Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama ben çok açımmmmdayanıyorumm sabrediyorumm çünkü bi amacımm varr sabretmek zorundayımm
![]()
benimde 3. günüm..artık birşeyler yiyebiliyorum,ama midem okadar şiştiki patlıcak gibi sanki..o bile fazla geliyor =) tuhaf ama gerçek..şakkıdı
hb seda =)) başladım bugün diete çok azimliyim herhalde ki canım hiç bişe istemiyo meyve suyumu içiorum ama bugün yürüyüs yapamadım =(( bizde pazar günleri böle oluyo =))
ama egzersizimi yaptım 50 mekik 5 dakika sağ ve sol eğilmeler elimde pet şişeleri ile =)
sonra yarım mekikle dirseklerimi dizlerime vurma =) günlük 3 litre dewamlı içiorum zaten..bi de şu 5i bir yerde çaylarından aldım ondan içiyorum akşamları sirke =)))içim dışım bi acayip oldu ama azim lazım bakalım istediğim kiloya düşücekmiyim=))
hepinize başarılar diliorum ve inanıorum ki bi kadın istediği herşeyi yapar AMA HERŞEYİ![]()
tesekkur ederim cevaplariniz icin a.s.
ben hap kullanmiyorum ama deri altina konunan bir cubuk misali onunla korunuyorum yan etkileri varmis
Öyle yaparım heralde ama 4,-5. gün ipin ucunu kaçırıyorum bende o yüzden bunu bitirebilirsem arkasından 3 günlük diyetler yapıcam..
Bugün tıka basa mercimekli köfte yedim,annem yaptı sölemesi ayıp ama çok vicdan azabı çekiorum:Saruboceq:
süperdi..tek sorunum evde yaptığım egzersizler dışında spor yapamamam( buna bir çözüm bulmam yaaa
(