ne diycem canım seni ihbar edicektim bir dost tarafından aranıyorsunuz eşinizin kk kulubunde size karşi yazdıklarını bir okuyuncanım ya evet korumaya çalışacağım hafta içi çok dikkat edeceğim inş. Fark ettirmeden de kilo versem tam süper olacak benim gzözüm en azından 60 da
Ne diyeceksin çok merak ettim
Cnm ben ikna edemiyorum bazen kendisi zor adam yani
Bir de benim üst kısmım zayıf durur hep armut tipliyim zayıflayınca çok dikkat çekti zayıfladığım o yüzden herkes tepki duyuyor ama ben biraz daha gitsin istiyorum.
çok geçmiş olsun Allah şifa versinslm kızlar napıyosunuz
ben çok hastayım
grip farenjit başım kalkmıyor resmen
ne diycem canım seni ihbar edicektim bir dost tarafından aranıyorsunuz eşinizin kk kulubunde size karşi yazdıklarını bir okuyun
çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Slm kızlar
bugünkü menüm
sabah portakal suyu 1dilim ekmek 1 yumurta
öğle 1kepçe çorba 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
akşam 3k nohut 1 içli köfte ayran olacak
off çok kötüyüm kızlar ya
bu arada ara 2 mandalin yarım elma yedim
çok iyi menunde spor olmadığndan eksi puan aldın benden canımMenümü yazayım ben de:
sabah: tam buğday ekmeğinden tost
öğle: komsumda kahvaltı ettik , biraz peynir, 1 zeytin, 2 çatal yumurta, salatalık, 1 dlm kepekli ekmek
akşam daha yenmedi ama: bir tabak ıspanak ve yoğurt diye tasarladım.
1,5 lt su, spor yok canım da istemiyor spor yapmak maalesef
aaaaayyyyyyyy teşekkür ederim nedemek evli çiflerin aralarını arada nazar değmesin diye bozmak geerek buda eylikten başka ne olabilirki demiiÇok fenasınn:120:
çok az yemişsin ama meyve çok tükettiğinden şeker çok olmuş hem portakal hem mandalina hemde2 tane çok feci çoook ama aması var hastasın bol vitamin alman gerek o yüzden sen benim dediğime bakmaSlm kızlar
bugünkü menüm
çok iyi menunde spor olmadığndan eksi puan aldın benden canım
aaaaayyyyyyyy teşekkür ederim nedemek evli çiflerin aralarını arada nazar değmesin diye bozmak geerek buda eylikten başka ne olabilirki demii
selamlarrr güzellikler
sonunda buraya kar geldi her taraf bembeyaz ve lapa lapa kar yağıyorçok mutluyum bu yüzden
ama bir o kadar da yorgunum
bugün niyetliydim bir de bu soğukta niyetli niyetli çarşıya çıktım şu an çok çok fena başım ağrıyor
eksikler hiç bitmiyor kızlar yaa 1000lira borçlandım 300 lirada nakit harcadım geldim bugün
ama artık alınacak bi şeyim kalmadı gibi bir şey Rabbim güle güle kullanmayı nasip eder inşallah
annem şikayetleniyor evde senin eşyalarını oraya buraya sokuşturmaktan nefes alacak yer kalmadı diye ama az kaldı inşallah gidiciyiz 5 aya
hemen menümü yazacağım
sahur
1 dilim t.b ekmeği
bir parça fırında pişmiş tavuk
roka
yoğurt
akşam
1 dilim kepek ekmeği
1 kepçe kadar kuru fasulye
salata
yoğurt
bir yemek kaşığı kadar un helvası
sporum yok ama tüm gün çarşıdaydım epey yol yürüdüm
suyu yatana kadar 2 litreye tamamlamaya çalışacağım
benden bu günlük bu kadar canlar
canım menün güzel maşallahMenümü yazayım ben de:
öğle: komsumda kahvaltı ettik , biraz peynir, 1 zeytin, 2 çatal yumurta, salatalık, 1 dlm kepekli ekmek
canım benim içli köfteyi haşlarsın inşallah kızartma olmazSlm kızlar
bugünkü menüm
dikkat et canım kendine salgın var bu sıralar herkes hastaslm kızlar napıyosunuz
ben çok hastayım ya
grip farenjit başım kalkmıyor resmen
canım bende seninle aynı durumdayım inanCanlarım inşallah haftasonunuz çok güzel geçmiştir. Kızlar başım dertte eşim bir kilo bile verdiğini görmeyeceğim dedi. Pazar günleri dikkat etmem imkansız anlayacağınız. Bugün çok kalorili geçti akşam dışarda yedik gündüz de kv lere gittik yeter diyor hepsi o yüzden yanlarında dikkat edemedim.
Hafta içi dengeleyeceğim artık. Yarın spora başlıyorum artık hadi bakalım
canım benim sen bir azmetsen ve pes etmesen tabi ki görürsün o günlerisüpersin daha ne diyeyim yaaaaa imremniyorum valla
inşallah bigün benimde eşim yeterr artık zayıflama der
ama zannetmiyorum ahhh ahhh
Menün süper cnm
Aldıklarını da huzurla iyi günlerde kullanın
Nurgül safahat hümeyra tabiki menüleriniz süper dağyolu acaba senin menünu göremedim mi yoksa yazmadın mi bilmiyorum:-(
Ben de sabah süt
Öğlen yarım porsiyon çorba tavuk yemeği 2 kasık kuskus
Arada 1tane baklava
Akşam çorba 4kasık pilav turşu
hümeyracım bilirim o tatlı heycanlı günleri bende daha çok olmadı 1.5 yıl önce tatmıştım güzel bir telaşesi oluyor nişanlılığın şimdide monotonluktan sıkılıyorum menun le iyiki ayaktasınselamlarrr güzellikler
sonunda buraya kar geldi her taraf bembeyaz ve lapa lapa kar yağıyorçok mutluyum bu yüzden
bugün niyetliydim bir de bu soğukta niyetli niyetli çarşıya çıktım şu an çok çok fena başım ağrıyor
eksikler hiç bitmiyor kızlar yaa 1000lira borçlandım 300 lirada nakit harcadım geldim bugün
ama artık alınacak bi şeyim kalmadı gibi bir şey Rabbim güle güle kullanmayı nasip eder inşallah
annem şikayetleniyor evde senin eşyalarını oraya buraya sokuşturmaktan nefes alacak yer kalmadı diye ama az kaldı inşallah gidiciyiz 5 aya
hemen menümü yazacağım
sahur
1 dilim t.b ekmeği
roka
yoğurt
akşam
1 dilim kepek ekmeği
salata
yoğurt
menume bu yazıdan sonra yazacağm çok az ama kalorili şeyler yemişsim sebzeye daha ağırlık vermen gerekiyor suyu yazmamıssın spor haniNurgül safahat hümeyra tabiki menüleriniz süper dağyolu acaba senin menünu göremedim mi yoksa yazmadın mi bilmiyorum:-(
Ben de sabah süt
Arada 1tane baklava
Menümü yazayım ben de:
selamlarrr güzellikler
hemen menümü yazacağım
sahur
1 dilim t.b ekmeği
roka
yoğurt
akşam
1 dilim kepek ekmeği
salata
yoğurt
Nurgül safahat hümeyra tabiki menüleriniz süper dağyolu acaba senin menünu göremedim mi yoksa yazmadın mi bilmiyorum:-(
Ben de sabah süt
Arada 1tane baklava
cnm akşam yok mu1.5 muz 1incir 1hurma biraz peynir 5 zeytin ceviz 1 mısır gevreği
ikindi 1 mısır gevreği 1bonfile tavuk salata yoğurt
1incir biraz ceviz yeşil çay
2litre su 30dk k.bisiklet
bugün ki menüm kızlar
sabah bitki çayı 2 dilim tam buğday ekmeği bir kibrit kutusu peynir
öğlen yarım lahmacun,1 kşık patlıcan salatası ,orta boy dilim güllaç
akşam bir kase mercimek çorbası,bir çatal patlıcan oturtma,1 dilim ekmek,yoğurt,salata
çay yanında çeyrek çay bardağı çekirdek
1.5 su biraz daha içerim yatana kadar
spor yok havalar çok soğuk ankarada canım hiç bişey yapmak istemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?