- Konu Sahibi asdfasdf77
-
bak bunu eleştir tabiki de
ama disipline gerek yok vb yaklaşım hiç doğru gelmiyo bana
disiplin olmazsa başarı olmaz
ayrıca okullar sadece öğretim diil aynı zamanda eğitim yeridir.
ha bi de şunu diyim ben matematik öğretmeniyim öyle azıcık sözel azıcık sayısal yaparak gelmedim bu konuma.
bak bunu eleştir tabiki de
ama disipline gerek yok vb yaklaşım hiç doğru gelmiyo bana
disiplin olmazsa başarı olmaz
ayrıca okullar sadece öğretim diil aynı zamanda eğitim yeridir.
ha bi de şunu diyim ben matematik öğretmeniyim öyle azıcık sözel azıcık sayısal yaparak gelmedim bu konuma.
tabiki de diil ama malesef artık öyle liseler var ki öğrenci reddediyo eğitimi öğretimi canı derse girmek isterse geliyo defter kitap yok kavga ediyo sorun çıkartıyo hepsinin aklı bi karış havada okul kıyafeti bile yok üstlerinde saygısız kuralsız düzensiz bu tür öğrencileri kazanmak neredeyse imkansız olmaya başladı. sence çok mu haksızız böyle bi ayrım yapmakta?Birde bu fen lisesi anadolu lisesi gayırmasını anlamıyorum. Orada okuyan türkiyenin geleceği de diğer tarafta okuyan laneti mi?
Kesinlikle eleme yapılmalı. Öğretmenler psikolojik testlere sokulmalı. Ben en kıymetlimi tanımadığım birine emanet edicem onun elinde şekillenecek. Yanlış şekillenmesini kimse istemez
İşte bu saydıklarınız belki sizin değil ama sizden öncekilerin suçudur benm gözümde, gerekli disiplin uygulanmadığı için.. Bu ayrım yapmaya hak vermiyorum öğretmenlere. Öğretmenin görevidir topluma kazandırmak sadece öğretim değil eğitimde verilmeli. Bunu siz yapamayabilirsiniz tek başınıza üstüne bayanda olduğunuz için ama idare bunu yapmalı..tabiki de diil ama malesef artık öyle liseler var ki öğrenci reddediyo eğitimi öğretimi canı derse girmek isterse geliyo defter kitap yok kavga ediyo sorun çıkartıyo hepsinin aklı bi karış havada okul kıyafeti bile yok üstlerinde saygısız kuralsız düzensiz bu tür öğrencileri kazanmak neredeyse imkansız olmaya başladı. sence çok mu haksızız böyle bi ayrım yapmakta?
Eğitim fakültelerinde verilen eğitim değil zaten mesele o eğitim fakültelerinde okuyan insanlarEğitim fakültelerinde verilen eğitimin -öğretimden bahsetmiyorum- kaliteli olduğuna emin olun. Eski öğretmenler arasında izinsizce çanta karışıtırabilecek kadar psikopat olanlar elbette vardır. Ama yenileri o şekilde yetişmiyor. Güven gerekiyo...
makyaj yapar yada yapmaz taşır yada taşımaz beni ilgilendirmez orası.. ama senden izinsiz sen yokken çantanı karıştrıması çok ayıp... birde böyle insanlar çocuklara hayatı öğretiyolar.. bu şekildemi?
Ben de diyorum ki o eğitim o ''insanlar'' dediğiniz kişilere veriliyor. Nokta.
Niye öğretmenlerin üstüne bu kadar geliniyor anlamadım. Arkadaşlar genelleme yapmak istemiyorum ama yhaa yhoo shekeerr falan diye konuşan bir gençliğimiz hızla büyüyor. Ben ilkokulda sırf yazıya paragrafla başlamadım diye öğretmen beni gelip geçip dövmüştü. hatırladığım şeye bakın. Şimdi o öğretmenin aldığı eğitimle şimdi aynı mı? Aferdersiniz çantasınızı arayabilir miyim diye mi sorsaydı.
lisedeki kızlarımız makyaj yapmasın bi zahmet.
Niye öğretmenlerin üstüne bu kadar geliniyor anlamadım. Arkadaşlar genelleme yapmak istemiyorum ama yhaa yhoo shekeerr falan diye konuşan bir gençliğimiz hızla büyüyor. Ben ilkokulda sırf yazıya paragrafla başlamadım diye öğretmen beni gelip geçip dövmüştü. hatırladığım şeye bakın. Şimdi o öğretmenin aldığı eğitimle şimdi aynı mı? Aferdersiniz çantasınızı arayabilir miyim diye mi sorsaydı.
sanırım aynı dili konustuğum biri ile karsılastım. evet eski öğretmenler öyleydi. ama yenileri öyle yetişmiyor. güvensinler ve DEĞER VERSİNLER.
Haklısınız.. Fakat siz yhaa yhoo diye neden konuşamıyordunuz? Siz konuşamazmıydınız öyle?
kesinlikle ya. çok zor değil sabah çıkalım duraklara otobüs bekleyen servis bekleyen öğrencilere bakalım. hepsi birden büyümek istiyor. herşey zamanında güzel. liseli olmak acayip saçlar yapıp emolar gibi makyaj yapmak değil. disiplin kesinlikle onların iyiliği için. yoksa bir öğretmen neden öğrencisinin saçına makyajına taksın. kıskandığı için mi yani.
Disiplin yok zaten hanımefendi.. Benim fakültelerde gördüğüm o kişiler istediği eğitimi alsın o tarzla duruşla o kafa yapısıyla nekadar eğitebilirler..
Disiplin yok zaten hanımefendi.. Benim fakültelerde gördüğüm o kişiler istediği eğitimi alsın o tarzla duruşla o kafa yapısıyla nekadar eğitebilirler..
Biz konuşamıyoruz değil konuşmak istemiyoruz değilim. w kullanmaya ihtiyaç duymadım v vardı. q kullanmaya ihtiyaç duymadım k var. çok shuqur diyelim...
Ya biz şimdi eğitim fakültelerinde olan gençlerden mi bahsediyoruz. O gençler oraya o liselerden çıkıp gidiyorlar. Bunları birisi eğitecek değil mi? Öğretmenlerimiz liselerde düzeltemiyorsa bu durumu onlarda üniversiteye öyle başlayacak. Ama yaş geçtikçe ilerledikçe olgunlaşacaklar bunun başka bir çaresi yok. Bende lisedeyken saçımı toplamamı isteyen öğretmeni aşırı sert bulurdum. ama artık öyle düşünmüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?