Açıkçası yorumları okuyana kadar ben durumun tedavi ile duzelebilecegini anladım okuduklarimdan ve su yüzde yüz ölümcül ise daha da uzucu tabi zor dediğiniz gibi her anlamda zor
Gelecekle ilgili endişeliyim
Başınız sağolsun eşiniz miydi kaç yaşında vefat ettiAllah yardımcınız olsun, ben çok yakınımı bu rahatsızlıktan kaybettim, 11 yıl yaşadı kendisi, tedaviyi reddetmişti. Aynı evi paylaşıyorduk, çok dikkat ettik herşeye, o da dikkat etti.psikolojik olarak bu süreç yıktı geçti hepimizi.
PCR testi COVID19'daki gibi burun ve boğazdan bakılmıyor. Kandan bakılıyor. Çıkan sonuçta ELISA mı, PCR mı yoksa Western Blot mı her ne ise yazması lazım. İlk zamanlarda virüsün RNA'sı PCR'da çıkar, ELISA'da ise bağışıklı sisteminin ürettiği antikor 6 hafta sonrasından itibaren çıkar, Western Blotta da daha çok çıkan pozitif kesinleştirilir.Ben PCR testi yaptırmadım doktora durumu anlattım kanda bakıldı sadece negatif çıktı
Mutlaka yaptıracağım eş ile ilişki üzerinden ne kdr geçmiş olması gerekli test için net bilginjz varmiHiv öldürücü bir hastalık. İncir reçeli vardı hani film.hani orda kız vardı ya hivdi o. Doğunca bulasmisti kıza. Sonra yetişkin olunca vefat etti. Hatırladınız mı? İşte o kadar tehlikeli bir hastalık hem sizin hem bebeğiniz için. Sanirim babası da hiv olmuştu o da ölmüştü. Hpv bambaşka bisi. Ağır ilerleyen bir hastalık hpv aşısı var erken teşhisi var tedavisi var. Ama hiv tedavi edilmiyor. Tekrar test yaptırın mutlaka
Babamdı, Allah tan anneme bulaşmamıştı, bizede bulaşmamıştı, ama çocuğunuzu o ortamdan uzak tutun, biz çok acılar çektik, eşinizinde Allah yardımcısı olsunBaşınız sağolsun eşiniz miydi kaç yaşında vefat etti
Acaba eşime 6 hafta bekleyin mi dediler bana demiyor bundan mi oyalaniyor ki ya da.buna benzer bişiPCR testi COVID19'daki gibi burun ve boğazdan bakılmıyor. Kandan bakılıyor. Çıkan sonuçta ELISA mı, PCR mı yoksa Western Blot mı her ne ise yazması lazım. İlk zamanlarda virüsün RNA'sı PCR'da çıkar, ELISA'da ise bağışıklı sisteminin ürettiği antikor 6 hafta sonrasından itibaren çıkar, Western Blotta da daha çok çıkan pozitif kesinleştirilir.
Evet ben de tepkisini cok garip buluyorum. Bosuna yaziyoruz, doktora gitmekten aciz. Hala yok oyle yok boyle. Adam aldatmis aldatmamis, sorun bu degil. Onunde HIV gibi kocaman bir problem var ama sanki influenzadan bahsediyoruz.Konu sahibi cidden olayin vehametini anlamıyor, uyarılara rağmen anlamıyor, okuyor okuyor yine anlamıyor. Buna bana gerçekten çok garip geliyor. Millet ölümcül diyor, risk var diyor, konu sahibi keşke rüya olsa vs cevaplar veriyor. Tutturmuş bir netleşmesini bekliyorm olayın diye. Net zaten... Tek sonuç alınmamış ki tekrarlanmış o da pozitif, neyi netleştirecek daha... Eşinin evet ya şu zaman bununla aldattım demesini mi? Cidden bunu bekliyorsa en az eşi kadar kendi de bir değişik. Hadi kendi canını düşünmüyorsunuz, evladınızı da mi düşünmüyorsunuz?
AminBabamdı, Allah tan anneme bulaşmamıştı, bizede bulaşmamıştı, ama çocuğunuzu o ortamdan uzak tutun, biz çok acılar çektik, eşinizinde Allah yardımcısı olsun
Hem gitmekten hem konuşmaktan hem benim söyleyecegim hicbirseye de açık değilEvet ben de tepkisini cok garip buluyorum. Bosuna yaziyoruz, doktora gitmekten aciz. Hala yok oyle yok boyle. Adam aldatmis aldatmamis, sorun bu degil. Onunde HIV gibi kocaman bir problem var ama sanki influenzadan bahsediyoruz.
Çok acılar cektik derken size kötü zamanlar mi yaşattı yoksa vefatı ile mi özel olmayacaksaBabamdı, Allah tan anneme bulaşmamıştı, bizede bulaşmamıştı, ama çocuğunuzu o ortamdan uzak tutun, biz çok acılar çektik, eşinizinde Allah yardımcısı olsun
Iste diyoruz ki niye onu bekliyorsunuz? Siz kendiniz icin korkmuyor musunuz? Siz kendiniz gidin kendiniz icin. Esiniz gitmiyorsa gitmesin. Siz kendinizi koruyun. Neden beklediginizi anlamiyorum.Hem gitmekten hem konuşmaktan hem benim söyleyecegim hicbirseye de açık değil
İzlemiştim çok oldu tekrar izleyeceğimHiv öldürücü bir hastalık. İncir reçeli vardı hani film.hani orda kız vardı ya hivdi o. Doğunca bulasmisti kıza. Sonra yetişkin olunca vefat etti. Hatırladınız mı? İşte o kadar tehlikeli bir hastalık hem sizin hem bebeğiniz için. Sanirim babası da hiv olmuştu o da ölmüştü. Hpv bambaşka bisi. Ağır ilerleyen bir hastalık hpv aşısı var erken teşhisi var tedavisi var. Ama hiv tedavi edilmiyor. Tekrar test yaptırın mutlaka
Ben gittim öğrenir öğrenmez gitmez miyim hiç çocuğum ve ben negatif çıktıIste diyoruz ki niye onu bekliyorsunuz? Siz kendiniz icin korkmuyor musunuz? Siz kendiniz gidin kendiniz icin. Esiniz gitmiyorsa gitmesin. Siz kendinizi koruyun. Neden beklediginizi anlamiyorum.
Hangi doktora gittiniz?Ben gittim öğrenir öğrenmez gitmez miyim hiç çocuğum ve ben negatif çıktı
50 lerinde idi, tedavisi hala yok sadece virüsü baskılayıcı tedavi var hala da öyle, kendisi onuda kabul etmedi. Ailesi ile paylaşmak bilmiyorum. Biz kimseye dememiştik, ama bi şekilde duyulmuştu. Insanlar ötekileştiriyor o durumda, ben olsam demem, bi de toplum baskısı yersiniz. Önlemlerinizi alın siz dışındakilerede, eşinizde alsın. Çocuğunuz kaç yaşında anlıycak yaşta mı. Sizede inşallah bulaşmamıştırAmin
Kaç yaşındaydı vefat ettiğinde o zmnlar tedavi yokmuydu
Birde bunu ailesi ile paylaşmak doğru olur mu
Yoksa kendisine mi bırakmalıyız söylemesi için
İnanın ki boşuna değil yazdıklarınız kimseye anlatamamak fikir alamamak çok zor iyi oluyor burda yazılanlarEvet ben de tepkisini cok garip buluyorum. Bosuna yaziyoruz, doktora gitmekten aciz. Hala yok oyle yok boyle. Adam aldatmis aldatmamis, sorun bu degil. Onunde HIV gibi kocaman bir problem var ama sanki influenzadan bahsediyoruz.
Aile hekimliğinde yaptırdım testi doktora durumu anlattımHangi doktora gittiniz?
Enfeksiyon uzmanina gitmelisiniz. En detayli ve guvenilir bilgiyi ondan alirsiniz.Aile hekimliğinde yaptırdım testi doktora durumu anlattım
ŞÖyleki hasta olan baban ve karşında günden güne eriyor. Yaşadığı psikolojiyi hissedebiliyorduk. Acı içindeydi. ACı çekmesini istemiyordum. öldüğünde bir yanım huzurlu idi. Çünkü artık acı çekmiyorduÇok acılar cektik derken size kötü zamanlar mi yaşattı yoksa vefatı ile mi özel olmayacaksa
Sizi kastediyorlar yalnız.Hem gitmekten hem konuşmaktan hem benim söyleyecegim hicbirseye de açık değil
Ben testi yaptırdım negatif çıktı50 lerinde idi, tedavisi hala yok sadece virüsü baskılayıcı tedavi var hala da öyle, kendisi onuda kabul etmedi. Ailesi ile paylaşmak bilmiyorum. Biz kimseye dememiştik, ama bi şekilde duyulmuştu. Insanlar ötekileştiriyor o durumda, ben olsam demem, bi de toplum baskısı yersiniz. Önlemlerinizi alın siz dışındakilerede, eşinizde alsın. Çocuğunuz kaç yaşında anlıycak yaşta mı. Sizede inşallah bulaşmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?