olsun şimdiden
Rahim filmi için çok kötü şeyler demişlerdi hamd olsun hic agrimadi.. Bakalım insaAllah sorunsuz geçer.. Sende hamissin çok şükür.. Bisey yaptın mi tedaviyle falan mi kaldin acaba

bizimki sebepsiz infertilite di. Beklemek istemedik eylül ayında tüp denedik tutmadı ekim ayında histeroskopi oldum. Sonucu Temiz cikti.Diger ay da doğal yolla hamile kaldım. Hicbirsey yapmadım. tedavilerde artık çok yorulduk zamana birakmistik. Tüp bebekten ya da histeroskopi den sonraki ay hamile kalanlar olabiliyormus onun faydasini görmüş olabilirim. Inşallah kucagimiza da aldığımızı görürüz. Bugüne kadar tedavi zamanlari çok üzüldük çünkü.

Bizimkidee sebepsiz infertilite ilk asilamayla hamile kaldım ama bebeğim gelismedi.. Kurtaj olali 7ay oldu.. Bakalım Rabbim nasip eder insaAllah dua eder misin canım

Merhaba heralde histeroakipi olmussunuzdur olumlu gelisme oldu mu merak ettim bende yaptiricamda

eses87 Mrb bende 3 düşük sonucu hesteroskopi dedi dr boş gebelik 2kez bikez de 8 haftalık kalp durması sonucu düşük simdi doktor histeroskopi dedi ...

eses87 Mrb bende 3 düşük sonucu hesteroskopi dedi dr boş gebelik 2kez bikez de 8 haftalık kalp durması sonucu düşük simdi doktor histeroskopi dedi ...

Cok gecmis olsun ben histeroskopi oldum hic korkulacak birsey degil bizde normal yolla deneme asamasindayiz 2. Ayimiz. Rahimde sikinti varki bu sekilde sonuclaniyor sizde en kisa zamanda ameliyatinizi olun insallah olumlu sonuc alirsiniz haberinizi aliriz

Histeroskopi nerde yaptirdinuz acabs

Ne kadara yaptirdin dr memnun musun sorun neydi birde

2700 tl yaptirdim kasim ayinda suan sanirim zam gelmiş 3000 tl diye duymustum. Biz tup bebek yaptirmak icin gitmistik aslinda sonrasinda rahimde darlik oldugunu ogrendik histeroskopi yapilmasi gerektigini soyledi doktorumuz sonrasinda normal yolla gebe kalabilecegimizi soyledi. Ameliyatimi olduk suan denemedeyiz. Bizim daha once normal yolla 3 gebeligim oldu. Bos gebelik, kimyasal gebelik ve en son 3 aylik bebegin kalp atisi durdu.ayrica 3 kez asilama yaptirdik tutmadi. Rahimden kaynakli oldugu icin bebek gelismiyormus rahimi genislettiler bu sekilde. Sizin sorununuz nedir?

Ne kadara yaptirdin dr memnun musun sorun neydi birde
Birde doktorumdan cok memnunum cok ilgili bir doktor en ince ayrintisina kadar inceliyor sorun ne ise duruma gore tedavi uyguluyor. Cok doktor gezdik kimse rahimde sıkıntı oldugunu anlamadi. Tesadufen arastirirken buldum ve gittim cokta memnun kaldim

Benimde 2 aşılamam var 2 de kayıp 1 mol gebelik 1 dış gebelik dr beye hsg gönderdim bana da histeroskopi dedi ama ocak ta dış gebelik gecirdiğim için ne zaman adet olacağımi bilmiyorum o yüzden randevu alamıyorum ama dr Çok yoğunmus dediklerine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…