• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hizmetçi

iyi oldu bu konu ben bebegimle ugrasiyorum ev isi yemek temizlik birde onun biraktiklarini toparliyorum..yaptigi bir soylersem balkon yikamak cop atmak tost yapmak birde askim kahvaltiyi hazirliyorum der sadece cay suyunu ocaga koymak bende yoruluyorum ama bakalim nasil akillar alacagiz..
Bende akıl almaya geldim
Bakalım ne diyecek tecrübeler
Sende yapma diyorlar ama
Ben kendim için yaptığımda da o işini hallediyor ki

Hayir hissetmiyorum.
Yeri gelir esim de dibindeki suyu benden ister, yeri gelir ben de mutfaktan gelip "bi cay koy da icelim be" derim.
Ben esime yaptigimi sevdigim adama yapmak olarak goruyorum, gozume batmiyor. O da Allah icin bir kez olsun "evde oturuyorsun zaten sunu da yapiver" demedi.
Gunluk rutin genel olarak bendedir. Benim evim benim yasam alanim... Az once yatak odasina savurdugumuz bornozlari kaldirirken bile mutlu oldum ben. E biz beraber mahvettik orayi.
Kimse ortaligi dagitmasin psikolojim yok. Dagilsin ki toplaninca guzel gorundugune degsin.

Sormuşsun söyledik
Uzun uzun kendimi ya da kocişimi övmedim yani

Konuyu yazmamışsın, ne oldu diye de sormuşum
Beğenmiyosan görmezden gel
Ah ne güzel diye lafı bana değil kocana sok ayrıca
şimdi ben neye triplendiniz tam anlamadım
ahh ne güzel bunu hissetmemiş olmanız demek istedim
ama çok garip
cevaplama tarzınır

yooo
ben hizmetçiyim yaaa
hemde eve para getiren hizmetçiden
aramız uzun zamandır limoni
olmasa pek paylaşımımız yok
hayır çalışmasan anlarım.yani tüm gün evde olursun enerjin olur adamın herşeyiyle ilgilenirsin.onu rahatlatmak için uğraşabilirsin.hem çalışıyosun hem de adam sizin ihtiyaçlarınızı gidermiyo.siz de ilgilenmeyin bi süre? evde kendisi yapsın bişeyleri o zaman kıymetinizi anlar belki..

Hayir hissetmiyorum.
Yeri gelir esim de dibindeki suyu benden ister, yeri gelir ben de mutfaktan gelip "bi cay koy da icelim be" derim.
Ben esime yaptigimi sevdigim adama yapmak olarak goruyorum, gozume batmiyor. O da Allah icin bir kez olsun "evde oturuyorsun zaten sunu da yapiver" demedi.
Gunluk rutin genel olarak bendedir. Benim evim benim yasam alanim... Az once yatak odasina savurdugumuz bornozlari kaldirirken bile mutlu oldum ben. E biz beraber mahvettik orayi.
Kimse ortaligi dagitmasin psikolojim yok. Dagilsin ki toplaninca guzel gorundugune degsin.

Hayir hissetmiyorum.
ha eşimde bana bunu söylüyor
insanın eşinin hizmetini yapmak hizmetçilik mi oluyormuş
ama yorgunken hastayken yada üzgünken yaptıklarının karşılığını bekliyorsun be arkadaşım

şimdi ben neye triplendiniz tam anlamadım
ahh ne güzel bunu hissetmemiş olmanız demek istedim
ama çok garip
cevaplama tarzınır
Bi kere daha senle denk gelmiştik te
Azarlar gibi cevaplamıştın ondan sanırım
Ne oldu? demiştim onu da cevaplamayıp ah ne güzel deyince yanlış anladım

Pardon o zaman, bir önceki yorumumu geri alıyorum
Sorun ne bilmiyorum, herkesin iki kolu iki ayağı var. Erkeklerde çay çorbasını kendi alabilir bence, eşimin her isteğini yapmıyorum ben.
Birini yapınca kıymetli oluyor açıkçası
Hep yapsam sanırım görevim sanırdı

Tek değilsin daha geçen hafta modern köle olduğuma karar verip depresyonun eşiğinden döndüm :).
Kızdım, söylendim değişen ne oldu hiç bir şey. Benimki ciddi anlamda tembel bildiğiniz Bezgin Bekir. Şeyi portatif olsa bana verecek işet getir diye o kadar diyeyim size.

bazı erkekler analarından öyle görüyor ya.anaları alıştırıyor.biricik oğluşum aman kendi uzanmasın aman ben herşeyi önüne getiririm.kıyamam oğluşuma aman da aman hanimişşşş.e sonra eşlerinden de aynı hizmeti bekliyorlar.eşiniz önceden de mi böyleydi?

Tek değilsin daha geçen hafta modern köle olduğuma karar verip depresyonun eşiğinden döndüm :).
Kızdım, söylendim değişen ne oldu hiç bir şey. Benimki ciddi anlamda tembel bildiğiniz Bezgin Bekir. Şeyi portatif olsa bana verecek işet getir diye o kadar diyeyim size.
kusura bakmayın sesli güldüm ya:))))

:KK70::KK70:

bazı erkekler analarından öyle görüyor ya.anaları alıştırıyor.biricik oğluşum aman kendi uzanmasın aman ben herşeyi önüne getiririm.kıyamam oğluşuma aman da aman hanimişşşş.e sonra eşlerinden de aynı hizmeti bekliyorlar.eşiniz önceden de mi böyleydi?
aynen öyle yetişmiş
yeminle
kavga edince bir iki gün düzeliyor sonra fısssss

Aslında bazen herşeyi ondan önce yapmanız işine geliyor adamın
Zaten dünden razı biri yapsa da hazıra konsam diye
Yapmayın
Temiz kıyafeti kalmayınca, icat edilen makinenin tek tuşunun ne işlere kadir olacağını öğrenir
Hele de çalışınca ne demek o işten gelince dinlensin siz kadınsınız akşam da evde mesai yaparsınız
İkinizde insansınız yahu?

aynen öyle yetişmiş
yeminle
kavga edince bir iki gün düzeliyor sonra fısssss
anası öyle alıştırmışsa biraz zor değişir gibi geldi.Allah kolaylık versin canım.En azından seni gezdirsin biraz senin isteklerine önem versin.yoksa sevdiğin adama hizmetten kimse eksilmez.yeter ki seninle ilgilensin.

Bi kere daha senle denk gelmiştik te
Azarlar gibi cevaplamıştın ondan sanırım
Ne oldu? demiştim onu da cevaplamayıp ah ne güzel deyince yanlış anladım

Pardon o zaman, bir önceki yorumumu geri alıyorum
Sorun ne bilmiyorum, herkesin iki kolu iki ayağı var. Erkeklerde çay çorbasını kendi alabilir bence, eşimin her isteğini yapmıyorum ben.
Birini yapınca kıymetli oluyor açıkçası
Hep yapsam sanırım görevim sanırdı
Ne zaman denk geldik
Böyle şeyleri pek tutmam aklımda...
Burada mesaj yazdığımız için duyguları aktaramıyoruz
Ama iç çekerek imrenerek söyledim

Haklısınız zorunda hissediyorlar
Yavaş yavaş bende sınırlandırıyorum kendi mi
Ama bu duyguyu da bir türlü atamıyorum üstümden

Küçük bir ilerleme kaydettik biz bu hafta sabahları kahvaltı ekmeklerimizi kendileri hazırlıyor, allah başımdan eksik etmesin ahahahhahah

Back
X