Açıkçası yorumları okuyana kadar ben durumun tedavi ile duzelebilecegini anladım okuduklarimdan ve su yüzde yüz ölümcül ise daha da uzucu tabi zor dediğiniz gibi her anlamda zor
Gelecekle ilgili endişeliyim
Öğrendikten sonra bir aydınlanma geldi malesef kiİnşallah negatiftir ama eşiniz yeni mi oldu onu bilemem inşallah aldatilma durumu yoktur. Son zamanlarda fark etmissinizdir illaki.
O konu da yanlış biliyor olabilirim ama eşim in.yakalndigi hivYanlış biliyorsunuz. O HPV.
Eşinizle konuşun. Ayrıca siz de net bir şekilde yazmıyorsunuz. Eşinizin sonucu yeni mi çıktı yoksa aylar önce mi çıktı? Bir yerde hamileydim diyorsunuz bir yerde bebeğim var diyorsunuz.Doğru çok zor belki de yoktur ama kadınlar olarak çok farklıyız sanırım vicdan olarakta rahat olmak istiyorum
Hpv ile ilgisi yok bahsettiğiniz virüsün. HIV AIDS e yol açar. Çok ciddi ve ölümcül bir hastalıktır. Hpv araştıratak vakit kaybetmeyin.Görmedim okuyayım tüm yazılanları da göremiyorum sanırım
Şöyle soyliyeyim öğrendiğimiz de hamileydim bana bunun sonucunu hamile iken söyledi sağlıksız bir gebelikti sonlandı şu an hamile değilimEşinizle konuşun. Ayrıca siz de net bir şekilde yazmıyorsunuz. Eşinizin sonucu yeni mi çıktı yoksa aylar önce mi çıktı? Bir yerde hamileydim diyorsunuz bir yerde bebeğim var diyorsunuz.
Yok ben zaten hep hiv araştırdım ama birbiri ile bağlantılı olduğunu düşündüm yani kadinlarda rahim ağzı kanseri vs yol açtığını duydumHpv ile ilgisi yok bahsettiğiniz virüsün. HIV AIDS e yol açar. Çok ciddi ve ölümcül bir hastalıktır. Hpv araştıratak vakit kaybetmeyin.
Hayir HIV tamamen farklı. Rahim ağzı kanserine yol açan hpv virüsü.Yok ben zaten hep hiv araştırdım ama birbiri ile bağlantılı olduğunu düşündüm yani kadinlarda rahim ağzı kanseri vs yol açtığını duydum
İnanin ki hpv yi hiç araştırmadımHâlâ HPV ve HIV'i karıştıran kadınlar var, üstelik hepsinin de düzenli ilişkisi var, evli, çocuklu.
Okudukça çıldırıyorum.
Hiv-->AIDS
Üstelik tedavisi yok, sadece en fazla virüsü baskilayan ilaçlar kullaniyorlar.
Ve inatla HIV+ olduğunu kimseye söylemeyip, ilişkiye devam ediyorlar.
Biriyle birlikte olmadan önce Std10 testini beraber olun, bu tek gecelik ilişki kültürünün insanlığı getirdiği nokta utanç verici.
Erkekler kadınlardan da cahil, parasını verip tanımadığı kadınla beraber oluyor, korunmak bile aklina gelmiyor.
Dünyada biterken vakalar Türkiye'de %400 artmış.
Basit bir gogıl aramasiyla ikisinin bambaska seyler oldugunu anlayabilirsiniz. Tek ortak noktalari ikisinin de h harfiyle başlaması ve cinsel yolla bulasmasi .hiv rahim agzi kanseri yapmaz direk aids .Yok ben zaten hep hiv araştırdım ama birbiri ile bağlantılı olduğunu düşündüm yani kadinlarda rahim ağzı kanseri vs yol açtığını duydum
Doğurdunuz sanmıştım. Ne bileyim, sanki emziriyorum demiştiniz.Şöyle soyliyeyim öğrendiğimiz de hamileydim bana bunun sonucunu hamile iken söyledi sağlıksız bir gebelikti sonlandı şu an hamile değilim
Çok yakın bir zamanda öğrendik sonucu çıkalı bir buçuk ay anca olmuştur
Bu süre içerisinde o bölüme randevu bulamadım o hastaneye yok ginu uymadı şöyle böyle bahaneler uydurdu bana göre bahane
Çok teşekkür ederimBasit bir gogıl aramasiyla ikisinin bambaska seyler oldugunu anlayabilirsiniz. Tek ortak noktalari ikisinin de h harfiyle başlaması ve cinsel yolla bulasmasi .hiv rahim agzi kanseri yapmaz direk aids .
Öğrendiğim sırada hamile idim nyseki sansim varmış sağlıksız bir gebelik mis olmadıDoğurdunuz sanmıştım. Ne bileyim, sanki emziriyorum demiştiniz.
Bu süreçte korunun. Randevu almaya çalışın hatta eşiniz alınca siz de yanında gidin. Sizden de test ister o arada. Ayrıca sizi bilgilendirir.
HPV ayrı hiç ayri.Görmedim okuyayım tüm yazılanları da göremiyorum sanırım
Ayyy 1.5 aydir bir enfeksiyon uzmanina gitmediniz mi??? Adami niye bekliyorsunuz yahu? Saka gibisiniz. Adami bosverin, kendinizi dusunun artik.Şöyle soyliyeyim öğrendiğimiz de hamileydim bana bunun sonucunu hamile iken söyledi sağlıksız bir gebelikti sonlandı şu an hamile değilim
Çok yakın bir zamanda öğrendik sonucu çıkalı bir buçuk ay anca olmuştur
Bu süre içerisinde o bölüme randevu bulamadım o hastaneye yok ginu uymadı şöyle böyle bahaneler uydurdu bana göre bahane
TeşekkürlerHPV ayrı hiç ayri.
Ben tahlil yaptırdım negatif çıktıAyyy 1.5 aydir bir enfeksiyon uzmanina gitmediniz mi??? Adami niye bekliyorsunuz yahu? Saka gibisiniz. Asami bosverin, kendinizi dusunun artik.
Ne alakası var?Şöyle diyim hiv olan kişi erkek ise bir kadına bukastirdiginda rahim ağzı kanserine sebep oluyor diye biliyorum
Öğrenir öğrenmez kendime ve çocuğuma baktırdım negatif çıktıAyyy 1.5 aydir bir enfeksiyon uzmanina gitmediniz mi??? Adami niye bekliyorsunuz yahu? Saka gibisiniz. Asami bosverin, kendinizi dusunun artik.
E iste size demediler mi, testin tekrari gerek. Hemen cikmayabilir. Negatifseniz bile gidin bilgi alin doktordan.Ben tahlil yaptırdım negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?