Hmyrali İle Zayıflama Günlüğü

kızlar hepinize kolay gelsin bende menümü ekleyeyim kafam da karıştı şimdi kilo koruma nasıl olacak neler yapmam gerekiyor şasırdım açıkcası.
sabah
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
maydanoz
1 etimek

ara: 8 diyet cubuk kraker

öğle: yarım kase nesfit+1 paket diyet cubuk kraker

ara: 5 normal cubuk kraker ( ne kadar da cubuk kraker)

akşam: orta boy haşlanmış patates ve turşu

1.5 lt su oldu. spor yok

kızlar bende her relg döneminde ve öncesinde resmen bunalıma giriyorum :S
durup dururken ağlıyorum kendimi beğenmiyorum her şeyi kafama takıyorum her şeye sinirleniyorum öyle ki ortalığı kırıp geçirsem yatışamıyorum
bu yıl böyle olmaya başladım onun öncesinde hiç bilmem böyle olduğunu
öyle ki artık bi psikologa gitmem gerektiğini bile düşünmeye başladım
aşırı derece de bi şeyler yemeye istek duyuyorum bir de :26:

canım boyunu ve kilonu yazarak netten günlük alman gereken kaloriyi hesapla ona göre beslen böylece kilonu korumuş olursun

çok iyi canım
bu jillianı yapan bayanlar çok kaslı ben o yüzden tereddüt ediyorum onu yapmakta sence nasıl?

cnm onlar profesyonel sporcular biz 30 günde öyle kaslı hale gelemeyiz yani. Benim kollarım çok güçsüz biraz kuvvetlenirim diye de umuyorum ama sıkılaşmaya cidden yardımcı oluyor

cnm kilonu korumak için biraz fazla az değil mi kilo vermeye devam edersin bu şekilde

Sabah : 2 dilim ekmek ,6 zeytin,50 gr peynir, ıhlamur cayı ,küçük bir parça tahin helva
Ara:yeşil cay tarçınlı
Öğlen: 1 dilim ekmek,tavuk çorbası 1 kase,5 adet lahana sarma ,patates salatası,
Ara : kabak tatlısı küçük parça,yarım ayva
Aksam :fırında balık,salata , bır dılım ekmek

arkidişler yarından itibaren düzenli menu paylaşimi yapaacağim inş diyet çizgisini çok aşmadım ama yazma cesaretim olmuyor

merhaba hanımlar
bügun benim yazmaya değecek bi beslenmem olmadı
çok da abrtmadım ama utanıyorum

merhaba bende katılabilir miyim :) 155 boyunda 47 kiloyum 19 yaşındayım 7 kilo kadar vermek istiyorum çünkü mayistan beri tam 7 kilo aldım o halime tekrar dönmek istiyorum

merhaba bende katılabilir miyim :) 155 boyunda 47 kiloyum 19 yaşındayım 7 kilo kadar vermek istiyorum çünkü mayistan beri tam 7 kilo aldım o halime tekrar dönmek istiyorum

canım ancak haftaya perşembe sabahı kilo bildirimi yaparak bize katılabilirsin
haftalık yarışlar yapıyoruz biz ve bu hafta ki yarışımız başladı

Kızlar menümü yazıyorum

sabah: tbuğday ekmeğinden kaşarlı tost, tadımlık kavurma, 2 zeytin, şekersiz çay

ara: şekersiz çay

öğle: haşlanmış göğüs eti 3 kaşık erişte, yoğurt

ara: 4 badem

akşam: 7 kaşık kapuska, yoğurt, 1dlm t b ekmeği

spor : 30 dk kbandı + jillian
su 2 lt ye yakın aldı sanırım daha içerim yatana dek

canım her sey mukemmel ama akşam kurabıye olmadı bence

yok ya benı çorba doyuruyo

canım istersen akşamlaerı ekmek tuketme

evli olaydın hamıle mısın derdim şimdı de anca nişanlın baska sehırde ya ondan olabılır yanında ıstıyosun ya olmayınca geriliyosundur tatlım gecer
öğle fazla gıbı geldi güzelim ve sabahkı zeytinler de fazla geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…