- Konu Sahibi ruyamelexgxim
-
selam bikaç gündür yoktum kızlar... Cuma günü Histereskopi olucam korkmaya başlaım valla ilk kez böyle bi işlem yapılcak( umarım tüm polipler alınırda bi daha gerek kalmaz böyle ameliyata ( lütfen bana dua edin ..
tly Simdiden gecmis olsun Allah sifa versin.Forum nedense cok bos bizim disimizda histeroskopi olan pek yok galiba... eger varsa histeroskopi sonrasi adetlerinde azalma olan oldu mu? Benm adetm azaldi cok canm sıkkın.
canım şimdiden geçmiş olsun diyorum Allahın izniyle kolayca olur biter .. hangi merkezdesin sen?
tly Simdiden gecmis olsun Allah sifa versin.Forum nedense cok bos bizim disimizda histeroskopi olan pek yok galiba... eger varsa histeroskopi sonrasi adetlerinde azalma olan oldu mu? Benm adetm azaldi cok canm sıkkın.
Arkadaşlar ben mayıs ayında histereskopi yaptırdım.Histereskopi sırasında rahime çizik atıldı.Haziran ayında dondurulmuş embriyo transferiyle hamile kaldım.
merhaba ofis historoskopisimiydi acaba çizik neden atıldı
banada adet bitimi ofis historoskopoisi dendi rapor çıkarabilmek için aslında daha önce tüp denemem olmadı miyom falan yokkorkuyorum yaptırsammı acaba
Merhaba.Rahimde bir sorun olup olmadığını kontrol etmek için ofis histereskopi yapıldı.Herhangi bir sorun yoktu.Histereskopi sırasında rahime çizikte atıldı.Çizik atılması rahimdeki kanlanmayı arttırdığı için embriyonun tutunmasını kolaylaştırabilir demişti doktor.
valla bende korkuyorum haftaya çarşamba olcam ama :)
ANEStezi alıcakmısınız ben çapada olacağım karar verirsem olma sebebiniz negatif tüp denemelerinden mi yoksa tedbir amacı ile mi?
bişi olsada hamiş olsak hiç gerek kalmasa bana adet bitimi demişlerdi
aşılama yaptırdığım sırada görüldü polip.gebelik oluşmadığı için olcam.adet bitiminde olcam bende çarşamba günü yani..1 aşılama oldum sadece bakalım hayırlsı.keşke hiç gerek kalmasa ama işteanestezi olacakmı bilmiyrum sormadım bile valla :)
anladım. peki tüp bebek öncesi mi yaptırmıştınız anestezi aldınızmı ağrınız oldumu ben çok kararsız kaldım sırf rapor çıkarabilmek için yaptırmamdan dolayı rahim filmim temizdi ama istendi yine
nerede yaptıracaksınız devlette mi?aynen hiç gerek kalmasa ama bizimde bu yoldan geçmemiz gerekiyor demekki acısız olsun da stresi yetiyor bana belkide çok büyütüyorum diye de düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?