eminim ki dengelemeyi de başaracaksın boşuna mı verdin bu kadar kiloyu :) düzenini koruyup dikkat edersen hayatın boyunca hep fit olursun inşallahAmin canımzaten o moda geçtim ben de, sağlıklı yemeye çalışacağım, diyet yaparken yasakladığım şeyleri hayatıma soktum, bu noktadan sonra dengelemeyi öğrenmem gerektiğine inanıyorum çünkü diyeti bırakınca hoppp her şeye saldırmak iyi olmaz. Bir disiplin haline gelsin istiyorum hayatımda. Bakalım Allah utandırmasın. Eşim de zorla yediriyor ya hadi bakalım. Sporu bırakmam fena oldu doğrusu çünkü çok iyi geliyordu bana ve verdiği kiloyu daha da vermiş gibi bile gösterdi. Bu ara çok yoğunum ev işi bile bir boşluk bulunca yapıyorum gevşedim o yüzden ama yakında başalrım diye umuyorum
Menün süper ötesi cnm tebrikler
umuyorum ki yemek keyifli geçmiştir ve sen dikkat edebilmişsindirkızlar menümü paylaşıyorum şimdiden çünkü akşam üstü misafirliğe gideceğiz inş. Eşimin arkadaşının evine gideceğiz ilk kez tanışacağız dikkat etmeye özen göstereceğim.
sabah: yarım dilim tb ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1salatalık
öğle: 2 kaşık patates kavurması, 2 kaşık kavurma
ara olarak da sade kahve ile küçük portakal düşünüyorum. Kızlar kahve ile portakal suyu demir yapıcı özelliğe sahip faydalı yani
Akşama hadi hayırlısı
çok yememişsin besleyiciliği olan şeyleri az ıvır zıvırı fazlaca yemişsin yine de berbat değil,spor yapman çok güzel bi kaç gün içinde alışırsın sanıyorum kikızlar hepinizin menüsüne yorum yapmak istiyorum ama bir tanede nasıl toplanır bilmiyorum nasıl yapiyorsunuz tüm sayfayi tek tek yorum yaparak doldurmak istemiyorum :/ birde bende yüz ifadelerinin hiçbiri yok cahil kaldım
sabah
1 yumurta 2 tatlı kaşığı krem peynir
1.5 yemek kaşığı bal
ara
1.5 tarçınlı elma
yarım bardak süt
1 adet minik tart :/
ara
burda cozuttum bayağı bir badem fındık ve sarı leblebiden oluşan çerez yedim
akşam
5 :O yemek kaşığı pirinç pilavı
sonra annem malatyadan muska göndermiş çokta severim onu yedim
safahatcım sporu geçen söylemiştin yazmayı unutmuşum :) güzel gidiyor diyemicem bugun 3. gunum birazdan yapicam ama yürüyemiyorum bile :/ fakat vazgeçmicem azimliyim :)
1.5 lt su yeşilçay yok
jillian 30 day shred level 1- 30 dk
kızlar bana az yiyorsun demeyin bencesonra fena cozutuyorum
geçmiş olsun menün güzel olmuş2 b.limonlu su bir incir ve t.hurması ceviz
sabah 2yumurta 5zeytin peynir marul çeviz (1çay bardaği toplam)
ikindi 2mısır gevreği bir avuç çerez yeşil çay
akşam kıyma salata yoğurt
bir meyve 2 dilim portakal
bugun su içemedim fazla sabah 15 dk k.bisiklet
menulerinize yorum yapamıycam rahatsızım
çok az şey yemişsin ve iki öğün olması olmamış yine de regl döneminde olduğun için ve tatlıya saldırmadığın için tebrik ediyorumTelefondan girerken alıntı yapamıyorum o yüzden toplu olarak soyleyeyim gözüme kötü görünen hicbirsey yok sporlarına ısrarla devam eden arkadaşlari tebrik ediyorum ben regl dönemindeyim ve hala top bekliyorum
Bugün 12de uyandım o yüzden sabah öğle birleşti:-D 2 dilim ekmek 7 tuzsuz zeytin biraz fasulye kızartması eski yemelerime göre oldukça az
Akşam ben de çiğköfte yedim 10 tane kadar ve 1 bardak ayran az tuzlu
canım mesela yumurta ve melemenden sonra diğerleri çok gelmiyor mu ondan sonrasını sırf diyette var diye mi yiyorsun birde peynir ölçün nedir onun dışında incir biraz kalorili ve şekerlidir onun yerine iki adet kuru kayısı yesen bağırsaklarında çalışır :) biraz fazla soru sordum galiba :)
sarı leblebi kabızlık yapıyorsa yemeyim o zaman sağol canım :)
sadece bence kusur kurabiye olmuş oda arada olamsa iyi olur forestcim çizelgeni değişirmeyi düşünmüyormusun o insanı iyi motive yapıyorkahvaltı
2 dilim tb ekmek,1 rafadan yumurta,5 zeytin,domates,salatalık
ara
elma ve mate çayı
ikindi
1 kase çorba,1,5 dilim ekmek,yağsız bol salata
ara
1portakal
akşam
1 kase çorba,1 dilim ekmek,ızgara balık,salata
ara
1 kurabiye ve yine mate çayı
vee leslie 3 mil ,egzersizler yapıldı,2,5 litre su içildi
Canlarım inşallah haftasonunuz çok güzel geçmiştir. Kızlar başım dertte eşim bir kilo bile verdiğini görmeyeceğim dedi. Pazar günleri dikkat etmem imkansız anlayacağınız. Bugün çok kalorili geçti akşam dışarda yedik gündüz de kv lere gittik yeter diyor hepsi o yüzden yanlarında dikkat edemedim.
Hafta içi dengeleyeceğim artık. Yarın spora başlıyorum artık hadi bakalım
karnın acıkmıştır heralde öğlende az yemişsin neyse eve gelip bir şeylere saldırmamışsın neyse ki :)kızlar dün menümü yazamadım kusura bakmayın
dünki menüm
sabah yarım simit ,bir tatlı kaşığı peynir,2 zeytin,yarım tatlı kaşığı kuşburnu marmelatı
öğlen bir çay tabağı kadar ekmeksiz tavuk döner,salata ,2 kaşık un helvası
akşam gezmeye gideceğim orda bişeyler yerim dedim ekmeksiz çorba içtim
onlarda bişey yapmamış iyi mi olmuş bilemedim
1.5 su
spor yok
akşam yemeğin süper olmuş kahvaltıda öyle, bugün herkes geç kalktığı için iki öğün oluyor hep gayet güzel2 bardak limonlu su 1incir ve hurma ceviz
sabah 2 yumurta peynir 5 zeytin marul ceviz
ikindi 1bardak süt 2 mısır gevreği biraz çerez
akşam tavuk izgara salata 2bardak ayran
bir meyve
yeşil çay 2litre su 15 dk k.bisiklet
gayet güzel olmuş özellikle bir pazar günü içinbugünki menüm
sabah öğlen bir oldu
2 dilim ekmek az peynir ,4 zeytin ,5-6 tane patetes kızartması
ara 3 dilim portakal,2 dilim armut
akşam 1 kase çorba domatsli bulgur pilavı
çayın yanında 3 kaşık irmik tatlısı
1.5 litre kadar su
tamam sende kilonu korumaya alırsın bunun içinde dikkat etmen gerekiyor eşine bu şekilde söylersin pazarları da tatil yaparsın :)Canlarım inşallah haftasonunuz çok güzel geçmiştir. Kızlar başım dertte eşim bir kilo bile verdiğini görmeyeceğim dedi. Pazar günleri dikkat etmem imkansız anlayacağınız. Bugün çok kalorili geçti akşam dışarda yedik gündüz de kv lere gittik yeter diyor hepsi o yüzden yanlarında dikkat edemedim.
öncelikle safahatcım sağolasın sadece bence kusur kurabiye olmuş oda arada olamsa iyi olur forestcim çizelgeni değişirmeyi düşünmüyormusun o insanı iyi motive yapıyor
bugünkü menüm:
sabah kalkınca 9 lu çay
kahvaltı:
yeşil çay
1dlm çavdar ekmeği
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
ara: 2 kayısı
öğle:
5 kaşık k-fleks ve 1 bardak süt
ara:yok
akşam:
1.5 dlm çavdar ekmeği
3 kaşık kapuska
biraz söğüş
biraz ızgara hamsi
ara: 1 portakal
spor yok ama pazara gittim ve hızlı tempoda ev işiyle uğraştım şuan belim kopuyo yani o derecede
suyu hatırlamıyorum ama galiba 1.5 geçmiştir
gece yatarken de sirkeli sumu form çay mı içeyim bilemedim kararsızım
safahatcım bana bir eşinin telefon numarasını verirmisinCanlarım inşallah haftasonunuz çok güzel geçmiştir. Kızlar başım dertte eşim bir kilo bile verdiğini görmeyeceğim dedi. Pazar günleri dikkat etmem imkansız anlayacağınız. Bugün çok kalorili geçti akşam dışarda yedik gündüz de kv lere gittik yeter diyor hepsi o yüzden yanlarında dikkat edemedim.
kayısıyı sabah aç karnına limonlu iki bardak sudan sonra yesen daha iyi netice alırsın tabi incir kayısıya göre bence daha iyibugünkü menüm:
sabah kalkınca 9 lu çay
kahvaltı:
yeşil çay
1dlm çavdar ekmeği
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
ara: 2 kayısı
öğle:
5 kaşık k-fleks ve 1 bardak süt
ara:yok
akşam:
1.5 dlm çavdar ekmeği
3 kaşık kapuska
biraz söğüş
biraz ızgara hamsi
ara: 1 portakal
spor yok ama pazara gittim ve hızlı tempoda ev işiyle uğraştım şuan belim kopuyo yani o derecede
suyu hatırlamıyorum ama galiba 1.5 geçmiştir
gece yatarken de sirkeli sumu form çay mı içeyim bilemedim kararsızım
sabah ki simitten osnra keşke akşam ekmek yemeseydin yada öğlende yiyebilirdin ben ekmeği bıraktıktan sonra açıkmıyorumbenim menüm
kahvaltı
çeyrek simit,menemen,domates,salatalık
ara
1 elma ve mate çayı
öğle
1 kase çorba,yağsız bol salata,biraz tavuk
akşam
1 kase çorba,6 kaşık pırasa yemeği,yoğurt, yağsız salata,1 dilim ekmek
leslie 3 mil ve egzersizler ve 2,5 litre su önümüzdeki hafta fırsatım olursa sporumu artırmayı düşünüyorum biraz daha bakalım
az yemişşin ama kalorili şeyler var patates mesela dün eşim bana tavuk döner getirmişti patateslerini çıkarıp ona verdim çünkü çok kalorili zayıflamayı düşünüyorsak daha hassas olunması gerektiğini düşünüyorumbugünki menüm
sabah öğlen bir oldu
2 dilim ekmek az peynir ,4 zeytin ,5-6 tane patetes kızartması
ara 3 dilim portakal,2 dilim armut
akşam 1 kase çorba domatsli bulgur pilavı
çayın yanında 3 kaşık irmik tatlısı
1.5 litre kadar su
tamam sende kilonu korumaya alırsın bunun içinde dikkat etmen gerekiyor eşine bu şekilde söylersin pazarları da tatil yaparsın :)
safahatcım bana bir eşinin telefon numarasını verirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?