- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
pek o taraklarda da bezi yokanası öyle alıştırmışsa biraz zor değişir gibi geldi.Allah kolaylık versin canım.En azından seni gezdirsin biraz senin isteklerine önem versin.yoksa sevdiğin adama hizmetten kimse eksilmez.yeter ki seninle ilgilensin.
Neyse sorun değil, haklısınız yazı dili konuşma diline benzemiyor. Sıfır mimik..Ne zaman denk geldik
Böyle şeyleri pek tutmam aklımda...
Burada mesaj yazdığımız için duyguları aktaramıyoruz
Ama iç çekerek imrenerek söyledim
Haklısınız zorunda hissediyorlar
Yavaş yavaş bende sınırlandırıyorum kendi mi
Ama bu duyguyu da bir türlü atamıyorum üstümden
ben pek ilerlemiyorumKüçük bir ilerleme kaydettik biz bu hafta sabahları kahvaltı ekmeklerimizi kendileri hazırlıyor, allah başımdan eksik etmesin ahahahhahah
sen en iyisi kendi haline bırak.evde ilgilenme onunla çok.ama çok soğuk da davranma.çok keyifli görün aynı zamanda.pek o taraklarda da bezi yok
mesela spora gidiyor gelince havlularını bazen atar makinaya ama iki havluyu atıp çalıştırıyorNeyse sorun değil, haklısınız yazı dili konuşma diline benzemiyor. Sıfır mimik..
Mesela yemeği sen mi yaptın
Çayı ondan iste
Eşinden taktik kap derim
Bulaşığı sen akıtıp yerleştiriyosan
Çamaşırları o atsın makineye gibi
Zamanla çaktırmadan iş bölümü yapılır böyle böyle
hayatı mı öğretiyormuş:)))))) kendisi öğrenmiş mi ahaahGeçenlerde sofrayı toplayıp mutfağa getir dedim, daha 4 yaşında olan yavrumu kullandı ya ona toplattı neymiş hayatı öğretiyormuş neymiş onun gibi olmasın karısı benim gibi dırdır etmesinmiş güler misin ağlar mısın? Dedim pes artık diyecek bir şey yok son nokta
Arkadaşlar
Sizde kendi evinizde kendinizi HİZMETÇİDEN başka birşey hissetmediğiniz zamanlar oluyor mu?
Yada kullanıldığınızı hissediyor musunuz?
Geçenlerde sofrayı toplayıp mutfağa getir dedim, daha 4 yaşında olan yavrumu kullandı ya ona toplattı neymiş hayatı öğretiyormuş neymiş onun gibi olmasın karısı benim gibi dırdır etmesinmiş güler misin ağlar mısın? Dedim pes artık diyecek bir şey yok son nokta
seninki sepete atıyormuş en azından:))))))mesela spora gidiyor gelince havlularını bazen atar makinaya ama iki havluyu atıp çalıştırıyor
bakmıyor başka birşey var mı diye
israfa karşı çok hassasımda
hadi ben topluyorum getiriyorum sabah bir bakıyorum ki akşam ki gömleğini gidip kirli sepetine atıyor
akşamdan verse yıkanacak böyle olunca da gözüme çok batıyor
Ben rahatsız olduğu için ağır döşeği o kaldırmıştı birkere kv şoka girmişti ne yani sen mi kaldıracaksın diye
böyle bir annenin oğlunu varın siz hesap edin
mesela en basiti ben çay yapmasam içmiyor
Ama kendi yapmıyor da çok basit bir olay bu değil mi?
artık ütüsünü yapmıyorum, yemek geçiştirici şeyler
ben kimsenin annesi değilim
hayatı mı öğretiyormuş:)))))) kendisi öğrenmiş mi ahaah
Bende sevmem israfımesela spora gidiyor gelince havlularını bazen atar makinaya ama iki havluyu atıp çalıştırıyor
bakmıyor başka birşey var mı diye
israfa karşı çok hassasımda
hadi ben topluyorum getiriyorum sabah bir bakıyorum ki akşam ki gömleğini gidip kirli sepetine atıyor
akşamdan verse yıkanacak böyle olunca da gözüme çok batıyor
kıyamam ya yerim onu ben:)))Çocuğumda nasıl topluyor sanıyor ki oyun oynuyor.
ayy ben bu duyguyu hissettiğimden beriyapmayin gidin kendinize yapin koyun icin, annesi kendine hizmetciligi layik gormus yapmis yapmaya devam da ediyor ama siz degilsiniz ne derlerse desinler yapmayin herkesin bir omru var kimse icin yipranmaya degmez bence, kimse kimseden daha kiymetli degil cunku herkesin hayati degerli. Bu yasa kadar ogrenmediyse bu yastan sonra ogrensin.
ayyyseninki sepete atıyormuş en azından:))))))
severim onu yaaaaÇocuğumda nasıl topluyor sanıyor ki oyun oynuyor.
Ya kadın eğitecek diyorsunuz da eşimler 4 kardeş , 2 si kadın gibi iş yapar , 2 si yapmaz (eşim dahil ) hani aynı anneden çıkan çocuklar. Bekarken de böyleymiş . Bence karakter meselesi . Ben de çalışıyorum . Eşim süpürge tutar çay demler salata yapAr . Başka da yapmaz , ben de öğleye kadar çalıştığım için ses çıkarmıyorum fazla . Çünkü o 6 da çıkıyor . E o gelinceye kadar zaten yemek hazır oluyor . Büyük temizliğe de yardımcı alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?