- Konu Sahibi asdfasdf77
-
Halen anlayabilmiş değilim eğitime ne tür bir zararı varAma hocalar da böyle "cildinize yazık zamanı gelince yapın" gibi şeyler dese ne ala.Saçından tutup sürükleyenler mi dersin,en ufak makyajda tokadı basanlar mı,konudaki gibi öğrencinin gizlisini saklısını masaya boşaltan mı...Bana saçma geliyor.Yazdıklarımdan okula hergün makyajlı gittiğim anlaşıldığının farkındayım.İdare izin vermiyorsa ailem asla izin vermez ki ben de yapmam.Ben yapmak için diretenlerden değilim sadece mantıksız ve hiçbir zaman anlayamacağım bir durum.
Tartışma başlatmak istediğinizin farkındayım ama istediğiniz olmayacak.Bir önceki mesajımı okursanız sevinirim.Sadece saçma geliyor ve saçma gelmesi hergün okula makyaj yapıp gittiğim anlamına da gelmiyor.nokta.
hic kimse asla ama asla sizin cantanizdaki parfume, makyaj malzemesine karisamaz!
bu ne bicim bir sey yahu...
insanlar ogretmense ogretmenligini bilsin, mubarek guvenlik gorevlisi sanki de cantanizi ariyor...
bence anneniz derhal okula gidip yetkili biriyle gorussun bu konuyu.
okulda ful makyaj dolasmiyorsunuz ya, kime ne?
belki yuzunuzde sivilce var onu kapatacaksiniz o yuzden makyaj malzemeleriniz yaninizda...
ya da okul cikisinda bir yere gideceksiniz, okuldan sonra makyaj yapacaksiniz...
bu kimseyi ilgilendirmez.
ki hocanin sadece sizin cantanizi karistirmasi da apayri bir kendinibilmezlik...
ogretmenlere bazen gicik oluyorum...ozel hayata cok mudahale ediyorlar ve haklari yokken burunlarini cok sokuyorlar...
ben ulkemizde liselerde yapilan bir cok uygulamayi cok mantik disi buluyorum.
formanin sacma sapan hic giyilmeyecek kadar cirkin goruntude bir ceket giydirmeye calisiyorlar, kizlara dize kadar beyaz corap giyme zorunlulugu koyuyorlar, okula cd ya da telefon getirmek yasak diyorlar vs...
biraz rahat birakilmali ogrenciler...
benim de lisede bir tarih hocam vardi, sacini acmis ve toplamamis bir kiz gorsun offf sinifta 2 saat vaaz verirdi...hatta bi gun bana da yapmisti da tartismistik
ogrencinin sacini acmasindan-toplamasindan once saci temiz mi bir ona baksalar daha mantikli bence...hic olmazsa temiz olmayi ogretirler ogrencilerine
belki toplayinca basim agriyor ya da acik daha rahat ediyorum...
lise yillarimi hatirlayinca yine sinirlendim
Halen anlayabilmiş değilim eğitime ne tür bir zararı varAma hocalar da böyle "cildinize yazık zamanı gelince yapın" gibi şeyler dese ne ala.Saçından tutup sürükleyenler mi dersin,en ufak makyajda tokadı basanlar mı,konudaki gibi öğrencinin gizlisini saklısını masaya boşaltan mı...Bana saçma geliyor.Yazdıklarımdan okula hergün makyajlı gittiğim anlaşıldığının farkındayım.İdare izin vermiyorsa ailem asla izin vermez ki ben de yapmam.Ben yapmak için diretenlerden değilim sadece mantıksız ve hiçbir zaman anlayamacağım bir durum.
bence bu disiplin olayı filan öğretmenlerin egolarını tatmin etmekten başka birşey değil. örneğin telefon yasak.. neden: öğrencilerin derste konsantrasyonu bozuluyormuş.. ama derste öğretmenin telefonu çalınca ben öğretmenim diyor. ha tamam ozaman bizim konsantrasyon bozulmadı.
yada gömleğinin düğmesi açık sanane arkadaşım acıksa acık allahım sıcağında hırka ceketle dolaşıyoruz insaf biraz insaf. kravat boğulana kadar çekilecek dar ağacında adam asarcasına o kravatı yukarı çektiriyorlar. okula şarj aleti getirmek yasak ya sanane arkadaşım ben burdan bi yere gidicem arkadaşımda yada birinde kalıcam telefonumu sarj etmeyeyim mi. okulun 4.katında bütün öğretmenler sigara içer ve sonra nutuk atarlar sigara içmek zararlıdır. haydaaaa arama sigara paketleri alınır disiplin cezaları uygulanır ya sen her tenefüs çayını alıp içiyorsun biz ses cıkarıyormuyuz. yukarıdaki yazımda belirttiğim gibi suç bizde değil. bu zihniyeti taşıyan öğretmenlerde ve toplumda bizim başımızda bu tarz öğretmenler olduktan sonra yeni nesilden hiçbirşey beklemeyin.
Neyse ki sizin başınızda öyle öğretmenleriniz var.Yoksa vay halinize.
bizim başımızda böyle öğretmenler var sizin cocuklarınızın başında da bizim nesilin öğretmenleri olacak.. bence asıl bizden sonraki nesilin yani sizin cocuklarınızın vay haline ...
bence bu disiplin olayı filan öğretmenlerin egolarını tatmin etmekten başka birşey değil. örneğin telefon yasak.. neden: öğrencilerin derste konsantrasyonu bozuluyormuş.. ama derste öğretmenin telefonu çalınca ben öğretmenim diyor. ha tamam ozaman bizim konsantrasyon bozulmadı.
yada gömleğinin düğmesi açık sanane arkadaşım acıksa acık allahım sıcağında hırka ceketle dolaşıyoruz insaf biraz insaf. kravat boğulana kadar çekilecek dar ağacında adam asarcasına o kravatı yukarı çektiriyorlar. okula şarj aleti getirmek yasak ya sanane arkadaşım ben burdan bi yere gidicem arkadaşımda yada birinde kalıcam telefonumu sarj etmeyeyim mi. okulun 4.katında bütün öğretmenler sigara içer ve sonra nutuk atarlar sigara içmek zararlıdır. haydaaaa arama sigara paketleri alınır disiplin cezaları uygulanır ya sen her tenefüs çayını alıp içiyorsun biz ses cıkarıyormuyuz. yukarıdaki yazımda belirttiğim gibi suç bizde değil. bu zihniyeti taşıyan öğretmenlerde ve toplumda bizim başımızda bu tarz öğretmenler olduktan sonra yeni nesilden hiçbirşey beklemeyin.
ergen psikolojisi...
ben lisedeyken saçları yarım bağlamak bile yasaktı. gördükleri yerde saçımızadan tutup asılırlardı. ve biz yine de yakınmazdık. çünkü bilirdik. yasak yönetmelik böyle. ve öğretmenlere herşeye rağmen saygımız vardı. bir o kadar da iy iişkiler de kurduklarımız olurdu. şimdiki öğretmenlerin vay haline. ben bu durumda öğretmenlere üzüldüm.Öğretmenler niye tel getiriyor diye birşey olabilirmi?
Benim lafım size.Öğretmenine sana ne arkadaşım,diyen biri benim çocuğumun öğretmeni olmasın zaten.
olur olur. bunu diyen sadece ben değilim.. öğretmen olmak içinde ağzı laf yapıyormu diye sınavdan geçirmiyorlar. biraz sayısal biraz sözel al sana eğitim fakültesi. senin çocuğuna da benim çocuğuma da öğretmen olurlar sen rahat ol.
olur olur. bunu diyen sadece ben değilim.. öğretmen olmak içinde ağzı laf yapıyormu diye sınavdan geçirmiyorlar. biraz sayısal biraz sözel al sana eğitim fakültesi. senin çocuğuna da benim çocuğuma da öğretmen olurlar sen rahat ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?